11. Nu acasa

146 6 5
                                    

LILLY POV
"Te rog....nu ma rani" plangeam in hohote..mu realizam ce de intampla. Totul era in ceata..nu observam cine era...dar vocea era cumoscuta..
Bieber? Nu se poate.
"Lilly pentru numele lui Dumnezeu am venit sa te duc acasa!!" A urlat
"J-j-justin?" Am mutmurat.
"Da.." A spus foarte calm. Calm? "Haide..mergem acasa" 
"B-b-bine"
Am incercat sa ma ridic..dar in zadar..peretii se invarteau odata cu mine, nu stiam ce se intampla. Eram..drogata? O gramada de ganduri m-au coplesit..pana cand am picat.
"Lilly!!! Lillyyy!!!!" Urla Justin. Il vedeam. Il auzeam. Voiam sa ii spun ca sunt bine. Dar nu puteam. Nu puteam sa ma misc. Pana cand am vazut doar negru.
------------
M-am trezit..ma uit pe tavan. Era o oglinda sus. Ma vedeam pe mine. O fata cu parul blond. Ciufulit. Ochiul vanat. Bandaje pe maini. Si intr-un pat. Dar nu al meu..al cui putea fii? Nu imi mai amintesc nimic. Ma ridic din pat. Aveam dureri groaznice. Eram intr-o camasa. Eram cu sutienul pe mine dar si cu lenjeria intima. Ma uit in jur. Era o camera mare. O parte a peretilor era facuta doar din sticla. Era de vis. Ma ridic si ma indrept inspre geamuri. Ma opresc si ma holbez. Era uimitor.
"E frumos asa-i?" Se aude o voce de baiat. Pentru zn moment am crezut ca e constiinta mea.
"Da." Apoi am marit ochii si m-am intors. Justin. "Justinn"
"Nu te speria" a spus. "Dupa ce s-a intamplat ieri..m-am gandit ca ar fii m-ai bine daca te-as aduce la mine"
Se apropia din ce in se mai mult de mine. Inghetam.
"Te doare?" A spus atingandu-mi ochiul cu degetul lui.
"N-nu" am spus.
Mi-a dat parul deoparte de pe fata. Mi-a ridicat barbia cu doua degete. Si s-a uitat in ochii mei.
"Ai niste ochi foarte frumosi" a spus "mai ales cand lumina soarelui ii scoate in evidenta" inima imi batea de iesea din piept. Se apropia din ce in ce mai mult. Eu eram inghetata. Se apropia pana cand i-am simtit respiratia. Si-a atins nasul de al meu. Apoi si-a lipit buzele de ale mele. Ma saruta usor..nu era un sarut brutal..dar parca era unul infometat. Nu stiam daca sa ii raspund sau nu..dar fara  sa vreau..am raspuns sarutului. Era unul din ce in ce mai aprins.
--------------
Heiiii asta este urmatoruulll sper sa va placaaa 😁 l-am pus asa scurt pentru ca prietena mea Lucia ma obliga sa il postez😂😂 infine..sper sa va placaa ly'all❤️
-scuzati eventualele greseli-

Its all about love (Justin Bieber)Where stories live. Discover now