What happens to me?

61 4 2
                                    

Avionul decolase de ceva timp si ma simteam mai bine...adica, eram chiar fericita, un sentiment pe care nu credeam ca il voi simti, dar marea problema era ca nu stiam de ce:

-Oare sa fie din cauza ca ma intorc acasa sau din cauza tipului ala dragut ce afla se afla in acelas avion ce si este la 3 metri distanta de mine?!

La un moment dat apare CONSTINTA: -WTF?! Ce e cu tine?Prostul ala da peste tine faca ca sa isi ceara scuze si tu visezi la cai verzi pe pereti! Auzi la ea:"tip dragut"!

Intr-un fel aveam dreptate, dar... era chiar dragut...ceee dragut, era superb. Se afla pe cealalta parte, iar eu ii vedeam perfect profilul...culoarea parului era saten deschis, avea ochii albastri, cam de 1,78, coafura era ceva gen Zayn Malik, trasaturile fetei erau foarte frumoase, iar corpul lucrat...se vedea de la o posta ca merge la sala.

La un moment dat observ ca vorbeste cu o fata ce statea langa el: -Cine dracu e aia? Oare se cunosc sau aia s-a bagat in seama cu el?! Nuuu...sigur nu se cunosc, sau am fost eu cu capul un nori si nu am observat-o si pe ea?!

Dupa putin timp, in care am stat cu ochii pe ei vad ca fata ii spune ceva ce il face sa rada, apoi el se apleaca spre ea si o gadila. 

-De ce o atingeee! Daca vrea sa se joace, sa vine la mine. Si proasta aia de ce nu face nimic, de ce nu il respinge. A dracuuu...ii placeee!!! Eteee....dupa ce ca rade ca vaca il mai ia si in brate!!! Nuuu!

Fierbeam de enervi. Si pur si simplu nu intelegeam ce e cu mine. De unde toata aceasta gelozie, si mai ales pentru el, un om pe care il stiu de numai o ora, si totusi e mult spus " il stiu" pentru ca abar nu am cum il cheama. Siii  chiar cand ma gandeam la asta...aud: -Gata, ca nu mai pot! Zac, gata!

Eram ceva de genu:Iupiii, i-am aflat numele. Nu mai conteaza ce mi-au indurat ochii si inima atat timp cat i-am aflat numele!!! ♥

.......................................................................................................................................

La un moment dat Antonia imi spune: -Hey pisi! de ce esti asa de ganditoare. La ce te gandesti? Aaaa si apropo, sti ca mai avem 15 minute si aterizam!

-Ooook! Si da...nu ma gandesc la nimic! am spus eu balbaindu-ma putin si amuzand-o pe Antonia.

.......................................................................................................................................

Ora 16:45

In sfarsit am aterizat pe aeroportul din Londra. Mda...am ajuns!!! Intr-un fel parca sunt fericita ca sunt aici, si cred ca mami si tati au avut dreptate: parca nu imi e asa dor de Paris cum credeam ca o sa-mi fie. Si pana la urma, sunt atatea modalitati prin care pot vedea oamenii si locurile dragi de colo!

In timp ce imi asteptam parintii sa vina cu bagajele(majoritatea:valizele cu haine, ca foarte multe lucruri au ramas in Franta) alaturi de Bianca si Antonia, vad ca vine spe mine acel baiat dragut pe nume Zac:

-Hey Buna, vreau sa-mi cer scuze ca am intrat atunci in tine si te-am lovit...ma grabeam pentru ca nu stiam cat e ceasul si nu voiam sa pierd avionul! Te-am vazut si in avion: dar nu am avut cum sa-ti cer scuze! Apropo: numele meu este Zac si sunt incantat de cunostinta. Tu cum te numesti?!

Dupa ce am auzit tot ce mi-a spus simteam ca ma topesc mai rau ca o inghetata la soare.

-Buna, numele meu este Elena. Si...mda, scuzele tale sunt acceptate! i-am raspuns eu usor emotinata si gandindu-ma: e singurrr, nu e mai e cu proasta aia!!! Hihiii!

-Ce te aduce in Londra?

-Aici locuiesc, bineee am locuit si acum m-am intors acasa. Spun asta pentru ca am fost plecata foarte mult timp alaturi de paritii mei.

-Imi poti da numarul tau de telefon sau nu stiu...cum as putea sa i-au legatura cu tine in viitorul apropiat? ii spuse el uitandu-se la ceas, probabil trebuind sa plece.

Dupa ce ii dau numarul meu de telefon sperand ca ma va suna, pleaca urcandu-se intr-un autocar.

Un triunghi amorosUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum