Deel 2: Niet zomaar een vriend

662 54 7
                                    

De vriendschap tussen Robert en de pop bleef groeien. Een tijdje later wou Robert aangesproken worden bij zijn tweede naam 'Gene'.

Vanaf dit moment in het verhaal ga ik de pop Robert noemen en de zoon Gene om verwarring te vermijden.

Gene zei tegen zijn moeder dat de naam van de pop Robert was en niet zijn naam. De ouders van Gene hoorden hem vaak gesprekken hebben met Robert in zijn slaapkamer. Hij praatte met de pop en antwoordde zelf met een veel lagere stem. Mevrouw Otto vond op een dag haar zoon bang in een hoek te huilen terwijl Robert de pop in een schommelstoel zat. De pop leek Gene aan te kijken met de knopen als ogen. Dit was maar het begin.

Al snel begonnen er rare dingen te gebeuren in het huis. Voorwerpen werden door de kamers gesmeten zonder rede. Voorwerpen werden ook in andere kamers teruggevonden dan ze werden gelegd. In het hele huis waren er geregeld rare geluiden te horen zoals stemmen, gehuil en gelach doorheen het hele huis. Wanneer Gene de schuld kreeg zei hij dat Robert het gedaan had. Door de rare gebeurtenissen in het huis vertrokken vele bedienden uit het huis. De ouders van de jongen wilde iets doen om de rare gebeurtenissen te stoppen. Ze stopten Robert in een doos en bewaarden die doos op zolder. De onverklaarbare gebeurtenissen stopten en Robert bleef jarenlang op de zolder van de familie Otto. Tot op een gegeven moment...

In het volgende deel zal de situatie nog angstaanjagender worden

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en me te laten weten wat je er van vond :)

Robert The Haunted DollWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu