Del 1: Første møte

8 2 0
                                    

Jeg våknet tidlig en mandags morgen, dro på meg klærne før jeg tuslet sakte mens sikkert ned på bade. Der skrudde jeg på vasken med kaldt vann og fylte hendene med vann. Jeg lente seg over vasken å skylte ansiktet i vannet.

"Sommeren var over og det var tid for å starte på skolen igjen. Første dag på videregående. Det var ikke akkurat det jeg ville nå. Jeg ville krype tilbake i sengen og våkne til neste sommer. Men slik var det nå ikke."

Jeg sminket og gikk inn på kjøkkenet for å spise frokost. Som vanlig var pappa allerede på vei ut døra og frokosten sto på bordet, klar for å spises.

Etter frokost gikk jeg motvillig til busstoppet, flere folk var ute. Og man kunne merke at sommeren var over for godt. Min største bekymring var ikke om skolen og leksene, men mest om jeg i det hele tatt skulle få meg noen venner. Kanskje en kjæreste? Vell jeg hadde bestemt meg for å ikke tenke for mye på det.

Når samlingen med alle de nye elevene på første klasse var over og vi var inne i klasserommet vi skulle ha de neste månedene. Tittet jeg rundt meg, vi var fire jenter og resten gutter. Jeg kunne se at to av jentene som satt bakerst kjente hverandre. Hun ene hadde langt blondt hår og det var tydelig at guttene syns hun var fin. Den andre jenta hadde brunt hår og i det jeg fikk øyekontakt med hun, smilte hun pent. Under oppropet fikk jeg vite at den blonde jenta het Tara og hun med det brune håret het Laura.

Første dagen er alltid verst, nye mennesker, bli kjentleker og en stor mengde informasjon.

Utover dagen fikk jeg øye kontakt med en av guttene. Han hadde mørkt hår, intense øyne og et mystisk smil. Jeg innså ikke da, at fra denne dagen skulle det første året på videregående bli et år fylt av glede, tårer og sex. Det er mye jeg ser tilbake på, som jeg ikke burde gjort, men nå har det blitt slik som det er.

Vi satt i en time på skolen og jobbet med oppgaver, av en eller annen grunn sendte jeg en melding på facebook til den mørkhårete gutten ved navnet Emir, spurte om han hadde kommet langt på oppgaven. Og videre gikk samtalen helt til timen var ferdig.

Vi vekslet ingen ord eller blikk i friminuttet, men jeg kunne merke øynene hans se på meg. Bare det ga meg frysninger, en god følelse.

Noen uker senere på skolen, etter å ha blitt god venn med Tara og Laura. Gikk vi en runde rundt skolen, snakket om alt og ingenting. Kunne ikke akkurat si at livet mitt var så veldig spennende. Jeg brukte jo dagene mine hjemme eller i lysløypa sammen med pappa. Det var jo ikke noe å skryte av?

Når jeg kom hjem den dagen å sjekket gjennom instagram, så jeg at Emir hadde lagt ut er bilde hvor det sto under at han hadde mistet bestemoren sin. Jeg gjorde som alle andre og kommenterte et hjerte, men følte ikke det var nok.

Senere sendte jeg han en melding på facebook meldingen så vell omtrent slik ut:

" Hei! Du har sikkert hørt dette nok ganger i dag, men jeg ville bare si kondolerer. Og om du trenger noen å snakke med eller som bare hører på. Kan jeg være den vennen:)"

Å så startet det. Vi snakker resten av kvelden om det å miste noen, men også om helt andre ting. Vi ble tilslutt enige om å finne på noe dagen etterpå. MEN jeg klarte ikke la vær å tenke over det at han faktisk har en kjæreste.

Vell mine intensjoner var først og fremst å bli venn med han.

Neste dag

Jeg dro ned til byen for å møte Emir. Samtalen den kvelden gikk bedre enn forventet. Vi snakket i flere timer, mens vi ruslet rundt i byen. Det var utrolig koselig, kunne ikke brukt kvelden min bedre.

Jeg gravde og spurte litt, og spurte om hvordan det gikk med han og kjæresten. Svaret jeg fikk var at det var slutt. De som hadde vært sammen i hvert fall over et år. Jeg fikk egentlig litt sjokk, men viste ikke han at jeg fikk det.
Tiden gikk og det var på tide å si hade, han sa "vi må ta et bilde da?!" Og tuklet mobilen sin frem og forter seg å ta et bilde. Han la det ut på instagram. Etter at jeg hadde kommet hjem så jeg at kjæresten hans, vet eksen hans hadde skrevet "hook" og Emir og jeg snakket om det og han sa han kanskje like greit skulle slette det. Jeg var den første jenta han i det hele tatt hadde snakket med etter at det ble slutt, og det var ikke så lett for eksen hans Aurorah å se han med noen andre, så snart. Selv om Emir og jeg bare var venner. Men jeg forsto henne og Emir slettet bilde.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 19, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Slik det burde endtWhere stories live. Discover now