4. Fără Săruturi

9.5K 256 9
                                    

NECESITĂ EDITARE!!
EDITAREA NU VA SCHIMBA CURSUL ACȚIUNII, CI DOAR GREȘELILE DE SCRIERE SAU UNELE EXPRIMĂRI!!

Auzind că dorea să îmi dau jos până și lenjeria, obrajii mei au căpătat o nuanță roșiatică.
Îmi doream o baie relaxantă în cadă, cu el sărutându-mi și mângâindu-mi pielea, însă mă îngrozea gândul că vom fi amândoi dezbrăcați. Dacă nu se va putea controla și vom ajunge la alte lucruri?

- La ce te gândeşti? Întreabă mușcându-mi jucăuș lobul urechii.

- La nimic, răspund zâmbindu-i strâmb.
Începeam să îl plac mai mult decât era indicat. Și nu era deloc bine, deoarece știam că el nu o va face. El nu se va îndrăgostii. Pentru Zaiiyn eu eram doar o amantă oficială.

- Dezbracă-te! O să merg să pregatesc cada. Să nu mă faci să te aștept prea mult.

Mă foisem prin cameră, așteptând să nu mai aud apa curgând. Încă nu mă dezbracasem și nu aveam nici o intenție să o fac. Deși fusesem suficient de intimi în doar câteva zile, încă nu mă simțeam confortabil goală lângă el.

- Dev, vii? Îl aud strigand și îmi dau seama că nu mai fusesem atentă.
Am deschis ușa băii, văzându-l pe el intrând în apă. Era gol-goluț și ochii mi s-au oprit peste fundul lui bombat, apoi când s-a întors cu fața îi văzusem bărbăția. Era imensă și încă nu îmi venea să cred că i-am luat-o în gura pe toată.
Am roșit din noi amintindu-mi ce făcusem și după rânjet ce îi apăruse pe buze știam că și el își amintise.

- Oh, Devona, abia aștept să ti-o dau în gură din nou...să îți simt buzele pe ea..

- Zaiiyn! Îl mustrez, simțindu-mă incomod.

- Haide, nu mai fi atât de pudică! Dacă nu aș știi cât poți să fi de pasională, te-aș crede frigida.

M-am încruntat, punându-mi mâinile în sân. Cat de nesimțit!

- Poate vrei să faci baie singur!

A început să râda zgomotos, întorcandu-se spre mine. Mi-a prins mâna într-a lui, trăgându-mă mai aproape și sărutându-mă. Tânjeam deja după sărutările lui și știam că asta nu aduce nimic bun.
M-am lăsat dezbrăcată și am intrat alături de el în cadă. Se băgase primul, așezându-se pe spate și făcându-mi loc între picioarele lui. În nici un caz nu aveam de gând să stau acolo! Nu când bestia din pantalonii lui stătea acolo dezbrăcată.

- Nu vrei să ..stăm altfel? Spun stânjenită și îmi dau seama cât de toantă am părut. Ridicase o sprânceană în modul lui caracteristic și m-a privit amuzat. Se abținea să nu râda, puteam observa și m-am încruntat iarăși.

- Intră odată în cadă, Devona. Nu avem cum altfel să stăm. Treci în brațele mele! Spune sever de data aceasta și își întinde brațele spre mine. Am intrat în apa fierbinte iar el m-a tras imediat în poala lui. M-am agățat de gatul său, profitând de moment pentru a-mi băga degetele printre firele ude din parul sau.

- Mmm, mormăie apreciativ și își lasă capul mai pe spate. Îi mângâiam încet creștetul, privindu-l intens. Arăta atât de bine că îmi era teama sa nu încep sa salivez.
Eram al naibii de norocoasă. Am primit fără nici un efort un barbat pentru care au luptat multe femei înainte.
Se vorbea mult despre el în oraș. Era bogat și singur. Nu acceptase nenumăratele oferte de a se căsătorii cu cine știe ce fete cu zestre uriașe. Le auzisem chiar și pe surorile mele discutând despre el, despre cât si-ar dorii sa aibă o șansă la un asemenea soț. Trebuie să fie geloase acum, căci îl primisem eu, fără să îl doresc măcar.
Totuși, nu se potrivea descrierii făcute de ele. Nu era nemilos și fără inimă, nu era atât de dur și cu o inimă de gheață cum spuneau ele. Pur și simplu nu găsise pe nimeni potrivit să îi intre pe sub piele, direct în suflet. Desigur, avea momentele lui de scăpare , însă deja îi văzusem partea mai tandră. Nu se culcase cu mine și nici nu mă obligase să fac nimic. Deși mă mintisem singură că îi făcusem oralul din obligație, nu era așa. Dacă nu mi-as fi dorit nici măcar puțin să îl satisfac as fi luptat mai mult, m-as fi împotrivit. Nu o făcusem și asta îmi confirma tot mai mult că încep să o iau razna.
Realizasem ca mă holbez în gol, ca o ciudată și mi-am întors privirea spre el. Stătea relaxat, cu mine în poala lui și ochii închiși, mângâindu-mi în continuare spatele.

Forbidden  Pleasures (18+) IN PAUZATempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang