Az agyam eldobom

38 1 2
                                    

Ahogy kezdett véget érni a nap egyre idegesebb voltam. A tanárok valahogy azt hiszik, hogy ha szivathatnak minket az nekünk csak jobb. Hát kapják már be! Egy rakás házit kaptam és még otthon edzenem is kell. Ahogy hazaértem anyu állított meg.
- Szia kicsim milyen volt a napod?
- Szia anya hát am.. Tök jó!
(Jah jó szar) gondoltam magamban.
- A matematika tanárod felhívott, hogy tiszteletlen voltál vele az órán!
- De hisz ez nemigaz!
- Máris az első napon elakarod rontani a hírnevedet?!
- De hisz nincs is hírnevem próbálok átlagos lenni!
- Ne beszélj így velem! Mars a szobádba külömben szobafogság!
Hát ezvan. Az én életem tökéletesen tökéletlen. Anyám egy tökéletességre törekedő mániás, apám meg egy bodybilder aki azthiszi bármit megtudok csinálni. Amióta elváltak még rosszabb lett. Ahogy felértem a szobàmba ledobtam a táskámat és ráugrottam az ágyamra belefurva a fejemet a párnákba. Sikítoztam. Ahogy minden egyes nap. Szerencsétlenül. Miután 3 óráig tanultam befejzve a tanulást felmentem Facebookra. Rögtön láttam egy új bejövő üzenetet amiben csak ezt láttam:
- Veled tervezgetem a jövőmet.
Hirtelen azt hittem Brandon írta de amikor jobban megnéztem ki is az, rájöttem Markus az. Furcsa egy gyerek de valamiért mégis bizseregni kezd a bőröm amikor a képeit nézegetem. Na várjunk csak?! Mi a francért is nézegetem a képeit?! Basszus lehet tetszik! Vagyis biztos!
- Najó Isabelle nyugi!-gondoltam magamban.
Az nemlehet hogy pont ez a kis macsó tetszene nekem. Hisz ottvan nekem Brandon a tökéletes fiú. Vagyis hát annyira nem az. Állandóan zsarnokoskodik és más lett. Fura.. Nemtudom Markus minek írta ezt az üzenetet de a gondolataimat a legjobb barátnőm SMS-e szakította félbe:
- Szia hercegnő ráérsz pénteken?
- Hali mert?
- Buli lesz Dylennel :3
- Alap, hogy megyünk rá :D
- Akkorjó 7-kor tali nálunk?
- Megbeszéltük! Puszi sziaa
- Sziaa
Najó akkor pénteken buli ahol végre kikapcsolódhatok. Sokszor szoktam menni dehát ha hívnak miért utasítsam vissza? Nemszoktam se cigizni se piàlni nagyon de amikor partiarcba vágom magamat akkor minden jöhet!
Ahogy elgondolkoztam elkezdtem jogázni és nyújtani hogy jobb legyen a koordinációs képességem. 2 óra múlva fürdés és fogmosás utan ( hah én legalább nem büdös szájú Pete vagyok) elmentem aludni. Amikor épp lefeküdtem volna SMS-t kaptam. Vagyis kettőt! Egyiket Brandontól másikat egy ismeretlen számról.
Brandon: -Szia szivem reggel megyek érted imádlak puszi!
Válaszoltam.
Isabelle: Rendben puszi!
Az ismeretlen szám nagyon meglepett:- Igazából nagyon bírlak csak nemmerem elmondani. Puszi M.
Úristeen ezt Markus írta!!! Igazából énis bírom dehát na. Válaszoltam neki.
Isabelle: Igazábol énis de sh.
Azzal a tudattal aludtam el, hogy lehet Markussal lesz közös jövőnk. Ki gondolta volna?!

TökéletlenségWhere stories live. Discover now