1. No Control

8.6K 304 16
                                    

Гледната точка на Кейт:

Беше петък и аз и най-добрите ми приятели бяхме на парти, както обикновено.

Отидохме там, за да се забавляваме и забравим за проблемите, които сме имали през седмицата.

Бях застанала на плота в кухнята в червена чаша между ръцете ми. Беше първата ми напитка за нощта и се опитвах да пия възможно най-бавно. Стоях си там и гледах в пространството, като от време на време мърдах главата си,  в такт в музиката.

Изведнъж усетих, че някой дърпа ръката ми. Погледнах нагоре и се срещнах с чифт блестящи сини очи. Това беше един от най-добрите ми приятели, Люк.

След като направихме очен контакт той ме дари с лека усмивка и наклони главата си към дансинга. Оставих чашата си на плота, след като той ме повлече към дансинга, където започна да танцува с мен.

Срещнах Люк, когато бях на 6 и оттогава сме много близки. Мога да кажа, че знае всички мои тъмни тайни, както и аз неговите. Никой не може да но раздели, дори и да опита.

Чрез Люк се започнах с Майкъл, Калъм и Аштън. Всички се сприятелихме бързо и бяхме известни, като badass-ите на училище.

Когато ние вървяхме по корите всички отстъпваха крачка назад. Един вид беше яко.

Момчетата са много популярни и всички момичета ги харесват. Предсказуемо.

Харесвах Люк по едно време. Беше преди година, но чувствата ми вече избледняха.

Пречистих мислите си, когато започна бавна песен. Люк ме придърпа по-близо до себе си. Изкикотих се и обвих ръце, около врата му, скъсявайки разстоянието, помежду ни.

Той постави ръцете си, около кръста ми. Нямаше разстояние помежду ни, затова единственото, което можех да направя е да се взирам в красиивите му очи.

Той ми се усмихна леко, а аз забелязах нервността в очите му. Защо е нервен, около мен? Познаваме се от 11 години, затова се обърках. Въпреки, че не искам да си го призная, аз ставам нервна, около него също.

Люк зарови лицето си във врата ми и усетих, как носа му погъделичква кожата ми. Това ме накара да потрепна.

Дишаше срещу врата ми, от тази непосредствена близост ми се зави свят.

Опитах да фокусирам вниманието си, върху нещо друго, преди да припадна, затова огледах стаята. С периферното си зрение забелязах, как Калъм танцува с русо момиче. Погледна към мен и мен и ми намигна леко.

Sex Lessons// luke hemmingsWhere stories live. Discover now