3.

1.9K 49 4
                                    

Zobudila som sa do slnečnej soboty, mama ešte spala a ja som si spravila raňajky,sadla som si k stolu a surfovala po internete.

_Evilboy_: Dátum vymyslený? :*

_Girlasad_ : Stredu o 16:30 pri parku

_Evilboy_: Už sa teším bejby O:)

_Girlasad_: Opovážiš sa niečo skúsiť tak ťa zabijem!!!!!!!!!

_Evilboy_: Hahaha :DD už som sa dlho takto nezasmial ;)

_Girlasad_: Aspoň že mi potom dáš pokoj !!

*_Evilboy_ sa odhlásil

POHĽAD JACKA

Potešil som sa z blížiaceho stretnutia a zrazu som počul zvonček,šiel tam však môj otec. Nikdy sme nevychádzali, mama sa nás snažila spojiť ale nešlo to, vôbec nechápem prečo je mama ešte stále s otcom, je to extrémny sukničkár a už ju milionkrát podviedol. Mama o tom vie ale necháva to ísť. "Je to pre teba Jack!" Zakričal otec zhnuseným hlasom. Zdvihol som slúchadlo a počul hlas Matta. Matt je môj najlepší kamarát, vie o všetkom čo sa deje, okrem Bely, o tej nevie nikto. Zobral som si koženku a obul som adidas topánky. Vybehol som von a začal som rozprávať s Mattom, zrazu som si spomenul "Ku*va zabudol som si doma mobil" naštval som sa, "To nevadí,už sa nevraciame" zasmial sa Matt a ďalej sme sa rozprávali.

MEDZITYM POHLAD WILLIAMA (JACKOVHO OTCA)

Vošiel som do Jackovej izby a porozhliadal sa,nemám ho rád, to že sa narodil bola nešťastná náhoda ale čo už s ním? Na stolíku som uvidel mobil,zabudol si ho a našťastie nebol ani zablokovaný. Otvorený bol chat s nejakou "_Girlasad_" prečítal som si všetky správy, 17 ročná baba s krásnou tváričkou, niečo pre mňa.Ano som sukničkár ale čo mi bráni nezaš*kať si s takou krásnou dievčinou, táto manželka mi odpustí všetko,zasmial som sa nad svojimi hriešnimi predstavami,keď som uvidel miesto a čas stretnutia,oči sa mi rozžiarili, dostal som nápad.

ON /TEXTING STORY/Where stories live. Discover now