3-Yemek-

18 2 0
                                    

Masada Tim'in benim için boş bıraktığı sandalyeye oturdum ve bunu yapmamla tüm gözlerin bana çevrilmesi bir oldu. Herkesi tek tek süzdüm,Nurse Ann bana alayla bakıyordu. Buna karşılık göz devirerek Eyeless Jack'e baktım. Maskesinin ağız kısmını açmış böbrek yerken başını bana çevirdi. Bir süre aramızda boş bir bakışma geçti. Sonra masaya Slenderman'in oturmasıyla başımı ona çevirdim. Boğazını temizleyip açıklama yapmaya koyuldu:
_Bu Helly. Bundan sonra bizimle yaşayacak. Ona iyi davranmanızı tavsiye ederim,yoksa sizin için iyi olmaz.
Bana bakıp yerine oturdu. Zihin yoluyla ona teşekkür ettim. Yemeğimi sessizce yerken Ann bana bakmaya devam ediyordu. Yemeğimi bitirdim ki,Slenderman beni odasına çağırdı. Minik ve itaatkar adımlarla gidip kapıyı kapattım. Bana doğru yürüdü ve başımı okşadı:
_Otursana çocuğum,anlatacak şeylerim var.
Oturdum ve konuşmasını bekledim.
_Ann'in sana olan bakışlarını gördüm. O veya başka birisi canını sıkarsa bana gelebilirsin.
+İyi de,benim sorunlarımla neden ilgileniyorsunuz ki? Nihayetinde bir proxy bile değilim.
_Proxylerimden daha önemli bir yerdesin ama. Bu konuyu yeri gelince tekrar açacağım. Bu arada sana birkaç görev vereceğim,Tim'le gideceksin. Görevlerin nasıl olduğu hakkında fikrini almak istiyorum.
+Pekii,görev yeri ve zamanı ne olacak?
_Zamanı gelince söyleyeceğim,çocuğum.
Ayağa kalkıp kapıya yöneldim. Çıkmadan önce ona baktım. Küçük bir baş selamı verdiğinde odasından çıktım. Odama gidip kitabımı okumaya devam ettim. Kitap bitince gerinip arkama yaslandım. Gece olmuştu. İlaçlarımı içtim ve üstümü değiştirip yatağıma girdim. Gözümü kapattım ve uyudum.

When Have I Changed? Where stories live. Discover now