Anami Eli

35 3 2
                                    

Eli üreticisinin takma adıdır. Anami Japonca bir soyadıdır. Anlamı "samimi fotoları seven, tatlı yeşil gözleri olan, stilli kıyafet giyen, tercihen Hintli, bir sürü nedenden dolayı bir arkadaşın peşinde koşan, genelde nedenler önemli olan, genelde öğle yemeklerinde sağlıklı tatlı salata yiyen, çok kızın kıskandığı, nedeni tatlı görünümü olan, zekasıyla herkesi yenen" demektir.
İnsandır.
Kızdır.
16 yaşındadır.
52 kg, 159-160 cm'dir.
4 Ocak doğum günüdür.
İtemi çikolata.
Dark3li seslendiriyor ve o üretmiştir.
Şarkı söylemeyi, dans etmeyi, çikolatayı ve kedileri sever. Matematiği, gözetleyenleri ve kavgacı insanları sevmez.
Daishi Kei genderbendi, Takeshi büyük ağabeyi, Yukiko Shirana, Hitomine Amaya Aika ve Ami İchigawa arkadaşları, Kurani Chizu yakın kankası, Tojo Batorie en yakın erkek kankasıdır(sonra yaparım).
Komik bir kız ve sürekli Güler. Çok optimisttir. Çok az Utangaçtır. Onunla ilk tanıştığınızda onun çok sıkıcı biri olduğunu düşünürsünüz. Gözetleyenlerden ve sabırsızlardan hoşlanmaz ama bazen arkadaşlarını gözetlemekten hoşlanır. Aceleyi sevmez. Resim çizmeyi ve kedileri sever. Kei ve Takeshi olunca karşısında çok çabuk sinirlenir.
Venezuelalı-Japondur.
Kendine ait şarkısı yoktur ama IA nın İmagination Forest ını, Hatsune Miku nun Colorful+Melody sini(Shiho Koene(sonra yaparım) ile söylüyor), Wavefile ını, Unhappy Refrain ini, World's End Dancehall unu(Ototsuki Mio(sonra yaparım) ile söylüyor), Deep Sea Girl ünü, Saiya nın Breeze ini(Hitomine Amaya Aika ve Tojo Batorie ile söylüyor), Kagamine Rin in Panda Hero sunu, Megurine Luka nın Happy Synthesizer ini(Hitomine Amaya Aika ile söylüyor), SF-A2 Miki nin İnsanity sini(Gumi Megpoid ile söylüyor) coverlamıştır.
Medya İmagination Forest.

Vocaloid ve benzerleri resimleriWhere stories live. Discover now