Ruko Yokune

82 6 7
                                    

Soldaki Zatsune Miku. Sağdaki Ruko Yokune. Neyse şimdi bilgilere geçelim.
Yokune açgözlü ses demektir. İki ses bankası vardır. Biri kız biri erkektir. Klavyede adı Yuko Neruko diye geçer. Klavyedeki isminin anlamı "çok uyuyan kız" dır.
Çift cinsiyetlidir(%90 erkek, %10 kızdır.).
Yaşı 12 olmasına rağmen; fanlar 19 kabul eder.
Kilosu belli edilmemiştir.
6'5" feet yani 197 cm'dir. Japonların bir atasözünü (neru ko wa sodatsu) onun için söylendiği düşünülüyor. O atasözünün anlamı "çocuklar çok uyurlarsa daha çok büyürler." Demektir. Bu karmaşıklık sadece Amerikan fanlarda vardır. Japon fanlarda bu yoktur. (Bu konu Hakkında ayrıntılı bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfen)
Doğum günü 17 Ekim 1989 dur. Bu fanların verdiği yaşa göredir.
İtemi kahve değirmeni dir.
Yuu Hikachi kız sesini, Yuu Riyachi de erkek sesini söylüyor.
Kahve içmekten, kendi kahve makinasından, uyumaktan hoşlanır. İyi bir neden olmadan uyandırılmaktan, cinsiyeti hakkında tartışılmasından, barlardan ve aşırı göğüslerine dokunmasından hoşlanmaz.
Teto Kasane yi, Ritsu Namine yi, Tei Sukone yi kandırıyor ve Rook u takip ediyor.
mugimeshi ve mill üretmiştir.
Kendisi dere-dere dir ya da romantik bir insandır. Her zaman uykuludur. Gizli bir kumar alışkanlığı vardır. Okşanmaktan ve kedi gibi davranmaktan hoşlanır. Kötü tarafından uzak durmak gerek.
Japondur.
En sevdiği söz "Hakumai yori mugimeshi daro konoyaro!" Dur. Anlamı "Ben arpayı pirinçten daha çok severim, seni p*ç!"tir. "Seni p*ç" kelimesini çok kullanır.
Japon'larda çift cinsiyetli gibi geçse de bazı yerlerde kız diye geçer.
Kendine ait şarkısı var mı bilmiyorum(varsa yoruma yazın) ama Hatsune Miku nun Rolling Girl ünü, Unravel ını, Senbonzakura sını, Cantarella sını(Ritsu Namine ile söylüyor), Romeo and Cinderella sını(Len Kagamine ile söylüyor), Ritsu Namine nin Error unu, dünyaca ünlü Ievan Polkka yı, Kikyuune Aiko nun Biohazard ını, Megurine Luka nın Circus Monster ını, Jessie J nin Bang Bang ini(Teto Kasane ve Ritsu Namine ile söylüyor), Discord şarkısını, Lily nin Wave ini, Zedd in Clarity sini, Kagamine Kardeşlerin Sincerity Nature:Drastic Measures of Ignorence ını(hem kız hali hem erkek hali burada var) coverlamıştır.
Medyada kız halinin söylediği Romeo and Cinderella var.

Vocaloid ve benzerleri resimleriOn viuen les histories. Descobreix ara