Capitolul 1

97 3 0
                                    

* Bella *
Un bazait groaznic ma face sa ma trezesc.
- Te urasc alarma care nu ma lasi sa mai dorm!! Zic eu enervata. Cand pun mana pe masuta de lang pat si caut telefonul sau ceasul imi dau seama ca eu nu am ceas desteptator si telefonul e la incarcat.
- Ce naiba ? Intreb eu in soapta imi dau patura dupa fata si ii vad pe Mia si pe Logan razand si tinanduse de burta.
Dupa ce se opresc din ras surioara mea zice :
- Scoalate frumoasa din padurea adormita .
- Hai, hai repede! Intervine si fratele meu mai mare.
Ma dau jos di pat i-au doua perne si cand ajung la usa de la baie din camera mea le arunc in ei si fug in baie, inchui usa si incep sa ma pregatesc. Ies dupa un sfert de ora si ma gandesc cu ce sa ma imbrac. Imi i-au o bluza cu dungi albastre si albe si o fusta rosie. Ma in alt cu niste botine cu toc de 7-8 cm, crem. Imi las parul desfacut si imi fac niste bucle rejere. Imi i-au niste ochelari de soare si geanta si strig in casa :
- Am plecaaaaat paaaa! Tip si aud un pa de la Mia si unul de la Logan.
Plec grabita spre facultate pentru ca sunt in intarziere.
Ajung si inteb prima fata pe care o vad unde e biroul directorului, imi raspunde si o i-au la fuga pana la biroul directorului. Imi da o foaie cu harta scolii si orarul meu si ma duc la prima ora care era matematica. Inrtu in calasa si spre norocul meu nu era nici un profesor inca. Ma uit prin clasa si vad ca ultimele doua locuri libere sunt unul in fata si unul in spate. Ma duc la cel din spat si ma asez langa o fata care era brunete, ochii cred ca erau caprui nu imi dadeam seama pentru ca tinea fata in jos si era concentrata in telefon. Era destul de frumoasa.
- Buna. Spun eu increzatoare si ea isi ea ochii din telefon. Locul asta e ocupat? Imi face semn sa stau decu nu este.
- Buna eu sunt Selena.
- Anabelle dar toti prietenii imi zic Bella.
- Incantata de cunistinta. Spune ea si pe fata ii apare un zambet destul de larg .
In fata se aude usa trantinduse si pe ea cred ca intra profesorul nostru de mate.


****

Toate orele au descurs bine, m-am imprietenit cu Selena si am aflat despre ea ca are 18 ani, are un frate mai mare Max, si ei locuiesc mai mult singuri pentru ca parintii lor sunt plecati in strainatate cu serviciul si vin foarte rar acasa. Selena este o fata foarte de treaba. Si chiar pot sa zic ca ne intelegem bine.
Am intrat la cantina si ne-am dus sa ne cumparam mancare. Eu mi-am loat o felie de pizza si un suc si ea si-a luat un mar si un suc pentru ca a zis ca nu ii este asa foame. Mi-a facut semn sa merg dupa ea si am urmat-o. N-e intreptam spre o masa cu mai multi colegii pe care i-am vazut la noi in clasa. In cantina era un baiat mai mere cu un an cred care s-e holba la mine, am preferat sa il evit si am mers mai departe. Ii puteam simti privirea pe mine si cand m-am mai uitat odata mi-a facut cu mana si mi-a facut cu ochiul. M-am incruntat putin pentru ca nu il cunosteam si l-am scanat, nu arata rau deloc, avea parul castaniu, ochii caprui, purta un tricou negru prin care s-e vedeau muschii, s-e vede ca merge la sala mrrr.
Am ajuns la o masa cu doi baieti si doua fele.
- Buna, ea este Bella. Spune Selena spre ei.
- Mia. Spune o fata cu parul destul de lung si blond cu ochii verzi, imbracata cu un tricou mulata pe corp alba care ii faceau sanii sa iasa in evidenta si niste blugi scurtii.
- Janet. Spune o fata cu parul castaniu cu niste suvite mov, ochii verzi spre caprui, un tricou mov si o fusta cu o palma mai sus de genunchi.
- Ostin.
- Fredi.
S-e vedea de la o posta ca Ostin si Fredi erau gemeni pentru ca semanau foarte mult, amandoi aveau parul castaniu, cu ochii verzi, si purtau sinte tricourii negre dar Fredi purta unul cu o inscriptie si Ostin unul cu un craniu.
Toti imi zambeau. Selena s-a dus la masa de langa si a intrebat daca poate sa i-a scaunul liber a venit cu el si la pus langa al ei eu stateam inte Selena si Mia. Cand s-e suna mergem toti in clasa.

****

Cand s-e suna de iesire toti pleaca inaintea mea foarte repede si Selena zica ca trebuie sa plece ca are detentie, mi-a dat o inbratisare de urs si a plecat spunandumi ca ne vedem maine.
In drum spre iesirea din scoala am dat peste un piept tare si am picat pe jos.
M-am uitat la persoana care a dat peste mine si am vazut ca era tipul care se uita la mine in cantina.
- Boule. Zic eu in soapta numai pentru mine. Uitate pe unde mergi! Ii reprosez dur in fata si pe fata lui apere un zamber.
- Si daca nu ce ? Ma intreaba pe un ton jucaus si pervers in acelasi timp.
- O sa iti para rau. Ii raspund deja plictisita dar in acelasi timp si fascinata de frumusetea lui si ma pierd in ochii lui stralucitori.
- Sa sti ca chiar o sa imi para daca printesa mea nu vrea sa iasa la o intalnite cu mine spun pe acelasi ton jucaus. Se uita ca speranta in ochii la mine si asteapta un raspuns.
- In primul rand nu sunt a ta si in al doilea rand nu n-e cunoastem .
- Si daca accepti pot sa iti zic ca nu o sa regreti.

************************

Asta este primul capitol si sper sa va placa. Asi fi mai mult decat inchantata daca a-ti lasa un comentariu si/sau un vot pentru a stii daca mai merita sa scriu in continuare. Va pup sa va iubesc si sper ca v-a placut acest capitol.

Bad GirlWhere stories live. Discover now