Introductie

1.6K 69 177
                                    

Hallo en welkom bij mijn Graphic Portfolio!

( En mijn crap introductie *kuch kuch* xd )

Mijn naam is Selina en ik hou van het maken van Graphics. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding Audiovisueel op het Mediacollege in Amsterdam en loop nu voor een jaar stage bij The Walt Disney Company als Motion Graphic stagiair. 

Photoshop ken ik inmiddels ongeveer 6 jaar. Ik werk er nog steeds heel graag mee. Jammer genoeg heb ik er een heel tijd niet mee gewerkt. Dit kwam omdat ik mezelf een heel tijd kwijt was geraakt. Mijn motivatie was weg en ik had geen creativiteit meer over. Hierdoor was ik ook een heel tijd van Wattpad af. Nu, met stage en Corona, is het weer terug gekomen. Ik leer mezelf momenteel Calligraphy aan en probeer mijn tekenkunsten te verbeteren. Dit wil ik uiteindelijk ook in mijn werk stoppen. So, be aware! ;)

In dit boek zal je voornamelijk mijn vordering in het maken van Graphics zien, maar ook wat ik in mijn vrije tijd *kuch* gemaakt heb. 

Dit boek heeft al vele covers gekend. Het was namelijk voorheen een covershop. Hier ben ik echter mee gestopt aangezien ik er de tijd niet meer voor heb. Dit boek is ook voor een heel tijd in het engels geweest, daarom zul je ook engelse hoofdstukken tegenkomen.

Ik post wanneer ik daar zin in heb. Geen deadlines of wat dan ook. Lucht een hoop op :P. (Jullie lieve reacties motiveren me trouwens wel altijd ;))

Als je wilt, kan je de edits in dit boek claimen voor in je eigen boek of voor in je profiel. Ik pas hem zonodig voor je aan als je hem gepersonaliseerd wilt hebben en stuur hem dan per mail naar je op voor de beste kwaliteit.

Dit maak ik momenteel:

- Covers

- Profielfoto's

- Profielbanners

- Karakter edits/manipulaties

KOPIËREN OF SCREENSHOTS MAKEN IN DIT BOEK IS ALLES BEHALVE TOEGESTAAN. ALLE RECHTEN VAN DEZE GEMAAKTEN GRAPHICS ZIJN VAN MIJ EN ALLEEN VAN MIJ. 

ALS JE HET TOCH PROBEERT, ZAL IK JE VINDEN...

Maar voor nu, veel plezier met lezen :)!

- Selina


Othello || Graphic PortfolioWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu