Hoofdstuk 1: New Bitch

30 2 1
                                    

Lyla werd s' ochtends vroeg wakker toen ze haar wekker hoorde gaan. Half 7 om precies te zijn. Ze stond op en liep naar de badkamer. Langzaam drong het tot haar door dat vandaag haar eerste schooldag was op haar nieuwe school. Het was een lang verhaal maar omdat Lyla's vader ongeveer een jaar geleden was overleden was ze met haar moeder van München naar Leeuwarden verhuisd. Dat jaar was een klote jaar waarin ze veel heeft moeten leren (voornamelijk Nederlands) en tot haar verbazing heeft leren omgaan met het feit dat ze nu zonder vader moest leven. Maar het zal niet snel beter worden nu ze op een school vol bitches komt te zitten die stuk voor stuk 8 kilo makeup dragen per dag en fuck/loverboys die van alles van die meiden willen. Nee, niet iets voor haar maar het is even niet anders. Ook al heeft haar moeder beloofd dat ze over een paar maanden terug naar München zouden gaan, terug naar haar vriendinnen. Toen ze hoorde dat ze moesten verhuisen (omdat haar moeder München vanwege het overlijden niet meer kon zien) had ze dagen gehuild en uren op haar kamen gezeten met heel veel chocolade en thee.

Lyla moest nu opschieten; over 15 minuten moest ze op school zijn! Haar moeder vroeg of ze Lyla nkg even moest brengen maar dat was niey nodig vond ze.

Op school aangekomen was het alsof Lyla in de Hel terecht was gekomen. Overal rokende, twerkende, zoenende, en blowende meiden met zielsveel makeup op. 'O jezus!' Zei Lyla en ze keek naar zichzelf...

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Apr 10, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Fuck Fake FriendsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora