Legene

14 0 0
                                    

Hun hadde fått et rom, men hun måtte dele. Hun delte rom med Sander og en gammel dame. Hun og Markus lå ved siden av hverandre mens damen lå i andre enden av rommet med gardiner rundt. Hun var ikke så fornøyd med å få gjester.

Sander lo kjempe høyt. Han var uten fare men han var skadet. Han hadde brukket ankelen og fått skuldren ut av ledd. "Kan du ikke flytte de ungdommene til et annet rom?" furtent den gamle damen. Stine og Sander flirte av henne. Den unge damen som satt på rommet smilte bare til dem. Hun og to andre byttet på vakter der. De ville at dem skulle bli mest mulig kjent med legene siden de mest sannsynlig kom til å bli der en stund. Hun hadde blondt lang hår i en hestehale og het Maria. Sander var ganske betatt av Maria.

Han lå og stirret på henne. "Sander!" hvisket Stine høyt med latter i stemmen. "Hva, hva?" sa han og så på henne. "Den virkelige verden kaller" lo hun.

Helt plutselig kom tre leger inn i rommet og braste bort til Maria. De sto og hvisket litt før den ene mannen, som var veldig gammel og skallet bort til Stine og gjorde noe på den lille skjermen min. Han stirret lenge på henne med et unnskyldene blikk. "Hva?" spurte Stine han. Han svarte ikke, men gikk tilbake til de andre. "Hei! Dere! Hva skjer nå?" ropte Sander. Ingen av dem så ut til og svare. De bare sto der og hvisket og pekte på henne.

Plutselig begynte skjermen til Stine og pipe. Hun kunne føle støt gjennom slangen som stakk inn i den brukkede armen. Alt ble helt tåkete og hun kunne se legene løpe i sakte film mot henne. Og alt ble helt svart.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 28, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bevis DetWhere stories live. Discover now