Poděkování/Antarktida 3

2.3K 261 44
                                    

Abych řekla pravdu, nikdy jsem nečekala, že zrovna Antarktida bude tak oblíbená. Antarktida vznikla do sekundy, nepromyšlený příběh, prostě...wow. Nechápu, jak tohle to může sklízet po celou tu dobu úspěchy. A já se zrovna nechala ukecat na dvojku (taky na trojku). Dvojka se mi psala trochu hůř, protože Sunny byla těhotná, což jsem taky prvně nechtěla vůbec dávat, ale prostě se to stalo a myslím si, že jste to vzali Vy všichni taky docela v klidu. Musím uznat, že jsem to strašně prožívala. :D

Antarktida byla, je a bude tady pro Vás. Já svůj úkol splnila, dokázala jsem někoho rozesmát, protože smích je ta nejlepší věc na světě! Ty komentáře mě v tom jedině utvrdily. Když Vás tahle ta pitomost rozesměje, tak máte ten nejdokonalejší život na celém světě, protože se umíte usmívat.

Takže děkuji za všechno, jste úžasní, protože aby Antarktida byla tak moc oblíbená? To je jedinečné a neuvěřitelné... Několikrát jste mě Vy všichni rozplakali (budeme dělat, že jsem fakt brečela), je to neskutečné a můj vděk nebude ani stačit za to, co jste pro mě všechno udělali. A oficiálně můžu říct, že očekávaná Antakritda 3 je na světě. A doufám, že si to užijete tak jako já, jelikož bude poslední.

DĚKUJU

ANTARKTIDA 2✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat