4

691 47 1
                                    

A nap hátralévő részét a házban töltöttük. Nagyon sokat beszélgettünk a filmekről, zenéről, az életünkről és be kell vallani elég sok közös van bennünk.
- Milyen érzés volt mikor leestél a lóról a Magányos Lovas forgatásán?- kérdeztem.
- Mit is mondjak, majdnem az életembe került. De megúsztam.- mondta az utolsó mondatot nevetve.
Be kell vallani, a média másként mutatja be őt. Ahhoz, hogy jobban megismerjük valakit, legalább pár napot vele kell töltsünk, ha pedig arról a személyről van szó, akit a szüleid után a legjobban tisztelsz, az a pár nap maga a valóra vált álom. Én csak egy napot töltöttem Johnny Depp-pel de már mikor megtudtam, hogy ő a titokzatos ember a fagyizóból, biztos voltam benne, hogy jól kijövünk majd.
- Akkor pénteken kölyök.- kiáltott utánam amint kiléptem a kapun.
Egész délután kölyöknek hívott, csak azért mert nem engedtem, hogy rágyújtson. Sok cigis haverom van, akikkel annak ellenére, hogy nem támogatom amit csinálnak, jól el vagyok. A felemelő érzés, amikor minden barátod bagós, de tudod magadról, hogy sosem tudnának rávenni arra, hogy kipróbáld. Egyszerűen gyűlölöm amikor valaki az úton az arcomba fújja a füstöt. Legtöbb alkalommal olyan köhögési rohamom támad, alig tudom megállítani.
Amikor hazaértem egyenesen a dolgozóba rohantam. Apa a sarokban ült, kezében egy régi családi fotóval. Még sosem láttam olyan levertnek amilyen akkor volt.
- Hol jártál kicsim? - szippogott.
- Kicsit levegőztem. Ugye nem haragszol? - ültem le mellé.- , mihez kezdünk most?
- Nem tudom picúr, semmit nem tudok. - zokogott.
- Ne aggódj apa, valamit kitalálunk. - öleltem meg könnyekkel küszködve.
Még legalább egy hét amíg haza hozzák anya holttestét. Próbáltam lebeszélni apát a premierről, hogy ez most a gyász időszaka és egyikünknek sincs szüksége a mulatozásra, de hajthatatlan volt. Azt mondta, az a feladata, hogy meg tegyen mindent a boldogságom érdekében. Nem mondtam meg neki, hogy kivel találkoztam.
Remélem holnap is találkozok majd vele és nem kell péntekig várjak.

Egy Tini Hőse /befejezett/Where stories live. Discover now