Locked up

25 1 0
                                    

04

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

04.09.'16

Ik kom op school aan.
Ik zie Michael in een klein lokaaltje gaan met poetspullen. Ik achtervolgde hem, wat zou hij daar doen?
Wanneer ik binnen kom en de deur achter me dichttrek zie ik Michael, serieus kijken naar de grond. Hij zit in een hoekje.
Aria: "wat doe je hier, Michael?"
Michael: "niks, gewoon..."
Hij stopte met praten, en zuchtte heel diep.
Michael: "gewoon denken"
Ik was stil en ging naast hem zitte.. ik begon ook even te denken. We praten niet en maakte geen oogcontact. Het was eigenlijk wel interessant om over het leven te denken. Ik dacht aan papa, Nessy, school, Lincoln, Michael.. Waarom dacht ik aan Michael..?
-de bel gaat-
Michael staat op, ik heb m'n ogen dicht en geniet van het moment, hij draait zich naar me toe als hij bij de deur staat.
Michael: "kom je nog?"
Aria: "oh, ja"
Hij glimlachte.
Het maakte me blij somehow..
Net wanneer ik opsta en Michael zijn hand op de klink heeft, slaat er een irritant alarm af, het brandalarm!
Ik was bang, heel bang.
Michael probeerd de deur te openen, maar het lukt niet. Het automatisch slot werd aangezet wanneer het brandalarm sloeg.
Michael: " oh fuck! Hopelijk is het een oefening."
"Dit is geen oefening, iedereen evacuieer jezelf naar buiten. Rustig blijven kalm aan."
Hoorde we een leerkracht zeggen.
Michael riep, in de hoop dat iemand ons hoorde, maar het alarm was te luid.
Hij keek me met een schuldige blik aan.
Hij zag de angst in m'n ogen, er groeide tranen in mijn ogen, maar ze gleden niet naar beneden. Het was super koud. En m'n jas was niet warm genoeg. Ik ging in het hoekje zitten. Michael komt naast me.
Michael: "het spijt me.."
Aria: " het is niet je schuld.."
Hij gaf me zijn jasje en keek in m'n ogen, ik keek in de zijne. Ze waren helder groen, prachtig! Ik stond op en liep rondjes, ik werd gek ik draaide door. Ik kon mezelf niet meer inhouden ik huilde. De tranen gleden over m'n wangen.. Sneller en sneller er kwamen er steeds meer. Wat als we nu verbranden, doodgaan!
Michael stond op en probeerd me te kalmeren, hij houd me vast en zegt
Michael: "ssshhhtt het komt allemaal goed.."
Aria: "geloof je dat zelf nu? Het komt niet goed!"
Ik maakte me los uit zijn armen. En ging in het midden van de kamer zitten, mijn gezicht naar beneden.. Michael komt naast me zitten.
Ik kijk op, hij streelt over mn haar en komt dichter bij. Hij drukt zijn lippen zachtjes tegen de mijne... Na ongeveer 7sec. deinsde ik terug.
"Zzzzt" horen we, Michael schrikt en kijkt op. Hij loopt naar de deur, legt zijn hand op de klink en kijkt me aan, met een blik van, "het gaat lukken". Hij kijkt gefocused naar de klink en opend de deur, de deur gaat werkelijk open. Hij kijkt me blij aan. Ik sta op en ren naar hem toe. Hij geeft me een knuffel.
Uit de speakers van de school horen we de directeur het volgende zeggen. " beste leerlingen en leerkrachten, de brandweermannen hebben niks van vuur of gaslekjes gevonden. Het was een vals alarm, dat is goed nieuws. Maar er is ook slecht nieuws.. Na het tellen van de leerlingen en leerkrachten hebben we 2 leerlingen gemist. We zijn positief dat deze 2 leerlingen Michael Scofield & Aria Tencredi veilig zijn. Gelieve jullie te melden bij het leerlingensectariaat, danku voor het luisteren, alle leerlingen mogen nu naar huis om dit te verwerken."
Michael lacht naar me, ik lach terug.
Aria: "totally busted!"
Michael: "Hahahah zeg dat wel"

We liepen naar het secretariaat, en legde alles uit. Daarna liet de directeur via smartschool weten dat Michael en ik oke waren.
We liepen naar buiten. Michael ging naar huis, en ik zag Nessy dus ik ging naar haar toe.
Nessy: "en.. Hoe is het gelopen met Michael."
Aria:" hoe bedoel je?"
Nessy: " toen jullie vast zaten in die kamer, hadden jullie toen.."
Ik onderbrak Nessy
Aria: "how wow wacht, hoe weet jij dat we vast zaten in een kamer"
Nessy: "ik hem heel misschien het brandalarm laten afslaan, omdat ik heel misschien jou heb zien binnen gaan in een conciërge kamer met Michael, en ik wist heel misschien dat de deuren automatisch gingen sluiten..😊"
Ik keek haar kwaad aan, en dan weer blij.
Aria: "je bent gek.."
Nessy:" heel misschien wel.."
Aria: "hahahaha, je komt slapen oke."
Nessy: "heel misschien."
Aria: "ach hou je bek"

Does He Notice Me? Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu