Çevre.

23 2 1
                                    

Bırakın kimse kimsenin hiç bir şeyi olmasın. Bırakın arkanızdan konuşan yalan dolan çeviren çevremiz varsin olmasın.Yalnız olun Yalnız ölün tek kalın yeterki kimseye muhtaç olmayın.
Hatalarinizla yada yanlislarinizla siz yuzlestiyseniz diğerlerinin hiç bir önemi yoktur.Her sey kendini bilmekle başlar.her sey insan gibi davranmakla iyi niyetle iyilikle başlar.dönen dolaplara aldırmayın herkes hata yapar hiç kimse dört dörtlük değil.Kimin her şeyi tam ki bırakın olduğunuz gibi olun istediğiniz gibi yaşayın.Kimse sizin mecburi istikametiniz değil bunu da unutmayın.Siz verirsiniz verirsiniz bir bakmışsınız ki iyi niyetiniz kullanılmış.Kimseye kendinizi kullandirtmayin.Kimseye yapmacık yaklaşmayin.Unutmayın gün gelecek devran dönecek güneş gün güzel doğup yine size gülecek.Sizi sevmeyenleri ise sakın sessiz kalmayın içinizden o an dövmek mi sövmek mi geliyor ışte onu yapın.Çünkü sizden önemli bir başkası daha yok bu dünyada...
Siz siz olun korkmayın.isteyin.Kıymet bilin.Beş para etmezlere değer vermeyin! Sizi hor görenlere aldırmayın.Masum ahi diye bir sey var Allah tarafından sunulan.Sizin bir seylerden hiç bir gün haberiniz olmazda Rabbim ahinizi size karsi yapılan kötü niyeti hic bir zaman bos cevirmez bunu asla ve asla unutmayin!



BENDEKİ SESWhere stories live. Discover now