7.

45 4 1
                                    

Vigyorogtam ölelésében. Ez igazán gonosz volt.

Elhúzódtam tőle, majd kecses mozdulatokkal a konyhába indultam, de még vissza fordultam.

- Azért, tudod, ez gonosz volt tőled - mondtam és megtámaszkodtam a pulton.

- Igazán?- kérdezte ördögi mosollyal. - Csak nem számítottál valami mélyebb dologra? - Kérdézte, szemöldökét felemelte, kék szemei kihívással csillogtak.

- Tudod mit Drágám? Nem - mondtam és hátra hajtott fejjel nevettem.
- Hiszen te csak palacsintázni szeretnél ugye? Na akkor készítsük elő a hozzávalókat! - Vigyorogtam rá majd megfordultam, mivel láttam egy keverő tálat a másik oldalon.

Magamban ördögien kacagtam amikor jó nagyot kellett hajolnom lefele hogy elérjem. Hallottam magam mögött Niall Zihálását, s amikor megfordultam nagy mosollyal nyugtáztam ágyékára szorított kezét.
Így játszunk? Hát legyen!

- Szükségünk van 2 tojásra, sóra, némi lisztre, és vízre - kezdtem sorolni a hozzávalókat hogy magamra vonjam a szöszi figyelmét.

- Őőőő, re-rendben, tojás a hűtőben, liszt az alsó polcon, a só rögtön mellette. - Adta ki az utasításokat, kiemelve mondandójában az alsó szót.

- Előveszem a tojást, kérlek odaadnád a többit? - Mosolyogtam angyalian.

A csalódottság tisztán látszott az arcán, kezére támaszkodva ugrott le a bárszékről.

Felnyújtóztam a tojásokért, amit kihasználva csapott hátulról fenekemre.

- Héé - néztem rá felháborodva.

- Tudod ez már igazán kijárt neked - mosolygott nyugodtan mire megindultam felé.

- Mit mondtál? - Kérdeztem csípőre tett kézzel. Némileg megnehezítette a dolgom hogy körülbelül 1,5 fejjel magasabb volt nálam, de próbáltam határozottan sértődött fejet vágni.

- Jól hallottad. Tényleg megérdemelted. Csúnya dolog húzni a másik agyát, ugye tudod kedves Skyler? - Nézett rám diplomatikusan, a szemében még is láttam azt a huncut kis csillogást.

- Miről beszélsz? Nem volt szándékomban húzni az agyad, mégis miért vádolsz ilyesmikkel? - kérdeztem, arcomon hatalmas vigyor terült szét.

közelebb jött majd egy puszit nyomott az arcomra mielőtt vissza fordult volna a konyha pult felé.

Arrébb löktem kezemmel magas alakját hogy hozzá férhessek a hozzávalókhoz, és elkezdtem készíteni az ételt.

***

A palacsinta tésztát bekevertem majd elkezdtem kisütni, eközben Niall érdeklődve figyelt, majd belátta hogy nem igazán tud segíteni nekem semmiben, ezért kihozta a laptopját és azzal foglalatoskodott egészen addig amíg le nem helyeztem elé egy nagy tányér gőzölgő finomságot.

Felpillantott, az édesség látványára pedig felcsillantak gyönyörű kék szemei. Az asztalra helyeztem két tányért, egy kisebb tányéron epret és banánt, és egy juharszirupot.

- Tündér vagy! -vigyorgott rám.

Épp kiszedte a tányérjára a palacsintát amikor megszólalt a telefonja csengő hangja.

Mielőtt még felvette volna futólag odapillantottam.A kijelzőn Louis neve villogott. Eltátottam a számat meglepetésemben.

- Mi a.. - mondtam elhaló hangon. Történt ami történt közöttünk Niallel, én még mindig directioner vagyok, és azért látni hogy valakit a tényleges Louis Tomlinson hív, elég fura.

Niall a megjegyzésemre rám pillantott majd elmosolyodott és füléhez emelte a telefont.

- Hello Lou. Igen. Igen minden rendben. Igen itt van ő is. Nem, nem titokzatos Lou! Hmm, program? Mire gondoltál? Vidámpark? Fantasztikus ötlet? Mikor? Holnap? Vele? - kérdezte a telefonban, én pedig zavarodott tekintettel néztem magam elé, ugyanis én csak a társalgás felét hallhattam.

Niall rám pillantott, a telefon hangszóróját lefogta, majd beszélni kezdett:

- Louis és a többiek holnap vidámparkba akarnak menni. És boldogok lennének, ha téged is vinnélek. Mit gondolsz?

A fejem meggyvörös lett, ahogy bele gondoltam hogy a One Directionnel kéne vidámparkba mennem. Elvigyorodtam, és egy határozottat bólintottam:
- Örömmel mennék! - mondtam, és torkomban éreztem ahogy dobog a szivem.

Elengedte a hangszórót, megbeszélték az időpontot és a helyet, és lerakták a telefont.

- Várod? - Pillantott rám a szöszi.

- Persze - mondtam mosolyogva.

Odamentem hozzá, átkaroltam kezeimmel a nyakát, és adtam egy puszit az arcára. Mosolyogva figyelte tetteimet, és azthiszem eléggé szorakoztatta az is, hogy mennyivel magasabb nálam. Átkarolta derekam, majd magához húzott és megölelt.

***
Jézusom.. Sziasztok!
Ezer éve már, hogy itt jártam!
Hatalmas elnézéseteket szeretném kérni, de nem igazán foglalkoztam a Watpaddal, nagyjából az utóbbi egy évben.
De most úgy látom, hogy képes vagyok folytatni, megújult erővel! Ha esetleg szeretnétek látni ennek a sztorinak a folytatását, írhatnátok kommentet ezzel kapcsolatosan!!!
A RÉSZRŐL:
FONTOS!!!:
Ez egy kompletten megirt rész, amit, nem tudom pontosan, olyan 13,5-14 éves fejjel írtam meg, és ne is mondjátok, ahogy olvastam most, 16 évesen, folytak a könnyeim a nevetéstől, borzasztóan elsiettem Niall és Sky kapcsolatát, most nem tudom mi volna a jó, tovább vinni ezt a szálat, vagy esetleg reálisabb vizek felé evezni a történetet?
Ha nektek van ötletetek, azt várom kommentben!!
Remélem jól vagytok!
Érkezik a folytatás, ha ti is szeretnétek!
Xx Lili❣️

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Mar 05, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

No control || Hu Fanfic ♡ N.H.Kde žijí příběhy. Začni objevovat