3

10K 294 38
                                    

Uyandığımda yanımda ne Sinan vardı ne de başka biri, gördüğüm her şey rüyamıydı yani, üzülmüştüm sanırım ama yok yok sevinmiştim kendimi Sinan bile olsa bi insana bu kadar kolay bırakmamalıydım. Ne diyorum ben Sinan gay bile değil ne kaptırması, saçma sapan düşüncelerimden arınıp yatağıma doğru ilerledim belim kopacakmış gibi ağrıyordu bi daha kanepede uyuya kalmamayı kendime tembihledikten sonra güzel bir uyku için yatağıma çekildim.
---------
Sabah kalktığımda annemin hala eve gelmediğini farkettim kesin mesaiden sonra Hülya teyzegilde kalmıştı mesajda atmamıştı. Meraklanmıştım ama okula geç kalmamalıydım ilk haftadan hele birde ilk iki ders İngilizce olunca, hemen üstüme okul kıyafetlerimi giyip, üzerime siyah polarımı aldım. Kapıdan dışarı çıktığımda karşımda Kıvanç hocayı gördüm Birbirimize günaydın dedikten sonra merdivenleri inmeye başladık arabaya bindiğimizde ise sessizlik hakimdi bu sefer sessizliği bozan bişey olmadı. Sinan hoca yüzüme bile bakmamıştı; değil konuşmak günaydın harici bir şey söylememişti, okula geldiğimizde teşekkür ettim başıyla beni onaylandıktan sonra içeri doğru yürümeye başladı.
------------
Annemden ne bir mesaj atıyordu nede aramalarıma cevap veriyordu bazen böyle yapardı ama bu sefer uzun sürmüştü, abimde açmıyordu ne zaman yaralı parmağa işediki zaten diye içimden geçirip son dersi beklemeye başladım. Hemen biten dersler uzadı sanki, akreple yelkovan hiç hareket etmiyordu, telefonum titredi bi an ders Coğrafyaydı hocadan izin alıp dışarı çıktım.
---------------
Ben 📱 Annem
Anne nerdesin ya ne arıyorsun ne mesaj atıyorsun öldüm meraktan vallahi nerdesin söyle hemen gelicem yanına.
Annem 📱 Ben
Sakin ol oğluşum benim Halime teyzeni bilirsin akraba köyden, kocası vefat etmiş yazık kimi kimsesi yok beni aradı bende geldim telefonun da şarj aleti bozuldu yeni bulabildim.
Ben 📱 Annem
Çok geçmiş olsun anne mekanı cennet olsun tamam tamam ne zaman dönersin?
Annem📱 Ben
1 hafta oğlum aman dikkat et kapıyı iyi kilitle, üstün açıkta yatma, açta kalma ha oğlum dolapta birşeyler var onları ye bitince de dışardan söle odamdaki komidinin üzerinde biraz para var.
Ben📱Annem
Tamam annecim aman dikkat et kendine.
------------
1 hafta boyunca tektim evde kimse yoktu oh mis vallahi, sınıfa doğru ilerlerken birinin bana seslendiğini duydum hasiktir ben Uzayı tamamen unuttum.
"Nerdesin Umut hani çalışacaktık aq"
"Ya ben tamamen unuttum kusura bakma bak şöyle yapalım benim ev boş 1 hafta topla malzemeleri bana gel."
"Okey o zaman okul çıkışı eve geçer ordan sana gelirim"
"Tamam"
----------------
Sınıfa girdiğimde zil çalmıştı oh be kurtulmuştum şu salak dersten, kalan iki saatte su gibi akıp geçti. Eve doğru ilerlerken korna sesi ile olduğum yerde sıçradım Sinan hocanın bağırdığını duydum arkaya arabanın yanıma gelmesini bekledim.
------------
"Niye beklemedin hadi atla bende eve gidiyorum."
"Yok"
"Ha"
"Yani işim var hocam bir yerlere uğrayacağım."
"Tamam o zaman Umutcum."
-------------
Markete doğru ilerledim içeri girip çeşit çeşit abur cubur aldım. Daha sonra akşam için tavuk, kola, domates, vb şeyler aldım, akşama tavuk sote yapmayı planlıyordum.
----------------
Eve vardığımda kapıda Uzayı gördüm.
"Erkencisin"
"Öle oldu biraz açmıyacak mısın kapıyı?"
"Ha pardon açtım hemen."
İçeri geçtikten sonra Uzaya salonun yerini gösterip, bende odama geçtim üstüme ayılı pijamalarımı giydim, ayaklarımada köpekli pandiflerimi geçirip uzayın yanına geçtim. Uzun uzun baktı bana bi gülecek gibi oldu ama daha sonra kendini toparlayıp yarım ağız "yakışmış" dedi. Lütfedersiniz beyfendi diz yakışmamış deseniz ben napardım. Başımla onu onaylamaktan başka bir şey yapmadım ah bide şu iç sesimle uyumlu olsam.
-----------
Tavuk soteyi hazırlarken odamdan gelen seslerle odama doğru yürümeye başladım, Uzayın kitaplarımı karıştırdığını görünce ister istemez kendimi tutamayıp büyük bir kahkaha attım.
"Nooldu neden gülüyorsun ben kitap okuyamaz mıyım?"
"Yok Can'ım okursunda yani Seni hiç bu şekilde hayal etmemiştim."
"Nasıl hayal etmiştim?"
"Havalı, züppe, burnu yere düşse almaz yani öle."
Son dediğime bayağı bi güldü Uzay daha sonra konuşmaya o devam etti;
"Babam psikolog o yüzden çok kitap okumuşumdur babam bu konuda çok hassas."
"Ben babanı iş Ada'mı falan sanıyordum yani böyle fabrikalar holdingler falan ."
"Dedem zengin Bi kaç tane holdingi falan var ama babamla arası pek iyi değil."
---------
İçeriden gelen yemek kokusuyla depar atarak mutfağa koştum bana anlamsız gözlerle bakan Uzayda arkadamdan koşmuştu,
"Oh be Allahtan yanmamış yemek."
"Bunun için miydi bu kadar telaş?
"Öle deme 1 saniye geç kalsam yanacakmış."
"Saçmalama"
---------
Yemeklerimiz yemeye başladık Uzayın kaç tabak yediğini sayamadım bile,
"Yavaş ol Uzay boğulacaksın."
"Lokmalarımı mı sayıyorsun?"
"Ne alaka iyiliğin için dedim."
"Neyse bir tabak daha koysana."
Tabağını alıp tencereye doğru ilerlerken kapı çaldı açtığımda gri eşofman altı ve beyaz tshirt'ü ile Bana bakan bir çift ela göz gördüm. Ah kaybolsam o gözlerde kimse bulamasa beni.
"Şey Umut sarımsak kalmamış evde varsa."
Aklıma bi an dün gece gördüğüm rüya geldi kapıda biraz bekledim ne cevap verdim ne bişey. Biraz sonra mutfaktan bana seslenen Uzayın sesi ile kendime geldim.
"Oo hoca evlere servise mi başladın."
Sinan'ın hocalara karşı konuşma üslubu hiç hoşuma gitmezdi bir kere daha eksi yedi gözümde.
"Hayır ama senin eve özel gelebilirim Uzaycım."
Uzay cevap vermek yerine omuz silkip mutfağa geçti. Bende mutfaktan biraz sarımsak alıp Sinan hocaya verdim, daha sonra konuşmasına izin vermeden kapıyı kapatıp içeriye geçtim.
------------
Uzay herhalde Sinan hocanın komşumuz olduğunu anlamış olacakki hiç soru sormadan hatta çıt dahi çıkartmadan yemeğini yiyipi içeri geçti.
"Başlayalım mı?"
"Tamam"
Hızlı bir şekilde Uzayla beraber geçen yıl okulda olan her şeyin dökümanını çıkartıp teker teker kategorilere ayırdık.( spor, magazin, öğretmen biyografileri...)
Her şeyi güzel bir şekilde tamamladıktan sonra işin sadece düzen ve ek sayfa kısmı kalmış, ek sayfada farklı şeylere değinilmesi lazım mesala okula yeni gelen biri Hakkı'nda farklı bir bilgi.
"Bulduuuuuuuuuuuum."
"Olum ne bağırıyorsun ne buldun söylesene."
"Sinan hoca"
"Noolmuş Sinan hocaya?"
"Ya işte okula yeni geldi  falan onun hakkı'nda hiç bilinmeyen bir şey yazabiliriz."
"Aklınla bin yaşa ama nasıl bulucaz."
"O iş bende merak etme."
"Tamam neyse kalkayım ben artık."
"Kal"
"Ha!"
"Yani evde kimse yok bende yalnız kalmamış olurum."
------------
Uzayın yatağını hazırladıktan sonra ona iyi geceler öpücüğü verip, içeriye geçtim.(ŞAKA) odama geçtiğimde saatin 02.00 olduğunu gördüm hemen yatağıma girip uykuya daldım."
-------------
"Uyan uzay uyan artık gerçekten uyan!"
"Ya 5 dk daha"
"5 saat oldu ne 5dk"
Uzay yataktan kalktığı gibi beni altına aldı sıcak nefesi yüzüme vuruyordu "nolur erekte olmayayım nolur" diye içimden konuşurken sessizliği bozan o oldu;
"Oğlum gitmeyelim lan bugün okula hadi git yat uyu."
"Tanmam"
Diyebildim sadece başka Bi kelime çıkmadı ağzımdan şok olmuştum bir an ve çöm etkilenmiştim ne yalan söyleyeyim, uymak yerine odamda bilgisayarımı açıp Sinan hocanın stalkını yapmaya başladım, bir iki saat kadar araştırdım ama kayda değer bir şey bulamadım. En sonunda gördüğüm fotoğrafla hem şok oldum hemde çok sevdindim.
"Uzay uyan Uzayyyyy çok önemli bir şey buldum."
"Ne buldun Allah'ın cezası ne buldun."
"Sinan hocanın LGBT yürüyüşündeki fotoğrafını buldum."
"Bunu mu buldum noolmuş benimde var."
-------
Şok üstüne şok skandal, tabi her yürüyüşe giden eşcinsel değildir ama ne Sinan nede Uzay sonuna kadar arkasında durmadıkları ve önemsemedikleri hiç bir şey için uğraşmayan insan tiplerindendi gay olmasalar bile homofobik değillerdi en azından bu bile beni mutlu etmeye yeterdi.

ARKADAŞLAR BİLİYORUM BİRAZ GEÇ OLDU AMA HEM ANKARADA OLAN OLAYLAR HEMDE AZ OKUNMA OLMASI BENİ İYİ ETKİLEMEDİ OKUYAN VE VOTE VEREN YORUM YAPAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER SİZLERİ SEVİYORUM OKUNMA ARTTIKÇA YENİ BÖLÜMLER DAHA HIZLI  GELECEK!!

DERİN HİSLER (GAY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin