1.2K 88 0
                                    

Már a negyedik tárat lőttük egymásra amikor úgy tudtam rájuk lőni , hogy nem remegett a kezem , így sikerült eltalánlom a sofőrt . Kicsit szlalomoztak mögöttünk majd az út széli árokba hajtottak ahol felborultak .
- Most hazamegyünk . - mondtam anyunak miközbe visszaültem az üllésre.
- Ugyanezt akartam javasolni én is .
Már nem emlékszem , hogy hogy mentünk haza . Arra emlékszem , hogy amikor beléptem az otthonunk ajtaján apám várt az összes emberével .
- Kislányom gyere csak ide . - intett nekem apám .
- Most hagyj . -löktem volna el a kezét de ő megfogta az enyémet és odahúzott magukhoz .
- Gratulálok , át mentél a teszten . -mondta nekem mosolyogva .
- Te nem vagy normális apám . - a nadrágom hátuljából elővettem a fegyverem és a fejéhez tartottam . -Ha mégegyszer veszélyeztetni mered az én , vagy az anyám életét , esküszöm az égre , hogy szív fájdalom nélkül fogom belerepíteni a tárat a fejedbe . Világos ? - mondtam neki szinte már-már üvöltve .
- Ez az én lányom . -mondta mosolyogva , mire én kibiztosítottam a revolverem . Egyből lefagyott a mosolya . - Vegyél vissza . - nézett a szemembe . -Még mindig az apád vagyok .
- Mióta kiléptem az irodád ajtaján azóta nekem senkim sem vagy . Remélem világos voltam . - mondtam vissza a szemébe teljesen nyugodtan . Felvettem azg a bizonyos álarcot amit mostanában nem fogok levetni . Legalábbis másom előtt nem . - Hol van Gray? -kérdeztem tőle nyugodtan , pedig legbelül tomboltam.
- Bent műti az orvos . - mondta nekem öntelt mosolyával .
- Mi történt vele ? -kérdeztem elképedve .
- Nem tudom , te lőtted meg . - közölte mit sem sejtve .
- Ő vezette a kocsit? - sápadtam le .
Ő erre csak bólintott még mindig vigyorogva .
- Ha nem a saját nyomorodban fogsz megdögleni akkor igérem , hogy én kínozlak halálra , mert azt sem érdemled meg , hogy kegyes halálod legyen . - válaszoltam neki nyugodt hanggal , mosolyogva . Megfogtam egy másik kocsikulcsot és a garázs felé vettem az irányt ahol.....

Angel Maffiája /Átírás Alatt/Where stories live. Discover now