11; No woman no cry- Cody Simpson

78 10 0
                                    

Sterre's pov:

*ring ring*
ik loop naar beneden en open snel de deur. Jai. ik haal mijn zo goed mogelijke lach naar boven en zie dat hij vriendelijk terug lacht. "Klaar voor?" vraag ik. "Voor wat exact?" vraagt hij.
"Skaten" zeg ik. Hij knikt vrolijk en ik pak zijn hand. Eerst lijkt hij wat geshokt maar daarna besluit hij maar om mijn hand ook deftig vast te pakken.

We hebben wel geskate voor zowat 4 uur. Ik moet eerlijk zijn het was wel leuk en iets in mij voelt wel nog wat voor hem maar ik moet sterk blijven zijn. hij moet en zal de pijn terug krijgen.

Heb ik trouwens al gezegd dat ij al zeker een paar maand niets meer met de meiden heb gedaan. Ik kan het gewoon echt niet begrijpen waarom Zoë me zulke dingen niet zou vertellen, en dat alles omdat ze zelf gekwets had. nou vriendinnen vertellen elkaar toch alles?! Het is zelf zo erg dat ik zelf niet meer weet of ik nog verder wil met TP4Y.
Niemand van de meiden hebben me geholpen door deze periode en ik zou zelf gewoon 1 simpel sms'je apprecieëren.

Jai bracht me thuis. onderweg heb ik hem nog wat verteld over Mina en nog andere dingen die er zijn gebeurd en hij vertelde me over de tour met de jongens en over hoe hij het echt leuk vond dat ik dit terug wou doen.
Ergens wil ik hem vergeven maar iets in mij zegt me dat als ik dat doe hij en zijn vriendjes hun gewoon terug gewonnen zullen voelen. Eenmaal bij mijn deur gaf ik Jai een kus op zijn wang en zei gedag.
Toen ik hem zo zag weg stappen telde ik de stappen die hij zette.
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16...

Ik liep naar boven, deed mijn pyjama aan en postte nog snel op twitter

@SterreTapilatu : No woman no cry

Omdat ik echt niet langer mijn ogen kon openhouden besloot ik maar mijn gsm weg te leggen en mezelf in te steken in mijn deken en voor ik het wist viel ik in slaap

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Omdat ik echt niet langer mijn ogen kon openhouden besloot ik maar mijn gsm weg te leggen en mezelf in te steken in mijn deken en voor ik het wist viel ik in slaap..

HeartbreakerWhere stories live. Discover now