eleven

4.2K 284 171
                                    

Her zaman kalabalık ve gürültülü olan okul koridoru şuan bomboş ve sessizdi. Kendi adımlarımdan başka bir ses duymayı bekledim lakin bu isteğim gerçekleşmemişti. Müzik odası koridorun sonundaydı ve birkaç adım sonra oradaydım, müzik odasının önünde. Geri dönmek için hiç de geç sayılmazdı yine de dönmedim ama içeriye de girmedim. Sadece orada öylece beş dakika kadar beklediğimi hatırlıyorum. Elimi kapının kulpuna götürdüm ve derin bir nefes çektim içime. Kapıyı açtım veeeeeee oda bomboştu. Jackson Wang yoktu, gelmemişti. Zaten geleceğine de ihtimal vermiyordum ama yine de oturup beklemek istedim çünkü salağın tekiyim.

On beş dakikadan fazladır bekliyordum ve Jackson Wang hala ortalıkta yoktu.Sanırım artık eve gitme vaktim gelmişti. Her şeyimi aldığımdan emin olup müzik odasından çıktım. Okulun o karanlık ve boğucu havasından dışarıya adımımı atar atmaz kurtulmuştum. Şu saçma salak reklamlar yüzünden canım soğuk bir şeyler istemişti bende bunun için karşıdaki markete girer girmez soğuk içeceklerin olduğu reyona ilerledim. Kararsız olmak iğrenç bir şey yaa ;(( En az beş dakikadır karpuzlu mu çilekli mi yoksa limonlu mu alacağıma karar veremedim ve bende şeftalili aldım :') Marketten çıkarken fark ettiğim şey ise şuydu; kulaklığımı düşürmüştüm ya da müzik odasında bırakmıştım. İkinci seçeneğin olması için dua ediyordumm! Geldiğim yollara dikkatlice bakarak tekrar müzik odasının yolunu tuttum. Kapıyı açtığımda karşımda tabii ki Jackson Wang'ın o muhteşem yüzünü görmeyi beklemiyordum ve hemen yanındaki masada tüm mükemmelliğiyle duran canım kulaklığımı. Kutsal makarna canavarı aşkına <3<3 içime su serpilmişti. Hiç bozuntuya vermeden içeri girdim ve hafifçe gülümsedim. İnşallah kabız olduğum zamanki zorla gülümsememe benzememiştir!!1!

''Hoşgeldiin!'' dedi neredeyse neşeli diyebileceğim bir tonda ve sesi harikaydı yaa

''Merhaba'' diyebildim.

''Nasılsın?'' bir elini ensenine götürdü ve o anki surat ifadesini anlatamam.

Utanmış mıydı? Tanrım utanmıştı jdgkfsgddjk İlk defa bir ortamda sadece utanan ben değildim bee yess bee :')

''Biraz heyecanlı'' heyecanlı olduğumu iyice belirtmek için saçma hareketler yapmaya başlamıştım sonra napıyorum amk diye düşünüp hareketlerime son vermiştim. Gülmüştü. BANA GÜLMÜŞTÜÜÜÜÜ!! ÇOOOOOKKK YAKIŞIKLI YA ŞİMDİ DÜŞÜP BAYILCAM BU KADARI ÇOK FAZLA ;( Bir önceki hayatımda nasıl sevap kasmışsam artık şuan tadını çıkarıyorum bu güzellikle ;)) Ayy çocuğa sen demeyi unutttumm! ve ekledim ''Sen?''

''İyiyim teşekkürler. İstersen başlayalım mı?''

''Evettt!!'' ayy çok mu yapmacık olmuştu? Neyse yaa.

Piyanonun başına oturdu bende onun yanına oturmuştum.

''İlk önce notalardan başlayacağım'' dedi. Tamam anlamında başımı salladım.

Yakından bakınca baya bir yakışıklıydı bee. Hele yan profilinden bir görün!! Gözlerinin rengi çok güzel ve ışıl ışıldı. Burnu çok ufak değildi ama yüzüne yakışıyordu. Fark ettiğim kadarıyla dudaklarını çok sık yalıyordu ve bu çok dikkat dağıtıcıydı. Saçlarının sarı tonu onu harika gösteriyordu ve birden böyle bir şey yapsaydım ne kadar iğrenç olacağımı düşünmüştüm. Nasıl hem bu kadar doğal olup bir de üzerine havalı olabiliyordu? Kıskanmıyor değildim yani kim olsa kıskanırdı! Kaşlarını anlatmaya kelimeler yoktu sanırım o nasıl harik-

''Beni dinliyor musun?''

Bir anda o mükemmel dünyadan ayrılmıştım ve evet anlamında başımı salladım.

''Pek dinliyor gibi gözükmüyorsun'' al işte buna nasıl cevap vereceksin şimdi spagetti beyinli.

''Aslında aklıma bir soru takılmıştı ve bu yüzden çok iyi dinleyemedim özür dilerim.''

''Nasıl bir soru?'' sıçtım ya neden böyle bir bahane uydurmuştum ki?

''ıımm..şey.. vücudunda yüzlerce türünü bile bilmediğin büyük böceklerin gezmesi mi yoksa tüm parmaklarının penise dönüşmesi mi?'' siktir ya bu ne biçim soru. İlk önce şaşırdı ama sonra gülümsemesini bastırmak için büyük çaba gösterdiğini gördüm.

''Sanırım böcekleri tercih ederdim.''

"Sen?" diye ekledi.

''Böceklerden nefret ederim bu yüzden penisli parmakları seçiyorum.''

Kahkahasının çok güzel olduğunu da eklemek istiyorum. Ben onun kahkahasına dalmışken ne ara bu kadar yakınlaştığımızı fark etmemiştim. Tabii fark ettim ama çaktırmıyorum ;)) dhfjgjdjfjdg. O değilde bu çocuk hala yaklaşıyo yani benim açımdan hiçbir sorun yok ama neden yaklaşıyor? Off ateşş bastı. 19 yıldır beklediğim anı bir erkekle yaşayacağım sanırım.

Dudaklarım hafif aralık bir şekilde onu bekliyordu ama genç oğlanın niyeti bu değilmiş tabii ki! Arkamdaki taburede duran nota kitabı için uzanmıştı. Kendine has erkeksi kokusu ve belime temas eden kolu beni huylandırmıştı. O an heyecandan haraket etmeyi unutmuş, put kesilmiştim evet kabul ediyorum!! Geri çekilmesini bir an istememiştim AMA SADECE BİR AN!!

*Whatsapp gıybet tayfası*

Youngjae

bunlar baya derse odaklandılar sanırım gfjdsfkdkgdfs

Bambam

QTEWRGEHSLKDFGJKGDFKS EE KOLAY DEĞİL KIZIM BU İŞLER

Jinyoung

işi pişiriyolar bence fdhjkflvdfdghj

Yugyeom

sende denemek ister misin aşk parçam <3

Bambam

Jaebum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jaebum

allah belanı vermesin dshfhjgekafsdlkdfksjdkllkvf

Youngjae

sanatsal olmuş yalnız bu

Bambam

ablan star bebegimm ;))


markson :: textingWhere stories live. Discover now