İngilizce Hikayeler ♣

8.9K 106 17
                                    

Öneri İngilizce hikaye isteyenlere,

Wattpad’de okuduğum en güzel,en başarılı,en iyi fan fiction After (yazarı: imaginator1d) . Bende öneriyle başlamıştım ve yaklaşık bir haftada 100 partlık ilk kitabı bitirip After-2’ye başladım.Sanırım Anna,yazarı, 3.hikayenin haberini vermiş.

Harry Styles fan fiction.Türkçe’ye çevrilmesini beklemek istemiyorsanız dili o kadar zor değil.Akışkan ve duru bir anlatımı var.Çeviren sayfalar zaten Anna’dan izin aldı mı bilmiyorum ama yazarı kesin bir dille habersiz hikayenin paylaşılmasını istemediğini söylüyor.Yani siz okumak isterseniz  @imaginator1D wattpad hesabından After’ı bulabilirsiniz.

Dövmeyle kaplı,piercingli bir Harry Styles ve oldukça sıradan,çalışkan,masum genç bir kız Tessa.Sürekli kavga eden ve bu kavgaları bile seven bir ikili.Aslında onlardan bu kadar basit bahsetmek vicdan mahkememi ayağa kaldırıyor..Çok hareketli,seksi,kavgacı bir ikili desem biraz daha açık olur.Tessa kesinlikle Harry'e her şeyini veriyor.Harry çok derin bir karakter.Onu hikayede tanıdıkça daha çok seveceksiniz.Belki çok kitapta okuduğunuz bilindik olaylar olabilir ama bunlar hiç rahatsız etmiyor.After'da sanki o olayları ilk defa okuyormuşsunuz gibi umursamazsınız.Fazla spoiler vermek istemiyorum.İlk kitabın sonunda şüphe tohumu ekip ikinci kitabın başında sizi şaşırtacak.

Kesinlikle okumalısınız.

Bir diğer önerim The Bad Boy's Mystery! ( yazarı : PriyaG69 ) . Adından anlaşılacağı üzere kötü bir çocuğun konu edildiği bir hikaye.Açıkçası karakter için seçilen Coltan Haynes sanki cuk diye oturmuş.Başkasını hayal edemiyorum.Dili yine o kadar ağır değil,duru.Lise'de geçiyor.Justin kötü çocuğumuzun adı.Bir gün çalışkan kızla tartışmasız çoğu hikayede kullanılan şu "biyoloji partneri" olma hikayesiyle başlıyor.Eğlenceli bir hikaye.

Mrs. Alpha ( Teen Wolf / Isaac Lahey LS ) Bu hikayeninde güzel bir anlatımı var.Beni o akdar heyecanlandırmadı gerçi ilk bölümlerinde karakterlerin duyguları biraz eksik gibi ama Teen Wolf fanfiction olduğu için başlamıştım.Sizde başlayabilirsiniz.

Want U Back ( Cher Lloyd x Harry Styles Fanfiction. On Hold ) ( yazarı: DanaMarieM ) Burada sevdiğim ilk fan fiction buydu.Cher Lloyd hikayesi çok okudum ama bu daha güzeldi.Oldukça tatlı ve duygusal.Çünkü Harry'i unutamamış bir Cher okuyacaksınız.

Bunlar şuan aklımda olanlar.İleriki günlerde yeni hikayeler eklerim.Sizin de önereceğiniz İngilizce hikayeler varsa meraklıları için yorum atın lütfen :)

Merhaba Tatlım ☂Where stories live. Discover now