Capitolul 6 Focul

1.7K 157 9
                                    

Autor Pov

 

Evylien gemu  unduindu-si soldurile spre el,in timp ce Rick o saruta cu tandrete pe gat .

-Rick !gemu ea indicand ca  era aproape pe culmea extazului 

Rick grabi usor ritmul ,strangand-o mai cu tarie in brate ,in timp ce urca cu sarutarile pe obraji ,pe gat pana ajunse la buze ,pe care le devora fara mila .

Senzatia corpului lui peste al ei ,a mainilor sale molesindu-i corpul si a buzelor lui sarutand-o  cu ardoare o trimise pe Evylien pe margine ,urmata doar la cateva clipe de Rick .

Dupa o liniste agasanta ,dar plina de pasiune si placere cei doi cazura extenuati pe perne ,inca imbratisati .

-Esti minunat !il lauda Evylien 

-Si tu !sopti Rick fara vlaga ,in timp ce partenera lui il mangaia usor pe spate ,facandu-i corpul sa se tensioneze din nou. 

-Evy usor sau toata noaptea o sa-o tinem asa !glumi Rick fiind deodata uimit de cat de deschise se poate simti cu ea 

Regina chicoti si ii saruta fruntea plina de sudoare .

-Nu ma deranjeaza ,iubitul meu consort !

-Vrei sa nu imi mai spui consort ,ma simt ca o jucarie  satisfacatoare !

-Nu spune prosti ,Rick ,consort inseamna ales ,viitor sot ,ce te deranjeaza !il repezi regina 

Rick tresari ridicandu-se in maini deasupra corpului ei .

-Sot?

-Bineinteles ,doar ce credeai ca m-am oferit tie doar din dorinta trupeasca ,te iubesc Rick  vei fi sotul meu ,regele meu ,credeam ca ai inteles asta pana acum !

Rick o privi uimit ,ii era din ce in ce mai greu sa gaseasca o cale sa o omoare  ,cauta zilnic prin carti ,ba chiar isi facuse  o biblioteca de carti cu blesteme ,sigur el pretindea ca cerceteaza cine au fost barbari ,dar in realitate singurul lui gand era sa o faca pe Evylien sa dispara si bineinteles nici cu Shari-An-ku nu avea de gand sa se impace ,numai ca spre deosebire de regina lui ,care il credea ,imparateasa vechiului Egipt il urmarea continu  ,iar dese ori  incerca sa citeasca ce cite el ,iar atunci Rick se enrva si se revolta la Evylien ,care incerca apoi sa-i impace pe amandoi .

-Rick ,cat crezi ca mai dureaza sa gasesti indentitatea barbarilor ?intreba Evy  mangaindu-i chipul 

Rick ofta si se rostogoli de pe ea pe salteaua moale .

Gasise demult identitatea acestora ,cam de o saptamana de cand Evylien se intorsase .Barbari fusesera Hitiții  un popor de origine indo-europeană, care au migrat în mileniul al III-lea î.Ch. din teritoriile pe care le ocupau în sud-estul continentului european, în Asia Mică. Între istorici există două teorii asupra drumului pe care l-au parcurs hitiții, din zona unde locuiau înspre Podișul Anatoliei: o variantă ar fi trecerea lor prin nordul Mării Negre și traversarea Munților Caucaz, iar cea de-a doua ar fi străbaterea Peninsulei Balcanice și traversarea strâmtorilor Bosfor și Dardanele.Originea indo-europeană a hitiților e indicată atât de picturile egiptene care îi arată ca având părul castaniu, în contrast cu cel al egiptenilor, precum și de afinitățile limbii lor cu cea tracă.Dupa ce Rick aflase cateva informati despre asa zisi barbari ii fusase extrem de usor sa lege informatiile de istorie si sa gaseasca raspunsul .Hititii fusera un popor de razboinici ,care subjugasera  Egiptul , obligand faraoni sa plateasca sume mari de aur pentru o oarecare libertatea .Dupa cercetarile lui Rick  hititii ocupasera Egiptul imediat dupa ce  Evylien fusase ingropata si desi cu limba incrustata ,Shari-An-Ku recunoscuse ca Egiptul fusase oarecum cucerit ,insa cu toate astea Rick avusase grija ca identitatea  hititilor sa ramana secreta ,pana si  Alex il ajutase la pastrarea acestui secret deocamdata .

Consortul Reginei Disparute (prima carte )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora