'Come here and visit my world'

775 56 8
                                    

Tak jo, Tak jo přiznávám, že ten odchod byl trochu dramatický.

Asi jsem zněla jako nějaká stará senilní babička, která něla světlejší chvilku. Merline.

Ani nevím proč jsem se zvedla a odešla. Skvělý takže teď si budu muset najít jiný místo na sezení. A to už jsem tam napočítala 347 kamenů na zdi. To bych si měla někam zapsat....

"Čau Charlie!" Otočím se za hlasem a vidím jak se Robert opíra o zeď.

Zajímavé je, že oni rostu spolu se mnou. Rob je ted vysoký a má hnědé vlasy a zelené oči. Ally je malá, má blonďaté kudrnaté a dlouhé vlasy a hnědé oči. Hannah má černé,rovné a taky dlouhé vlasy a má tmavě modré a taky je docela vysoká. Umu už moc nevídám, ale posledně co jsem ji viděla, což je tak před rokem, měla černé mikádo a skoro bílé oči a na holku byla hodně vysoká.

"Charlie!" upozornil na sebe Rob znovu.

"Promiň! Co tu děláš a kde máš holky?" zeptám se ho když k němu dojdu."Nudil jsem se, protože H a A si udělaly holčičí den, a tak jsem přišel" usmál se.

Nusím uznat, že Rob je hezký. Ale nemyslím to tak, že mě přitahuje!

"Takže jsem až druhá možnost?" Ušklíbnu se a on skloní hlavu a rozesměje se"Vždy to řekneš tak aby to vyznělo špatně, ale dost o mně co tu děláš ty? Nemáš být na hodině s tím duchem?" zeptá se a já přikývnu.

"Měla bych, ale nejsem protože Scarlett měla jednu ze svých idiotských chvilek a hodila na jednoho kluka brk a svedla to na mě, a tak jsem byla vyhozená ze třídy" pokrčila jsem rameny.

"Tu holku miluju" povzdechl si Rob a já si nebyla jistá jak to myslí. Jestli vážně nebo ne.

Už něco takového párkrát plácl, ale co on toho na plácal.... Vždyť ví, že ona ho ani nezná. A ona a on žijí v jiný realitě.

"Jak to myslíš?" zeptám se nakonec a on zčervená"Nic" zamumlá.

"Dobře. Změna téma. Myslíš, že bude k večeři pizza?" změním najednou a spontálně téma.

No jo, když trpíte Kouzelnou Schizofrenií máte k tomu zdarma i trochu bipolarity. Jupíííí. Doufám, že jste pochytili ten sarkasmus.

"Sázka, že ne" odpoví po chvilce uvažování.

"Sázka, že jo a ten, kdo prohraje bude muset celý týden uklidňovat Hannah, když se naš-""S kým si to povídáš" přeruší nás někdo.

Otočím se a tam stojí slušně zmatená Lily. Nabídnu jí široký a nervozní úsměv"Já si nepovídám, ale broukám" mrknu na ní pořád nervózně.

"Dobřeeeee" prohlásí nedůvěřivě Lily.

Ohlédnu se před rameno jestli tam pořád je Robert, ale už zmizel.

"Už jste skončili?" zeptám se jí náhodně.

Merline proč by tu jinak byla?! Charlie Yaxley ty jsou slušně blbá.

"Jo" přikývne Lily s úsměvem a odejde.

Dlouho ale sama nejsem, protože se ke mně hned přiřítí Scar.

"Jsem naštvaná" otočilm se k ní zády a našpulím hraně pusu."Nejsi" rozesměje se Scar zvonivým smíchem a vezme me kolem ramen"A navíc jsem ti zajistila 5 minut s panem božským" zamrká a já se zmateně zeptám"S kým to?""No přece se Siriusem Opheliusem Blackem" odpoví Scar"Jsem si skoro na 100% jistá, že se jmenuje druhým jméne Orion" rozesměju se." To je jedno" protočí Scar očima a vstoupíme do učebny Obrany proti Černé magii(OPČM) .

mad hatter; s. blackWhere stories live. Discover now