''U tome izgledaš debelo.''

5.7K 86 0
                                    


Sedam mjeseci poslije#

I Tako prođoše sedam mjeseci. Za samo četiri dana postajem mrs. Styles!

Moja mama plače svake minute. Moj otac gleda Harryja sa prezirom. Moj brat i Harry dva najbolja ortaka.

I sada sam kod njih i spremamo dvorište za najveći koja se do sad u njemu organizirala. Preko petsko mojih i Harryjevih pozivnica, moje rodbinje i njegove, njegovi prijatelji i moji...

Harryjevo dvorište je već spremo i do najmanjeg detalja i izgleda sjajno. Sada je Harry i Gemma kod mene i pomagaju meni Dylanu i mojim roditeljima u spremanju.

I ako imamo malih problema u dekoraciji, u tome što ja nisam još izabrala vjenčanicu i što uopste ne znam sta hocu, sve u svemu je dobro. Bitno je da smo svi sretni. Osim mog oca...

Zna da je Harry bio kod mene dok sam radila, i sigurno zna da smo imali odnose. Pošto se sve brzo desilo, misli da me je Harry iskoristio u svemu tome. Da je bio sa mnom zbog odnosa, i iskoristio mene i moj stan radi njegovog premještaja. I ako smo razgovarali o tome, mislim da nije promjenio mišljenje o Harryju i mislim da ćemo morati ponoviti razgovor iduća tri dana.

I da, više ne radim i stan sam odjavila. Preselila sam se roditeljima prije tri mjeseca želeći da se udam iz roditeljske kuće i da naša svadba i vjenčanje budu u našim nekim običajima i po tradiciji.

Harry i svatovi dolaze ovdje, Dylan me izvodi iz kuće, daje me Harryju prije toga tražeći za mene gomilu novaca, onda svi sjedamo, igramo, plešemo i tako idemo Harryju kod kojeg se nastavlja slavlje...

Živjet cemo u Harryjevoj roditeljskoj kući, sa Gemmom i Harryjevom Majkom Anne, koja je jako prijatna i draga žena. Moji odnosi s njom su savršeni i stvarno poštujem tu ženu. Prvo kao njegovu majku to jest majku mog budućeg supruga, i onda kao svoju majku.

Zaboravila sam naspomenuti aferu između Dylana i Gemme. Da li je afera? Da li su zaljubljeni?

Da vidimo:

1."Dylan, možeš li pomoći Harryju oko..." upadam u njegovu sobu i zatičem njega na Gemmi i to sve na njegovom krevetu. Oboje skaču u trenutku te Dylan opsuje a Gemma se okrene osramoćena na drugu stranu i pravi kosu..

2. Ulazim u kuhinji crkavajući od žeđi. Prođem rukom kroz kosu te zateknem Gemmu na kuhinji dok je Dylan ljubi i drži oko struka.

Više nit mi se žeđalo, nit sam htjela ući u kuhinju.

Da, ima afera. i čak bi rekla da su skupa. Moram to da ispitam!

***

"Gemma?" upito ju pozovem dok se iza vrata ormara oblačim.

"Hmm." kaze dok stavlja moj ruž na usne.

"Da li ima između tebe i Dylana nešto?" pitam te njoj ispadne ruž.

"Molim? Ne! Otkud to da me pitaš?" zbuni se.

"Možda tako što sam vas par puta uhvatila kako razmjenjujete dah, poljupce, mrsite kosu i..."

"Okej, stani.." prekine me te se nasmijem. Dođem do nje na krevet i sjednem.

"I ako ima nešto između vas, nemam ništa protiv, ali zašto to krijete od nas?"

"Ne, ne krijemo ništa. Između nas ničega nema, samo nas nešto privlači. Nismo u vezi nit šta drugo, jednostavno kad smo sami, malo pričamo i dođe do toga da se naše usne spoje. Ne znam šta se dešava!" kaže gledajući u pod. Osjećam kao da sam sestrom pričam, o ljubavnim jadima.

Imala sam osjećaj da se stidi govoriti mi o tome, a ipak je starija.  Da li bih joj sad trebala dati neki savjet? Ne, ipak njih dvoje znaju na čemu su i sami će odlučiti šta će biti između njih.

"Mislim da biste to trebali prepustiti vremenu. Ako nešto bude trebalo biti i ako nešto želite, to će vremenom i biti." rekla sam stavljajući ruku preko njenih leđa. Nasmijano je podigla glavu.

"Katherine! Kasnimo!" Harry zove te ja i Gemms zakolutamo očima i zajedno ustajemo. Silazimo dole te vidimo da Dylan sjedi na suvozačevom mjestu a Harry ulazi u auto.

"Oh, vidim kako će se naš brak odigrati. Kasniti ćemo gdje god krenemo. Kaze Harry sarkastično.

"Ne pretjeruj!" poviknem te uđemo u auto.


***


Radnica Leah mi zakopčava već treću vjenačanicu kako smo došli u butik. Ne znam koju da uzmem. Ne znam zapravo šta želim! Sve su prelijepe, a ja jadna nemoćna. Leah mi ne izgleda fino kao kad smo tek došli. Mislim da sam joj dosadila i da će nas istjerati iz butika ako u sljedećih petnaest minuta ne odlučim za vjenčanicu.

Na meni je vjenčanica na jedno rame, ukrašena perlicama i velikim cirkonima on struka ide široko kao princes vjenčanica.  Do sad na sirena vjenčanice je Harry samo odmahivao glavom i ako se prethodna sa čipkom jako svidila. U ovoj mi je komotno i izgledam kao kraljica. Seksi kraljica... Želim Harryja oboriti s nogu, želim da me želi gledati u vjenčanici i sedam dana nakon vjenčanja.


"Izgledaš divno." rekla mi je Leah napokon nabacivši osmijeh kada je vidjela da 'cvijetam' u ovoj vjenčanici.

"Još se nadajmo da se sviđa i mladoženji." nasmijala sam se te smo krenule izaći.

Izmakla mi je zastor i prvo sto sam vidjela jeste da je Harry ustao i gleda me kao do sad ni u jednoj prethodnoj vjenčanici. YES! Popela sam se na malo uzvišenje gdje staju mlade te mi je prišao bliže. Zaokrenula sam se lagano kako bi me cijelu vidio. Na kratko sam pogledala Gemmu i Dylana koji me očarano gledaju te ponovo se usredočila na Harryja koji je napokon odlučio da otvori usta.

"Izledaš debelo u tome." su jedino riječi koje je on rekao i zbog čega mi je mrak pao na oči.

"Molim! Kako to misliš debela?!" dreknula sam. Očekivala sam da će reći da sam prelijepa, divna, savršena, da me želi odmah ženiti...

"Opusti se ludice" Uzhvatio me oko struka, podigao i zavrtio. "Moraš izgledati debelo kad si debela" nasmijao se.

svi smo se u butiku nasmijali te smo se ja i Harry poljubili.


Našla sam kratko vrijeme da nastavim. Možda nastavci ne budu redovni ali nemojte se ljutiti. Reći ćete da sam glupa jer govorim da prestajem pisati i onda opet počinjem ali jednostavno ne mogu bez ovog. ne ljutite se haha

#Hath #se #vjenčavaaaaa *_*

Moja sex-mašina||h.s¨2016¨**Završena**Where stories live. Discover now