Buğra Hocanın Gözünden

10.3K 324 10
                                    

♡♡♥♥ ♡♡Merhaba arkadaslar +1000 okuyucu olmusuz . Cok tesekkur ederim . Bu kadar ilgi gorebilecegini hic dusunmemisdim herkese cok teşekkür ederim . Sizleri kocaman öpüyorum umarim beğenirsiniz .*************************
( Medyadaki Buğra hoca okul hali )
Bugra hocanın gözünden
Neden bilmiyorum ama ilk günden beri dikkatimi çeken bir kiz olmuştu Mira ahh nerden suan bu aklima geldi suan barda içiyorum ve aklima gelen şeye bak . Öğrencimi düşünüyorum .

O sırada yanima bir kiz geldi . Yanasti ne istediği belliydi ama benim canim hic istemiyordu o yuzden kizi itip parayi masaya birakip kapiya çıktım . Kapidaki korumalar beni görür gormez
- Buğra bey arabanizi getirelim mi ? dediler . Kafamla onay verdim ve arabayi getirmelerini bekledim . Geldiginde yüklü bahşiş verip arabaya atladim . Bu bara hep gelirdim ve hic yanlız ayrilmazdim ama nedense bugun bir ilk Oldu . Hemen müziği son ses acip bagira bagira müziği söyleyerek eve surdum .
Eve geldiğimde hemen banyoya gectim güzel bir dus alip yatağa kuruldum . Bana ne oldu boyle ya diye dusunurken telefona bildirim geldi ask.fm den .

Sosyal medya delisi olan biri olarak cok hesabim vardi hemen sorulara baktım .1. Soru Sana asigim ve bir sürü boyle seyler ahh kizlar . Neden anlamiyorlar ki benim icin basit kizlar tek gecelikden itibaren . Hayatımda hiç aşık olmadim hep bu tarz kizlar yüzünden . Diye kendi kendime konuşurken uykuya dalmisim .

Sabah uyanir uyanmaz elimi yüzümü yıkayıp saçlarımi yaptim ve takim elbisemi giyip . Aşağı indim . Mutfağa inip bir kahve koydum oturdum gazeteyi okumaya başladım .

Herkes benim neden öğretmen olduğumu merak ediyor ama kimse bilmiyor gecelerin Playboyu öğretmen mi oldu ? Sok şok yine gazetede benle ilgili haber . Kucuklugum den beri kitap okumayı çok sevmisimdir ve ileride hep edebiyat öğretmeni olmak istedim .

Yada belki bir kaçış yolu olarak bulmusda olabilirim .
Neden mi ? Babamin pis işlerine bulasmamak icin pis derken derseniz babam kumarlar ile paralar kazandı bu zamana kadar geldi .
Benimde bu yola girmemi istedi ama ben öğretmenligi bahane ettim .
Sonra koleji satin aldi okudum Okuttu ve öğretmen olarak koydu .
Ahhh yine dalmisim ic sesime saat baya geçmis .
Hemen ceketimi giyip evden ciktim .
Okula geldiğimde ilk 2 dersimin bos olduğunu farkettim aklıma Mira nın kulup secmedigi geldi bu yuzden cagirttirdim .
Geldi hallettik .
Bugun şirin olmuştu baya .
Okul şortu kisa miydi yoksa Mira nin ki mi ? Kisaydi .
Ah banane .
Gezi kulübünu secmişti bakalim nereye gidecektik .
Derslerime girdim ve yine tabikide kızların bana ilismeleri ile geçti .
Beden öğretmeni olan Okan çok yakın arkadasimdi derslerim bittiğinden yanına gideyim dedim ve hazirlandim spor salonuna gittim kapiyi tam açtım .

Ve Mira nin şaşkınlıkla birine Baktığını gördüm .

O kisi kimdi ve neden Mira nin yüzündeki saskinlik öfkeli bir sekil almıştı .
****************************
Evet Arkadaşlar Umarım Begenmissinizdir . Bu sefer de Buğra hocanın gözünden az bile olsa hayatını dusuncelerini ifade etmek adina yazdim bu bölümü . Vote Vermeyi Ve Yorum Yapmayı Unutmayin. Artık vote ve Yorum ilgisine gore yeni bölüm süresi belli olacak . Kocaman öpüyorum ♡♡♡♡

Hocam Kocam Oldu !!!Where stories live. Discover now