Kapitel 5

180 8 0
                                    

Någon knackar på dörren och jag släpper ner Sophie. Jag vänder mig om och öppnar dörren, Sophie står tätt intill mig och kramar om min hand hårt. Utanför står polisen och mina föräldrar och jag försöker att varken gråta eller skrika av ilska.

"Cameron Dallas, vi skulle vilja prata med dig. Jag ser att du har besök så du får gärna komma ut själv. Vi kommer att vara här så dina föräldrar inte gör något" säger den långa kvinnan som står utanför dörren. Bakom henne står två kraftiga män och håller om mina föräldrar. Jag vänder blicken mot Sophies och hon tittar på mig.

"Vänta här inne. Jag kommer" säger jag och går ut. Jag stänger dörren och tittar ner i marken. Jag står ute i kanske 30-45 minuter och det började bli kallt klockan var ganska mycket och jag var ganska trött. Fett mycket har hänt idag och jag orkar varken gråta eller skrika. Jag bara står där och lyssnar. När jag kommer in så sitter Sophie i soffan och jag lutar mig mot dörren. Det tar inte lång tid innan Sophie sakta kommer mot mig.

"Vad sa dom?" Frågade hon och tittade mig i ögonen.

Jag gömmer ansiktet i händerna och sätter mig ner på golvet. Nu börjar tårarna rinna. Sophie sätter sig tätt intill mig och kramar om mig. Hårt.

"Jag älskar dig Cam. Berätta vad som hände. Jag lämnar inte din sida"

"Polisen frågade vad som hade hänt. Jag förklarade precis vad som hade hänt men mina föräldrar berättade det på ett helt annat sätt så då lät det ju såklart inte så farligt. Såklart så litade polisen mer på mina föräldrar så dom får sitta i fängelset i 3 år. Jävla fitt polis. Dom gjorde mig fan till ett öppet sår" säger jag och slår lite i golvet.

"Men älskling, ta det lungt" säger Sophie och pussar mig på kinden. Jag tittar på henne och ler.

"Aldrig hade något fått mig att le i den här situationen, men du lyckades. Jag älskar dig" säger jag och kysser henne. Hon besvarar kyssen och det leder snabbt till hångel igen.

Player - Jag Älskar Dig ~C.DWhere stories live. Discover now