-Açıklama-

657 45 18
                                    

Sayfamızı daha önceden takip eden ve yeni takibe alan üyelerimize "Hoş geldiniz," diyerek açıklamamıza başlıyoruz.

Sosyal medyada hızla büyümekte olan, hatta şu anda En Büyük Wattpad Sayfası olan Kitap Kulübü'müz büyük ilgi görmektedir. Popüler hikâyelerin yanında henüz keşfedilmemiş hikâyeleri de paylaşıyor ve ön plana çıkarıyoruz. Facebook'ta bizi takip etmeyen üyelerimiz, sayfamıza davetlisiniz.

Sayfamızda; anketler, etkinlikler, sorular, ünlü yazarlardan cümleler, sevilen hikâyelerin yanı sıra sizin gönderdiğiniz kesitler vb. paylaşımlarımız bulunmaktadır.

Peki, başka neler yapıyoruz?

Sayfa Kapağı Değişimi Günü'nde sizden gelen kapaklar arasından seçerek sayfamızın kapağında mümkün olduğu kadar fazla hikâyeye yer vermeye çalışıyoruz.

Bir Yazar Bir Röportaj adlı kitapçığımızda bazen sizlerin, bazen de sayfa yöneticilerimizin seçtiği yazarlarla keyifli röportajlar hazırlıyoruz.

Yakında Kitap Olacak adlı kitapçığımızda kitap olacak Wattpad hikâyelerini sizlere duyuruyoruz.

Wattpad Kitap Kulübü Önerileri adlı kitapçığımızda son bölüme gönderdiğiniz linkler, Seçici Kurulumuz tarafından inceleniyor ve güncellenen öneri bölümümüze seçilen hikâyenin bilgilerini ekliyoruz. Fakat biz Kitap Kulübü adminleri olarak bu etkinliğimizin akışını değiştirelim dedik ve bir ekleme yaptık. Öneri bölümü için seçilen hikâyelerin yazarlarıyla beş sorudan oluşan mini bir röportaj yapacağız!

Tabii şu ana kadar seçtiğimiz birbirinden güzel hikâyeleri de göz ardı etmeyeceğiz ve o hikâyelerin yazarlarıyla da mini röportajımızı yapacağız. Hemen arkasından "Bir Yazar Bir Röportaj" kitapçığımızda röportaj bölümlerimizi güncelleyeceğiz.

Soru önerilerinizi yoruma bekliyoruz.

Etkinlikler ve Yarışmalar adlı bu kitapçığımızda da Kitap Kulübü'müzde yapacağımız tüm etkinlikler, yarışmalar, duyurular bulunacak ve tüm bilgilere buradan ulaşabileceksiniz.

Sayfamızda her gün farklı bir etkinlik yapmak, her zaman renkli ve aktif olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sizlerin de yanımızda olmanızdan büyük mutluluk duyuyoruz. Dolayısıyla fikirleriniz bizim için değerli. İstek ve önerileriniz için bize bu hesaptan mesaj atmanız ya da bu bölüme yorum olarak belirtmeniz yeterlidir.

İlk yarışmamız Cumartesi günü içerisinde duyurulacak. Beklemede kalın!

Wattpad Kitap Kulübü Yönetimi

Facebook'ta Wattpad Kitap Kulübü: https://www.facebook.com/WattPadKitaplar

Etkinlikler ve YarışmalarΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα