Capitolul 3

82 5 0
                                    

Azi este sambata, iei sambata ziua pe care ori ce adolescent o asteapta. Ma trezesc foarte fericita si ma surprinde ca am putut sa ma trezesc la ora asta. Bine nu era prea devreme, era 10 dar de obicei sambata si duminica ma trezesc la 12/13.
Ma pregatesc pentru a merge la sediu. Am auzit ca niste baieti care de obicei livreaza droguri de descurca bine asa ca azi o sa ii antrenez ca sa pot sa ii pun la un nivel mai mare. Sincera sa fiu nu stiu cine sunt, de obicei de cei care livreaza droguri se ocupa Andrei, mana mea dreapta. Imi este ca un al doilea frate.
Dupa ce ma pregatesc si ma imbrac cu o bustiera neagra de "sport" un pic mai diferita defapt, niste pantaloni de trening albi si ghietele mele albe. Parul aleg sa il las despletis si imi iau o geaca de piele( este imbracata cu hainele care le poarta la media ). Imi amintesc ca azi trebuia sa ma vad cu Max. Ah nu am uitat complet. Dupa ce imi i-au telefonul si ii scriu ca nu mai pot sa ajung acum si ca n-e vedem pe la sapte mi-a zis ca nu este nici o problema.
Apropo de Max cred ca va ganditi cum mai suntem. Pai suntem impreuna de patru zile si il iubesc enorm. Nu credeam ca voi ajunge sa am sentimente pentru un baia, cel putin asa curand.
Ma duc in garaj imi aleg unul din motoarele mele si plec. Gonesc pe strada si in urma mea se aud doar claxoanele masinilor.
Ajung si ma duc la biroul lui Andrei. Inainte sa intru strig cu voce tare:
- Andreeeei amm ajuuns.
- Intra. Imi spune acesta si cand intru incep sa chicotesc.
- Stii ca intram si daca nu ziceai intra, nu ?
- Normal. Tu intri si cand fac sex. Incepem amandoi sa radem de adevarul pe care l-a spus.
- Au ajuns ?
- Da, sunt in camera de antrenamente.
Camera de antrenament era camera mea preferata. Era cea mai mare camera. Era ca la sala doar ca doar trei sferturi din ea era pentru exercitii. Cealalta avea 5 saci de box atarnati si un ring de box.
Cand am intrat am vazut decat o lunina aprinsa, la ring. Am vazut cinci baieti acolo trei stateau afara si doi se bateau. Mi se parea cunoscut unul din ei care era in ring. Ma apropii incet, incet si cei trei baieti care stateau jos ma observa. Se apropie de mine si unul din ei imi zice:
- Ce cauta o frumusete ca tine intr-un loc asa periculos.
- Nu te-au invatat mami si tati ca nu e bine sa umbli intr-un loc ca asta. Spune altul.
Cand a amintit de parinti mei nu mai puteam, deja imi ajunsesera nervi la maxim. Se apropie de mine usor si ma toti incep sa ma pipaie sau cel putin incarca. In urmatoarea secunda i-am batut pe toti pana cineva m-a tras dupa ei.
- Bella ?
- Max ? Ce cauti aici ?
- Pai am venit sa ma antrenezi si la cum i-ai butu pe ei doar in 10 secunde cred ca tu esti capul mafiei.
- Ce bine ai ghicit. Ou stai astia sunt prietenii tai ? El doar da afirmativ din cap.
Ii ajut sa se ridice si le spun raspicat la toti inafara de Max pentru ca el stiu ca o sa se comporte frumos cu mine.
- Doua reguli. Unu sa nu amintiti de parintii mei. Doi nu va puneti cu mine daca, data viitoare nu o sa iasa asa bine cum a iesit acum. Le spun pe un ton superior.
- Bella ei sunt. Maichi, Marco, Armand si Cosmin. Spune Max si ma i-a de mana.
- Stai, o cunosti? Intreaba Cosmin.
- Da. Suntem impreuna. Spune Max mandru.
- Adica ti-ai gasit in sfarsit pe cineva? Intreaba Armand.
- Da. Spune Max.
Toti baieti pareau foarte fericiti pentru el si asta ma face si pe mine fericita. Dupa jumatate de ora in care ne-am cunoscut mai bine adica eu cu baieti am spus.
- Ok acum hai sa vad ce puteti. Spun eu. Mergem toti spre ring.
- Cine se bate cu cine? Intreaba Marco.
Eu urc in ring si astept sa vina cineva.
- Ou nu noi nu ne batem cu tine poti sa te ranesti. Spune Max grijuliu si vine si ma saruta scurt.
- Max inceteaza, sunt capul mafiei. Nimeni de aici nu stie sa bata mai bine ca mine. Doar voi ati venit sa va antrenati. Nu eu. Ii spun eu lui Max, il aud cum spune un ok si ma saruta iar.
- Incerc eu. Spune Maichi. Din cate am inteles Maichi nu are mila cand bate mai ales daca e bataie de genul am inteles ca ii place sa chastige si de asta ma si bucur ca o sa am un "rival" pe masura. Sper.
- Ok cand nu mai poti bati de trei ori, dar cred ca stii regulile asa ca nu mai stau sa ti le explic.
A inceput lupta a incercat sa imi dea un pomn dar m-am ferit. I-am dat un pumn in burta si am inceput sa dau din ce in ce mai tare incerca sa se fereasca dar nu a putut si a picat. Dupa inca cativa pumni din partea mea a batut de trei ori jos si m-am ridicat dupa el si l-am ajutat sa se ridice.
- Nu bati deloc ca o fata. Spune el si baieti incep sa rada.
- Mersi, cred. Spun eu.
Dapa inca cateva ore in care i-am invatat pe baieti cum sa dea in asa fel in cat sa il doara pe adversar i-am plecat cu baieti in alta camera cu arme si manechine. Spre surprinderea mea aureusit sa nimereasca de cateva ori cand incercam sa ii opresc. Baieti au zis ca am facut ceva WAW cand trageam cu pistolul meu si glontul pe care il trageam se lovea cu glontul care il trageau ei si le oprea victoria, dar eu nu stiu ce li-sa parut asa interesant eu stiu sa fac asta de la 16 ani. Deva nu mai e cine stie ce pentru mine. I-am invatat si sa traga cu arcul si in sfarsit am terminat.
- Auziti vreti sa mergem la curse ? A intrebat Max. Era 8 seara si chiar mi-ar placea o cursa acum. Nu am mai mers la una de saptamana trecuta. Max si baieti nu stiu ca eu stiu sa conduc asa ca o sa le fac o surpriza in parcare.
- Da spun baieti in cor foarte entuziasmati.
- Vi si tu iubito?
- Da.
- Ok.
Am ajuns in garaj si baieti au vazut motorul meu parcat langa al lor.
- WAW. Spun toti in cor.
- Al cui o fi ? Intreaba Maichi.
- Nu stiu frate. Spune Max.
- Hai sa il furam. Spune Cosmin cu gura cascata si noi incepem sa radem de el.
- Hai sa mergem ca mai aveti putin si salivati. Spun eu chicotind.
- Ok, hai urca. Spune Max si face semn sa ma urc pe motorul lui.
- Nu multumesc. Nu cred ca merg cu tine azi. Spun eu si el se incrunta.
- Iubito, te-ai suparat cumva pe mine ?
- Nu iubitule. Spun si il sarut ca sa nu mai se ingrijoreze. Baieti se uitau la noi ca la un serial. Eu scot cheile din geaca si baietii se uita curiosi la mine. Ma dau cu un pas mai in spate si ma uit la ei, le zambesc nevinovat si ma urc pe motorul meu si trezesc bestia la viata.
- Stai asa, ala e al tau? Spune Max si toti baieti au cascat gurile. Am dat din cap in semn ca da si am zis:
- Da, si inchideti gurile ca intra muste. Toti baieti au inceput sa rada si am zis. La care pista mergem?
- La aia din padure. Spune Max .
Ador locul ala are pista, bar, muzica sata la maxim, un fel de hotel dar nu dai bani diar sunt doa adolescenti si un bordel ma rog chestia cu bordelul du prea ma incanta dar asta e.
- Facem intrecere pana acolo? Intreb eu .
- Da spun toti in cor.
- In trei, doi, unuu spun u in timp ce pornesc. Mergan cu viteza normala penteu mine poate chiar mic a de 140 la ora si ocholeam masinile care clacsonau in continuu. In scurt timp am ajuns in parcare si i-am asteptat pe baieti. Dupa cinci minute au aparut se ei.
- Ce creu mergeti.
- Greu? Intraba Max. Pai macar noi nu eram sa murim.
Duoa o noapte de neuitat cu Max si baieti si se pare ca si Selena pe care am vazuto acolo am plecat acasa .

****

Ma scol la 14, stai stai stai, cat ? Doamne cat am dormit.
Dupa ceva timp pe care il pierd in casa cu Maya si Logan vad ca suna telefonul. Era Max.
- Da ?
- Ce face cea mai frumoasa fata din lume ? Chicotesc incet si spun:
- Sunt bine, tu regele meu?
- Pai frumosul tau iubit crea sa te scoata in oras la o cina romantica sub stele.
- Ooo, la cat?
- Peste o ora e bine ?
- Da.
- Bine. Vin sa te iau. Pa iubito.
- Pa spun si inchid.

******************************

Va rog cititi !!
Gata si capitolul asta sper sa va placa si asi fi foarte fericita daca ati vota capitolul asta. A si m-am gandit sa fac dedicatie. Cine pune comentariu primul o sa ii fac dedicatie urmatorul capitol asa o sa se intample cu toate.

Bad GirlWhere stories live. Discover now