Kapitola 9

869 69 6
                                    

O 4 měsíce později

Loui:

Ráno jsem se probral opět sám v posteli. Poslední dva měsíce je to téměř stejné. Ráno se probudím sám v posteli, nasnídam se, dojdu na procházku s Honey, vrátín se domů, poklidím, uvařím, zase jdu ven s Honey, pak si čtu nebo se koukám na film. Pak kolem 7 večer přijde Harry z práce domů, nají se a jde spát. Já ještě dojdu s Honey a pak jdu taky spát. Bohužel, jakákoliv nežnost končí tím, že mi dá Harry pusu na čelo a usne. Vůbec nevím, co se to s ním děje. První dva měsice, co jsme si Honey pořídili, tak se mnou trávil asooň víkendy, když v pracovních dnech chodil do firmy, ale teď? Jsem rád, když ho vidím 3-4 hodiny za den a z toho on je vzhuru tak maximálně 1. Asi budu muset z Haroldem promluvit.

~

Poté co jsem dělal rutiní věci jako každý jiný den, sestavoval jsem si v hlavě proslov, který mám v plánu Harrymu večer přednést. Už teď vím, že to nebude vůbec lehké. Docela dost se bojím jeho reakce. Sestavuji si různé scénáře, co se může stát. Co když mě podvádí?  Ale ne, to by mi Harry neudělal. Miluje mě. Jsi si tím jistý? Jo! Říká mi to!

~

Nadešel čas na Honeyinu pravidelnou procházku. Nasadil jsem si obojek a vodítko a dal kabátek, aby nenastydla. Je přeci jen chladněji. Sám jsem se tepleji oblékl a vyrazili jsme. Šli jsme po hlavní, až jsme došli do parku. Tam jsem Honey odepl vodítko a nechal jí se trochu proběhnout. Miluje volnost a já se jí ji snažím dávat v té největší míře, jaké mohu. Když se asi po deseti minutách vrátí k mé noze, podrbu ji za uchem a za odměnu ji dám pamlsek.

~

Když se vracíme domů, uvidím vice známé vlasy a cítím i velice známou vůni. Zvednu pohled a vidím Harry. Harryho jak dává pusu nějaké omeze..lépe řečeno dívce. Neskutečně mě bodne u srdce. Jak mi to mohl udělat? Nejdříve mě téměř násilím označí a pak mě podvádí? Po tváři se mi samovolně spustí slzy. Pomalu se rozejdu domů, když si všimnu, jak se Harry otočí a tím pádem mě uvidí. Slyším, jak za mnou volá mé jméno, ale já nereaguju a jen běžím s Honey domů. Nechci ho už nikdy vidět. Nenávidím ho.

~

Jakmile dorazím domů, zamknu se v koupelně a pláče. Sedím podél vany a v ruce držím ten magický kousek železa, který mi od té bolesti může pomoc. První setkání ostří s mou kůží na zápěstí. Sleduji řinoucí se krev z mého zápěstí, jak pomalu teče, až nakonec kapka té rudé tekutiny dopadne na kachličkovou podlahu, na které sedím. Druhé setkání ostří s mou kůží na zápěstí. Už dvě ranky zdobí mě zápéstí. Z předsíně slyším otevírání dveří a následné volání mého jméno. Já to však úspěčně ignoruju. Již potřetí se má kůže setká s otřím žiletky. Cítím jak velké množství krve teče po mé ruce, až ke konečkům mých prstu odkud nasledovně spadají na podlahu. Vidím jak Harry lomcuje s klikou od dveří do koupelny a volá mé jméno. Vím, že se sem nedostane, dokud mu neodemknu. Usmívám se, jelikož cítím únavu. Začínám mít vše v mlze. Poslední co vidím, je jak Harry vylomí dveře a jeho zoufalé volání mého jméno. Pak už jen tma. Tma která zahalila vše kolem mě.

Harry:

Pane bože Loueh!

___________

Ahojky, vítám Vás u nové kapitolky. Doufám, že jsem Vás nijak nenaštvala a budu ráda za každý vote a komment. Jinak co si o tom myslíte? Vážně Harry Louiho podvádí? A přežije to Lou?

All the love,

Vaše K. ❣

The Accident Changed My Life|| LSWhere stories live. Discover now