5. časť

280 9 3
                                    

Ráno som sa zobudila s totálnou bolesťou hlavy.  V hlave som si zrekapitulovala čo sa včera v noci stalo. Skôr než som sa spamätala, som si uvedomila že na posteli som len ja. V duchu si hovorím ,,Kam zmizol?"...sôkr ako som si začala myslieť že už ho nikdy neuvidím, že to bol len nejaký úlet, na vankúši bol položený papier a na ňom napísané..,,Prepáč, že sa nezobúdzaš v mojej prítomnosti, musel som odísť, mám povinnosti. Zažil som jednu z najkrajších nocí v mojom živote. Tu máš moje číslo, stačí ma prezvoniť, alebo poslať sms a ja sa ti ozvem.-Justin

Cítila som sa byť šťatsná. Neviem prečo, proste taký pocit..pocit naplnenia. Číslo som si uložila do telefónu. Vyliezla som z postele, obliekla som sa, a pomaly som odišla z domu.

-Som domáá" povedala som keď  prišla domov.

-No ahoj, spala si u Alex?" spýtala sa ma mama.

-Áno mami, idem do izby dobre? Prídem sa naobedovať.

-Dobre Jess.

Vošla som do izby, ľahla som si na posteľ, a s úmevom na perách znova spomínala na včerajšiu noc. Vzala som mobil do ruky, a poslala som mu sms,,Ahoj, ďakujem že si nechal odkaz, a aj pre mňa to bolo úžasné" zahryzla som si do pery a správu poslala..

Zapla som si notebook, prihlásila sa na Facebook. Bola tam Alex, tak som jej hneď napísala.

-Ahoj, ty kam si včera zmizla?

-Čááu, prepáč, stretla som úžasného chalana tak som tam bola s  ním, dúfam že sa nehneváš.

-To vážne? Haha..nie určite sa nehnevám, aj ja som niekoho stretla, a.. vieš čo nechcem ti to písať, poďme si niekam dnes sadnúť, alebo poďme nakupovať a môžme sa porozprávať.

-Čože?? no super...dobre, tak kde, a kedy?

-Pred obchodným centrom o 18:00.

-Dobre,dohodnuté.

Odhlásila som sa z facebooku, a bola som dosť unavená tak som si išla pospať...

Story about (un) happy love ...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora