Hjemme hos far

14 0 0
                                    

Hej jeg hedder Robin ja en drenge navn..
Jeg er 19, jeg har en storebror som hedder Alex han er 20, min bedsteven. Jeg har også nogen andre venner men min storebror betyder mest. Han er også kind of en fuckboy..😂

Så mig og Alex skulle hjemme hos min far (mine forældre er skilt) så da mor kørte os henne til far som bor i Brooklyn og vi bor i New York. Det tager ikke særlige lang tid. Min mor er gift med en anden så han er min "papfar" jeg har aldrig syntes om ham så.. Min "papfar" er rig derfor bor vi i upper east side den rige area..

Så nu er mig og Alex hjemme hos far, far har inverterede naboerne så der kommer ca 2 familier. Mig og Alex ser tv, far kommer henne til os og siger vi skal opfører os ordentlige, Alex: Far vi er ikke 5 år. Far: Jaja og Robin vidste du at naboen har en søn på din alder.
Alex: Uuuh. Mig: Ahahahahha tro om.
Far laver mad min yndlings hans berømte lasagne.

Jeg har ikke haft en kæreste siden 9 klasse han var mig utro så derfor har jeg givet op med det der med drenge..

Klokken er 6, de er har allesammen ja der var en på min alder han var flot.. Ehm det Mente jeg ikke okay.. Men han har en lillebror og storesøster på 20.. Så skruede min bror charmen op Ahaha men imens de flirtede så så hans lillebror tv, og jeg var på min telefon jeg turede ikke at gå henne til men jeg fik øjenkontakt det blev en akavet..

Min bror kom henne til mig og hviskede " hvis du vil snakke med ham så gå henne til ham" jeg skubbede ham væk.. Og Drengen kom henne til mig og sagde "Hej" med den nuttede smil han har.. Øh det sagde jeg heller ikke.

HEJ JEG HÅBER I VILLE LÆSE DEN🙈🙈

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The time i met youWhere stories live. Discover now