11. Bölüm

91.2K 4K 143
                                    

Selam arkadaşlar

Yeni bir bölümle beraber huzurlarınızdayım. Bugün iki bölüm atacağım söz verdiğim gibi. 

Sevgiler

Özlem

11. Bölüm

O halde nasıl bir güçle kendimi geri çektim hiçbir fikrim yok ama hayatta istediğim en son şey üzerine sinen başka bir kadına ait koku ile bana sarılması.

"Dokunma bana" diyorum tane tane ve sendeleyerek içeriye yürüyorum.

"Neden geldin gecenin bu saatinde?"

O'nun arkamdan içeriye girdiğini ve kapıyı kapattığını işitiyorum.Ayakta duracak halim yok her şeyin üstüne birde O'nun çıkıp gelmesi tam anlamı ile şok edici bir durum.

"Seni merak ettim" diyor endişeli olduğu belli olan bir sesle

"Hadi ya neden ki" kafamı koltuğun arkasına yaslıyorum ve gözlerimi yumuyorum.Böylesi katlanmak için daha kolay sanki.Yoksa her an kontrolümü kaybedip salya sümük ağlayabilirim.

Yanıma oturmuyor belki ama rahatsız edici bir şekilde tepemde dikiliyor.

"Ne istiyorsun Murat" diye soruyorum tekrar ve yanıma oturup ellerime uzanıyor ama ben anında çekiyorum ve "Git buradan" diyorum gözümden süzülen yaşlarla "Sen artık buraya ait değilsin git buradan"

Birden ayağa kalkıyor gitmek için ama ne oluyorsa bana uzanıyor ve bir hamlede kucağına alarak merdivenlere yöneliyor.

Yaşadığım kısa süreli şaşkınlığın ardından "Bırak beni "diyorum o kafa ile bile çocukları düşünerek.Ama o kararlı bir şekilde aldırmadan beni taşımaya devam ediyor.

........................

Begüm'ü bu şekilde görmek beklediğim en son şeydi.Boşanmamızın O'nun üzerinde ki etkilerini elbette biliyorum ama bu denli kendini kaybetmesi kendimi hiç olmadığım kadar suçlu hissetmeme neden oluyor.Belki fiziksel olarak değil ama kalben O'nu aldattım ve o da bunu biliyor verdiği tepkiye bakılırsa da fazlası ile acı çekiyor.

O an bunların hiç birinin yaşanmadığını ve kollarımın arasına aldığım karımı yatak odamıza çıkardığımı düşünüyorum.Kendimi bu düşünceye o kadar kaptırıyorum ki eskiden yatak odamız olan ama şimdi çalışma odası olan odaya girdiğimin farkında bile değilim.Bir süre öylece duraksadıktan sonra Begüm'ün yeni yatak odasına çeviriyorum adımlarımı Begüm ise hala O'nu bırakmamda ısrar ediyor ama şu an bunu yapacak güce sahip değilim.

Yatak odasına girdiğimizde O'nu yere indiriyorum ama hala çok yakınımda tutmaya devam ediyorum.Islak gözleri ve yarı aralık dudakları ile o kadar çekici ki aklımı başımdan alıyor. Yanlış olduğunu , O'na acı vereceğimi bile bile eğiliyorum gül goncası dudaklarına. Dudaklarım dudaklarına değdiği anda alev alıyor bedenim ve usulca geri çekiliyorum.

Begüm'ün bakışlarında ki acı şimdi daha yoğun ve ben bu yoğunlukta kaybolduğumu hissediyorum.

"Neden yapıyorsun bunu bana" diye soruyor ama verecek cevabım yok.Sadece yanında olmak istiyorum.Bu gece hiç olmadığı kadar O'nun sıcaklığına ihtiyacım var.O'nun da var bunu biliyorum ve yeniden uzanıyorum dudaklarına.Ama bu sefer yavaş değil kaybettiklerimi geri getirmek ister gibi öpüyorum O'nu.Begüm de direnmiyor çünkü buna mecali yok biliyorum en az benim kadar tutkulu bir şekilde cevap veriyor bana.

"Çok özledim seni Begüm" diye inliyorum yüreğimden kopup gelenleri itiraf ederek.

"Yalancı" diye fısıldıyor bana ve çeneme küçük bir ısırık bırakıyor.Bu beni daha da deli ediyor.

İKİNCİ BİR ŞANSOn viuen les histories. Descobreix ara