1.4

696 72 39
                                    

"Demek ergensiniz?"

Yi Fan gülümsemesini tutmaya çalışırken otoriter bir baba olamayışına çok üzülse de o anlığına buna sabredemeyecekti. Ağzı kulaklarındaydı ve ilk defa azarlanan taraf olmayışını kutluyordu içinde. Ayrıca eşinin bu sevimli halleri onu yeme isteği uyandırıyordu. Kızgınken bile tombul yanaklarıyla oynanası bir varlık olmayı nasıl başarabiliyordu ki?

                   Diğer yandan dört oğlan boy sırasına göre dizilmişti Chan'ın karşısına

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                  
Diğer yandan dört oğlan boy sırasına göre dizilmişti Chan'ın karşısına. Büyüğün hiç içinden gelmiyordu onları azarlamak ama birinin durumu izah edip onları uyandırması gerekiyordu. Yoksa bilinçsizce yaptıkları hareketlerden pişman olduklarında sonuçlarına katlanmak daha acı olacaktı.

"Omma. Biz birbirimizi seviyoruz. Biliyorum daha önce sana yüzlerce kez bunun olmayacağına dair söz verdim ama sen de biliyordun tutamayacağımı."

"Bay Park- aman Bay Wu lütfen bizi ayırmayın. Ben oğullarınızın hepsini eşit derecede çok seviyorum. Bu belki mantıksız, belki imkansız gelebilir size. Ancak aşkımı anlatacak söz de bulamıyorum ki. Durumumuz çok karışık, fazlasıyla absürt ama lütfen mazur görün."

"Anne biliyorsun Luhan'ı ne kadar sevdiğimi hatta muhtemelen Sehun'u da biliyordun. Bu yüzden bunu açıklamayacağım. Yixing ise artık bizden biri. Onu ikisinden ayrı tutamıyorum. Lütfen kızma."

"Anneciğim, en küçük oğlun olduğum için en çok beni seviyorsun elbette. Bu yüzden bana kızacağını sanmam. Zaten ergen olduğumuzu da direk yüzüme bakarak söyledin. Yani karşılıklı olarak birbirimizi seviyorsak fazla konuşmanın bir anlamı yok bence." Dedi pişkince göz kırparak.

Chanyeol derin bir nefes alıp dinlediklerini aklında değerlendirdi. Ne yapacağını bilse de çocukların konuşmaları onu etkilemişti ve aldığı kararı daha da pekiştirmişti açıkçası.

"Bakın evladım, ben dar görüşlü bir insan değilim. Eşcinsel olmanız zaten önemli değil çünkü ben de öyleyim. Ayrıca Sehun, Luhan ve Tao'yu ilk gördüğüm andan beri özel olduklarını anlamıştım. Hem kendi içlerinde hem de birbirlerine karşı. Böyle bir şeyin olacağını tahmin etmek zor değildi. Beni şaşırtan sen oldun Yixing. Senin gelmeni beklemiyordum. Ama Tao ve Sehun seni aralarına alacak kadar sevmişlerse eminim ki sen de çok özel bir çocuksundur. Size karışmayacağım. Sadece neyin sorumluluğu altında olduğunuzu bilin, ona göre davranın."

"Öf be! Karım çok havalı değil mi gençler?"

-Azra

Bu da Yeol'ün tepkisi umarım beğenmişsinizdir ^^ uzun zamandır düz yazı yazmıyordum ve batırdım kısacık da olsa. Neyse diğer bölüm final ve özel bölüm yok yani ficin tadını son kez çıkarın :3

My Love From The BrotherhoodWhere stories live. Discover now