Kokunu Özlemişim .......

8.5K 233 39
                                    

Evet arkadaşlar cokk uzun bir süre yeni bölüm gelmedi çok özür dilerim . Cidden yorunlariniza bile cevap veremedim çünkü telefonu elime almam yasakti saglik problemimden ötürü . Okula gitmem bile çok zordu , simdi biraz daha iyiyim ve tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz . Umarım beğenirsiniz =) ( Medya = Mira )
******************************
Tek hatırladığım şey Buğra hocanın sesiydi " Mira Kendine Gel " ............. Veee derin bir uyku. ..............

Gözlerimi actigimda bir hastanedeydim koluma serum bağlanmış tam yerimden dogruldum ki kapı açıldı . Beyaz önlüklu bir adam sanırım doktor du ( Yok marangoz Mira . Hastanede ne olur? )

- Sonunda uyandıniz .
-Sonunda mi ? Nasil yanii ben ne kadar süredir uyuyorum ki ?
- Yaklaşık 48 saat oldu .
- Ne 48 saat mi ?? ŞAKA MI BU ?? Kamera nerde el salliyimm ayy benim hemen cikmam lazım annem ogrenirse ölürüm ben diye kalkmaya çalışırken tanidik bir ses
- Ben halletim Mira merak etme . Doktor bey sizde çıkabilirsiniz .
-Seyy Teşekkür ederim öğretmenim ( yalakaya bak sanki onun yüzünden bu halde değilmisim gibi )
- Neyse önemli değil Mira bundan sonra gece dışarı çıkmak yok . Bu arada Neden bayıldın birsey hatırlıyor musun ? ( Simdi onu bir kadinla munasip gördüm ondan bayıldım desem olmaz . Ne alaka der. Bencede yani neden agrima gitti ki sonuçta o benim ÖĞRETMENİM .
- Sanirim cok içtim dengemi kaybettim pek birsey hatırlamıyorum . Dedim umarim yutar .
- Peki Mira Serum bitsin hazirlan çıkalım seni evine diyecegim ama annene Kumsallarda demistik hatta ogleden sonra okul kütüphanesinde temizlik yapacaklar diye bundan seni eve birakamam en iyisi bize gel sen .

( Neee yani sana mi geliyim oo çok hızlısın bakıyorum da . Adam bak be ne ka guzel yalan atmis )
- Tabi hocam . Diyebildim disaridan ve Buğra hoca odadan cikti .

Aradan yarım saat gecti serum bitti cikardilar ve giyinmeye basladim . En son kendime aynada bakmak icin aynanin karsisina gectigimde gördüğüm goruntuyle saskina ugradim bu ben olamazdim su saca tipe bak off yaa birde iki saattir resmen bu adamla konuşuyorum ayy bide off yaa ben bu halim ile 48 saat ne sekillere girip uyudum kesin Allah'ım tam bir rezillik .

Hemen elimi yüzümü yikayip kendime geldim . ( medyadaki gibi hazirlandi ;) ) Evet be oh eski Mira gelmişti . O sirada kapi açıldı öküz insan bir kapiyi calar belki giyiniyordum neyse ic sesimi durdurarak kapidaki öküze baktim kim olabilirdi ki tabikide . HOCACIGIM GELMIS .

- Mira hazirsan çıkalım . Dedi . Lan insan Özür diler bi .
- Tamam hocam çıkalım dedim. Çıktik asagi indigimizde arabasini getirmesi icin bekledim ve arabadan indi gulumsedim beni bindirdi . Arabayi sürdü evine geldik bir apartman dairesinde oturuyordu dublex yani en üst kat cok guzel ben tam nasil cikicam diye dusunurken birden bir çift el hissetim beni kucagina aldı ve

- Simdiden söyliyim eger beni indir napiyorsun gibi bisey dersen direk indiririm ve bir daha almam ve bina 8 katli üzgünüm en ust kat haa birde asansör calismiyor kendin cikmaz zorunda kalırsın .
Dedi ve göz kirpti . Elimle agzima fermuar cekme hareketi yaptim nolur nolmaz demi yani yapar mi yapar guven olmaz =)

Ağır miyim acaba ya diye dusunerek 8 kat bitti . Buğra hoca caktirmasada yorulmustu . Tam anahtari koydu delige çeviriyor du ki kapi birden açıldı ve bir kiz önce durdu bana ve sonra Buğra hocaya bakti ve hocanin ustune atladı KOKUNU ÖZLEMİŞİM diye . Bu kiz kim ve neden kokusunu özlüyor , neden evinde , yoksa yoksaa bu kiz hayir Mira saçmalama ........................
******************************
Evet arkadaşlar bölüm burda bitti umarim benim bu sağlık problemimi anlayisla karsilarsiniz =/ Vote vermeyi ve yorum yapmayı unutmayin sizi seviyorum ♡

Hocam Kocam Oldu !!!Where stories live. Discover now