'Već dugo želim ovo'

11.5K 118 4
                                    

Budim se, prvo što vidim je laminat na podu. Trepnem par puta te shvatam da mi je glava skoro spala sa kreveta dok aam spavala na stomaku. Rukama se oduprem krevetu te se na njih dignem. Okrenem se prema drugoj strani kreveta i ugledam Harryja kako spava okrenut mi leđima.
I ako ovaj krevet pomalo škripi od nas, sporo sam se i nečujno približila njemu. Oči blago zatvorene, usne stisnute u crtu, kosa razbacana po vratu i djelovima lica.
Odlučim ne dirati mu lice, te blago maknem kosu s njegovog vrata. Sporo se približim glavu njegovom vratu te otisnem nježan poljubac na njega.

Harry otvori oči te se okrene prema meni grleći me. Nasmijem mu se te mi on poljubi nos. Prelazim rukom po njegovom obrazu i gledam ga kako jedva žmiga. Nasmijem se tome te ga malo razdrmam. "Razbudi se, hajde." povičem a on se nasmije i privuče me bliže sebi.

"Okeej." kaže te me poljubi. Malo raširim njegove ruke i okrenem ga na leđa a ja se nađem na njemu. Njegova jutarnja erekcija smeta mojim nogama te ih raširim sa sa obje njegove strane.

Poljubi me strastveno te me podigne da smo kratko odvojeni. Povlači svoje pokserice maalo dole te me ponovo spušta na sebe. Moje gaćice također pomjera u stranu samo kako bi on mogao ući u mene. Uzdahnem jako kad se on smjesti duboko u meni i ostaje mirovati.


Harry obgrli moje tijelo rukama te tako ostajemo ležati.


"Već dugo želim ovo." promumlja u moju kosu.

"Šta to?" upitam dizajući blago lice prema njemu.

"Da ležimo, ovako... Ja u tebi normalan do kraja. Ne pomjeramo se. Nikakva radnja više, samo mirovanje. A ja polahko rastem u tebi." govori sporo i tiho.

Nasmijem se. Ne odgovorim mu ništa, samo spustim ponovo glavu i ostanemo tako.

"Kada se vratim s posla jebat ću te u kuhinji. Ali onako jako, jako, jako. Godit će  nam posle ovog." kaze milujući moju kosu.  "Može." odgovorim kratko te se nasmijem svemu tome.


"Naravno da može." kaže.


Polahko raste u meni. Već neko vrijeme ležimo ovako ne govoreći ništa, a onda Harry progovara; "I ovako me pališ, rastem u tebi jako."

I stvarno osjećam nagli porast. Da li je to moguće? Pulsira u meni. Zastenjem. Adrenalin prolazi mojim tijelom te rukama odižem glavu i grudi s njega.


"Šta je malena?" upita me s osmijehom. Pali me. Svršit ću ubrzo.


"Svršit ću, Harry." jedva kažem suzdržavajući se da ne pomjerim noge. Želim da mirujemo do kraja te se ponovo spuštam na njega.

"Sačekaj još malo, i ja sam blizu." poslušam ga. Suzdržavam se nenormalno.

Nakon nekog vremena, Harry počne teško disati. počinje stenjati.


"Kath..."


"Sad." Kažem te se oboje oslobodimopritiska koji se stvarao u nama. Jako uzdahnemo kako se punim njegovom vrelom tekućinom. Tako ga volim. Zbog svakakvog užitka koji me pruža.


Uzdahne jako te se protegne mene spuštajući još dole i ako dalje ne može. Vrisnem. Osjećam da sam puna.

Odignem se dok se on tako izvlači iz mene. Harry me hvata za kukove i zadržava me. Tako se ponovo zabija u mene dok osjećam kapljice po unutrašnjisti mojih bedara. Vrisem te se Harry umiri te sastane na trenutak. Uzahne jako te se počne izvlačiti iz mene. Osjećam olakšanje dole i ako u meni sve pulsira. Izašao je dok je za njim tekućina curila iz mene van.


Smirujemo se oboje akon par minuta te ustajem s njega.

"Idem se otuširati brzo." Kaže Harry te odlazi u kupatilo.


"Napravit ću ti kafu." kažem te se uputim u kuhinju.






Moja sex-mašina||h.s¨2016¨**Završena**Where stories live. Discover now