Unu

150 12 17
                                    

Atticus

Am deschis ochii, nu pentru ca am vrut eu de fel, dar pentru ca creierul mei trimitea vezicii mele mesajul ca trebuie sa ma pis. In timp ce ma gandeam daca nu cumva era o idee mai buna sa-mi bag pula si sa ma pis pe mine pentru ca oricum locuiesc singur si n-ar stii nimeni, am auzit un zgomot repetat. Ori am lasat laptopul deschis pe filme porno ori tortureaza vecinul inca o pisica, nu pot sa-mi dau seama.

Ridicandu-ma din pat realizez cat de grava e dorinta nu numai de a ma pisa, dar si de a-mi da cu capul de podea. Una din doua-i facuta si din pacate nu cea care am vrut s-o fac de la inceput.

Ma ridic din nou si ma uit la picioarele mele. Obiectul principal ce a ajutat la interactiunea mea cu podeaua din lemn tare e o cutie mica si neagra cu numele meu pe ea.

-Ce pula mea? m-am intrebat si am luat cutia, indrebtandu-ma spre baie. M-am usurat, in sfarsit scapand de discomfortul din zona privata. In timp ce ma spalam pe maini am realizat ca, cutia a disparut din locul in care am pus-o. Baga-mi-as pula.

Poate ca defapt nu a fost nici o cutie, poate ca sunt eu nebun si de fapt nu m-am impiedicat de o cutie doar am avut un moment de retard in care am uitat ca nu trebuie sa cad din picioare ca un idiot.

Sau poate ca este o cutie si poate ca am facut cunostinta cu podeaua din nou. Baga-mi-as pula.

M-am ridicat, am luat cutia si am deschis-o. Inauntrul ei era un bilet si o prajiturica. M-am uitat pe bilet, poate explica cum s-a mutat cutia din locul ei.

"Draga strain al carui nume l-am aflat de la vecina ta beata si nebuna care a incercat sa te violeze intr-o zi si pe care a trebuit sa o scoata politia afara din apartament, numele meu e Shawn si imi place fata si fundul tau si as dori sa ne imprietenim. Ti-am facut o prajiturica, sper sa-ti placa da nu destul incat sa mai vrei una, pentru ca le-am mancat pe toate celelalte."

M-am uitat la bilet si la prajiturica. Pe spatele biletului era numarul usii lui Shawn, si prajitura a fost buna. Poate mai are.

M-am ridicat si mi-am verificat imprejudimile. Nu mai fac cunostina cu podeaua de data asta. Dupa ce m-am imbracat am pornit inspre usa domnului, posibil pradator, Shawn. Sper ca are maniere si ma adoarme inainte sa ma futa.

Shawn statea la apartamentul 20. Sau 420 daca iau in calcul si 4-ul desenat cu un marker pe usa. Am batut la usa si am asteptat, sperand sa nu fie inca un mos de 69 de ani in mankini ca ceilalti doi tipi care mi-au facut avansuri.

Usa se deschide si incep sa-mi dau seama ca poate tocmai mi s-a facut o farsa.

-Tu esti Shawn? l-am intrebat pe zeul din fata mea care se uita la mine confuz. Probabil pentru ca mi-am pus chilotii peste pantaloni. Baga-mi-as pula.

-Da? S-a inamplat ceva? ma intreaba, incercand sa-mi evite privirea de psihopat. Ii dau biletul si el roseste, injurand pe cineva si razand stresat. Prietenul meu o fi crezut c-ar fi amuzant sa-ti dea biletul asta nenorocit care l-am scris cand am fost beat.

Dintre toate lucrurile pe care le-as putea spune in monentul acesta am ales sa fiu that guy si sa-i raspund:

-Pe care, scarba.

Tactica mea de seductie a functionat pentru ca dupa cinci minute am ajuns sa ne imperechem ca doi iepuri, probabil scotand sunete de cal, elefant si pisica in acelasi timp. Deci asa se simte sa fi penetrat. Ar trebui sa fac asta mai mult.

Dupa ce am iesit din clubul luzerilor virgini am inceput sa ma intreb daca visez. Cand a inceput sa ma doara fundul am realizat ca probabil nu-i un vis, ci o farsa. Shawn in sfarsit a iesit din fundul meu si s-a asezat langa mine.

M-am uitat la el, probabil aratand si mai psihopat ca inainte, si l-am intrebat daca l-a platit cineva sa faca asta. S-a uitat la mine cu compasiune si mi-a spus ca nu, apoi mi-a mangaiat fata cu afectiune. Am inceput sa rosesc si puteam sa simt cum in stomacul meu dansau milione de fluturi... ma rog nu chiar milione, dar cel putin trei.

M-am ridicat si m-am scuzat, adunandu-mi hainele. Scuze pentru ce exact, nu stiu, dar macar le-am zis. Shawn se uita la mine in timp ce ma imbrac. Privirea lui insistenta ma face sa ma simt ciudat. Este ceva despre el care nu se potriveste cu restul vietii mele pana-n acest punct. In mintea mea, majoritar goala, imi puneam intrebari idioate.

Cand mana lui rece mi-a atins umerul am tresarit. M-am intors inspre el si m-am speriat de privirea lui. Parca se uita in sufltetul meu, lucru care l-am gasit amuzant intr-un fel avand in vedere ca n-am suflet. S-a apropiat si mai mult de mine, atat de mult incat puteam sa-i simt respiratia. M-am incruntat la el, incercand sa nu par asa de mult ca o pisica speriata. Sau mai degraba caine ud si infometat la cum arat.

-Ce suntem? m-a intrebat cu un ton sever si trist. M-am uitat la el. Privirea lui, desii neschimbata parea in acelasi timp amenintatoare dar si trista. Intrebarea lui imi rezona in cap si totusi nu puteam sa-- gasesc intelesul.

-Ce? l-am intrebat, vocea mea palind in intensitate. S-a uitat la mine inca odata si a zambit, apoi s-a intors si s-a asezat pe pat.

-Nu conteaza, mi-a raspuns intr-un final si eu m-am intors inspre usa. Am avut un sentiment ciudat de deja-vu, insa l-am dat la o parte. Nu stiu ce a fost scena asta de tip film dramatic si nici nu vreau sa stiu. Vreau doar sa merg inapoi la mine acasa si sa ma culc din nou.

N-a fost sa fie banuiesc. As putea fi comic si sa zic ca in ultimele mele momente ma bucuram de faptul ca n-o sa mor virgin dar de fapt, in timp ce-mi dadeam ultimele suflari am gasit raspunsul la intrebarea lui Shawn. Am simtit cum mi se frange inima si lacrimile au inceput sa-mi curga in timp ce am fost ridicat din loc. Speranta la a trai mi-a pierit complet in timp ce am fost indesat intr-un sac de gunoi.

Scuze Shawn...

----------------

Sper sa va placa si cartea asta. In poza e Shawn apropo.

Astazi ma sinucidUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum