TESADÜF MÜ ?

8.9K 621 246
                                    

Eğer bu hikayeyi wattpad harici bir platformda okuyorsan , kötü amaçlı yazılım saldırısı riskinde olabilirsin. Eğer bu hikayeyi orijinal halinde ve güvenli bir şekilde okumak istiyorsan lütfen , wattpad'deki   " Nill20Keskin " İsimli profilimden oku. Teşekkür ederim.

Geç kalmıştı işte. Ne vardı sabaha kadar dedikodu yapacak. Sadece bir saati kalmıştı ve zehra evden yeni çıkıyordu. ''bu toplantıyı kaçırırsam halil bey bu sefer beni kovar ''

Genç kız söylene söylene iş yerine gitmeye çalışıyordu. Aksi gibi trafikte durma noktasındaydı. Sabırsız bir şekilde önündeki aracın ilerlemesini beklerken telefonu çaldı. Dudaklarını ısırarak arayan kişiye baktı.

''Al işte Halil Bey arıyor. ''

Önce açmamayı düşündüysede saçmaladığını fark etmesi uzun sürmedi.

'' Adam patronun yahu kimden kaçıyorsun ''

Trafiğin biraz açılması ile gaza bastı. Susan telefonu tekrar çalmaya başlayınca derin bir nefes alarak açma düğmesine bastı. Kaçış yoktu.

" Efendim Halil Bey"

"Nerdesin sen zehra. Müşteriler birazdan gelecek. Slaytlar hazır değil. Sunumu sen yapacaksın ortada yoksun. "

Zehra sıkıntı ile bir yandan araba kullanıyor bir yandan sinirli olduğu belli olan patronuna cevap veriyordu. Adamı sakinleştirmesi ve durumu kurtarması gerekiyordu.

"Halil Bey trafik biraz sıkışık ama merak etmeyin yetişeceğim."

Halil Bey bir süre homurdandıktan sonra telefonu zehranın yüzüne kapattı. Zehra sinirle kapanan telefona baktı. Sanki duyabilecekmiş gibi '' Yaşlı Bunak '' diye söylenirken önündeki aracın durduğunu fark etmedi ve arkasından çarptı. Çarpmanın etkisi ile başını hafif bir şekilde direksiyona vurdu. Vurduğu yeri ovalarken bu seferde kendine sövmeye başlamıştı.

" Allahım daha başıma ne gelebilir acaba "

Çarptığı araca bakarken yutkunmadan edemedi. Pahalı birşeye benziyordu. Yavaşça aracından çıktı. Zarar var mı diye bakmaya çalışıyordu. Kendi aracında fazla birşey yoktu ama çarptığı aracın arka tampon bildiğin yamulmuştu. Oflayarak arabasından inen adama çevirdi bakışlarını. '' Şimdi genç ve yakışıklı biri çıksa. Beni görür görmez aşık olsa. ' Arabanın durumu hiç önemli değil siz iyisiniz ya ? dese. Film gibi olurdu be ''

Zehra yine zamansız hayallerine daldığıní fark ettiğinde kafasını hemen sağa sola salladı. Bu huyu bir an önce bırakması gerekiyordu.

Kendisine yaklaşan sinirli mavi gözleri gördüğünde bir adım gerilediğini son anda anladı. Evet tam da hayalindeki gibi genç ve yakışıklı hatta çok yakışıklı bir adamdı. '' O mavi gözlerde boğulurum ben be ''

Zehra yanına gelen ve arabasının durumunu inceleyen adamın hareketlerini hiç kaçırmadan izledi. Şimdi adam ona dönecek ve '' İyi misiniz hanım efendi ? '' diye soracaktı. O mavi gözler sonunda kendisine döndü ve konuşmaya başladı.

"Kör müsün be kadın Kırmızı Işık yanıyor? "

Zehra gözlerini kocaman açarak kendine bağıran adama baktı. Ama hayalinde böyle olmamıştı ki. '' Odun ne olacak. "

Yine de cevap vermedi zehra. Çünkü duran arabaya çarpan kendisiydi. Dudaklarını büzerek konuşmaya başladı.

" Özür dilerim benim biraz acelem vardı. "

Kutay karşısında dudaklarını büzerek konuşan kızın ne kadar itici olduğunu düşünüyordu o sırada. Dış görünüş güzeldi evet ama içi boş diyordu içinden. Tıpkı diğer kızlar gibi.

TESADÜF MÜ ? ( TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now