EJDERHA KIZ BÖLÜM: 5

377 28 7
                                    


Multi de Thomas var

Newt,Minho,Nick, Sam ve Thomas ile birlikte yürümeye devam ettik. Thomas adlı zeki koluma çürütürcesine vurmuştu. "Hala acıyor mu?" Zihnimi mi okuyor ne ? "Yok ya Sadece koluma kurt çarptı o kadar." Bütün sürü gülmüştü. "Peki o zaman şimdi nereye gidiyoruz." Soran Nick'di. Thomas sona bir bakış attı. "Tabikide eve saçmalama Nick." Çok saf bir çocuğa benziyordu ama yine de iyiydi. Sam ise hiç konuşmadan yürüyordu. Yanına yaklaşınca da kaçıyordu. "Yanıma gelmesen daha iyi olacak." Üzülmüştüm. Yine bir gruptaki sorunlu kişiydi sanırım.
İlk 5 dakika hiç konuşmadan yürüdük. Ta ki muhteşem bir eve gelene kadar. "Wow" tek diyebildiğim buydu. Sam hariç hepsi güldü. "Beğendin bakıyorum." "Evet, gerçekten güzel bir ev Minho. Newt koşar adımlarla kapıyı açtı.
Şu an yaptığım çok saçmaydı. Tanımadığım bir kurt adam sürüsü beni evlerine davet ediyorlardı. Annem buna gerçekten çok kızacak. O esnada Thomas bir şey hatırlamışçasına "üff, ne kadar da aptalım adın ne ?" "Olivia" gülümsedi. "Güzel isimmiş. Bende gülümsedim.
Eve girdik. Dışı kadar içi de mütüşlü bir evdi. Aslında çekinmedim değil. Yumuşak koltukları görünce daha da sevindim. Sanırım bu gün burada kalacaktım. Nick bana yolu gösterdi ve ben de odama girdim.
SAM
O kızın bizim evde olması bana çok saçma geliyor. İlk olarak o bir ejderha ve bu gerçekten çok saçma bir durum. 2. Olarak onda tanımlayamadığım bir koku var ve bu beni gerçekten kızdırmaya başladı. Kendimi odama attım. Ta ki Newt kapımı çalana kadar. "Sam sorunun ne?" "Sananee?" "Üff saçmalama Sam. Kesin bir şey var. Bana anlatabilirsin. Ben senin 6 yıllık dostunum." "Onda normal olmayan bir şeyler seziyorum." Bu başımıza bela açacak." "Saçmalama da aşağı inelim. Yemek hazır." O esnada Minho bağırdı, "Aşağı gelin! Yemek hazır tembeller!"

Umarım beğenerek okumuşsunuzdur. Diğer bölüm için 2 vote ve 1 yorum isterim :) o kadar da zor değil :D

EJDERHA KIZΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα