2.4. 19 BBY

565 31 82
                                    

Zápis dne 2.4.

Boje na frontě ustaly. Stín války opadal z jedné planety, ne však celé galaxie. Miliony životů bylo ztraceno těmito střety, desítky z nich byli i Jediové...

Jen vtip.

Snad sis nemyslel, že jsem se změnil! Jsi sice můj pátý deník (ty zápisky z mládí by se za deník asi pokládat neměly, ale chci vypadat drsněji), ale i tak jsem možná zestárl, nejvíce však zmoudřel (od té doby, co mi začaly lézt kecy všech mistrů na nervy, jsem si vytvořil vlastní teorie)! A určitě poznáš i to písmo. Kate zůstala mou tlumočnicí, ale v období častých bojů v Klonových válkách se skrývala u mě... tedy u nás doma a hlídala Padmé.

Padmé... jak já se na ni těším! Neviděl jsem ji... jak dlouho vlastně? Tři měsíce? Ano, cca. Takže si to dokážeš představit. Zítra letíme na Malevolence, mistr – teď už vlastně jen Obi Wan, jelikož jsme téměř na stejné úrovni – našel bitevní plány generála Grievuse a v nich také souřadnice. Síležel (nebo síledík?) unesl spolu se Sudookem (vtipná přezdívka, že?) kancléře a drží ho na lodi. Máme v plánu ho osvobodit... teď myslím kancléře...

No nic, dnes to bude asi všechno. Artoo protáčí obvody, že nám to dlouho trvá. Obi Wan se prý začíná zelenat a s kombinací s jeho rezavými vousy to vypadá děsivě, to mi věř! Jinak jsem rád, že si zase můžu psát a Kate je taky potěšená, že to může přepisovat (Kate: Ano... velice...).

Dlouho jsi mi scházel, po posledními zkušenostmi se Štěknou (ano, stala se mou padawankou a nakonec nebyla TAK špatná) jsem si chtěl popovídat s někým normálním (Kate: Mluvil do zrcadla), ale Obi Wanovi ani Kate to neříkej! (Kate: Kdybych si nečetla to, co přepisuju, nezabila bych tě...)

Anakin

PS: Není to celé cool? Zítra je snad vyřídíme a UVIDÍM PADMÉ! Tak, přej mi štěstí!

PPS: Vím o ▲! Rád bych se přidal, ale mám tady... ehm... nevyřízenou záležitost s Tekkenem. Nezná někdo kombo na léčení Yoshimistu?

Ignore the SufferingKde žijí příběhy. Začni objevovat