Chapter XIII

446 29 5
                                    

nu mai aveam rabdare sa va astept parerile, pentru ca sincera sa fiu vin foarte greu... asa ca m-am gandit sa postez capitolul 13... Sper sa va placa acest capitol pentru ca este special... Si ve-ti afla de ce doar daca cititi.. de mult va luati de Alexis ca e oarba, iar acum insfarsit si-a deschis ochi.. Nu va mai zic mai multe si va las sa cititi... Acesta va fii ultimul capitol pe care o sa il mai postez, deoarece nu am primit pareri la partile anterioare, desi m-ati stresat sa le pun... Ei bine eu le-am pus dar imi doresc sa vad aprecierea voastra, sa va vad parerea intr-un comentariu amarat... Oricum sper sa va placa acesta capitol, nu e foarte lung, dar e plin de sentimente :)

O luna mai tarziu: 

Alexis:

            Priveam reflexia fetei din oglinda si nu imi venea sa cred ca sunt eu.. Nu trebuia sa fiu aici, nu trebuia sa fiu aici cu el, eu nu il iubesc pe el, eu il iubesc pe Zayn, dar nimic nu mai poate schimba asta acum... Chiar nimic... Tot ce a fost intre noi s-a terminat... Sper ca macar sa vina azii aici, sa faca ceva nebunesc si sa opreasca aceasta prostie! Pentru ca pe zi ce trece il urasc mai mult pe Liam, iar acum fac asta ca sa nu il dezamagesc, dar o sa ma pierd pe mine, imi voi pierde integritatea, voi pierde cel mai important lucru pentru mine, pe Zayn.... Am oftat si am vazut ca in usa camerei in care ma aranjeam eu era Hayley tinand un buchet de tranadiri rosi si cale albe. Era un buchet atat de frumos, la fel ca si rochia de pe mine. Era de un alb imaculat la fel ca toate celelalte rochi de mirese, era atat de stilata, atat de simpla, dar totusi atat de frumoasa, corsetul era superb, dandu-i un aer putin Old Fashion. Iar cocul extrem de simplu de care era prins voalul ma facea sa par timida, bijuteriile nu erau atractia principala, purtand pe mana dreapta doar inelul de logodna, iar pe cea stranga o bratara din argint pe care nu am dat-o jos niciodata, o bratara primita acum mult timp de la Zayn, iar in urechi o pereche de cercei albi ce se asortau la fix cu inelul primit de la Liam. Machiajul era unul simplu, putin tus formand un cat eyes, niste farduri crem si maro mate, gene false si un ruj rosu pe buze ca sa le scoata forma perfecta in evidenta. Daca nu as fii stiut ca azii va fii o zii pe care o voi regreta as fii zis ca arat minunat, si chiar daca arat nu sunt aici cu cine trebuie.

- Hei! Esti okey? m-a intrebat Hayley punandu-si mana pe umarul meu.

- Nu cred, azii voi face greseala vieti mele daca ma casatoresc cu Liam.

- Daca tu crezi ca nu e bine, nu o face, nimeni nu o sa iti deie in cap, e si alegerea ta!

- Dar nu am nici un motiv sa opresc asta!

- Te referi la Zayn, nu?

            Am incuvintat din cap, facand-o pe Hayley sa ofteze. Prietena mea arata superb. Rochia crem e mula perfect pe ea pana la talie, iar de acolo venea perfect in jos, fiind lunga pana in pamant. Era o rochie simpla, care avea doar niste accesori simple pe corset, fiind foarte eleganta si stilata. La fel ca si mine, Hayley avea un coc simplu, doar ca bretonul ei era putin asezat pe frunte. Unghile ei negre lungi si ascutite aratau perfect in combinatie cu rochia, la fel de perfect ca si unghile mele lungi si ascutite de culoare alba cu putin sclipici. Prietena mea avea un machiaj foarte asemanator cu al meu, doar ca buzele ei erau conturate de un roz pal, facand-o sa para atat de inocenta. Ca si accesori avea o pereche de cercei din argint destul de lungi care o faceau sa arate atat de inocenta, la fel ca si bratara subtire cu cheita de la mana primita de la Ethan si Janice. Era atat de frumoasa, atat de inocenta, dar totusi rebela, pentru ca mainile ei goale erau acoperite de cateva tatuaje facute de alungul timpului, iar pe partea din spate dezgolita i se puteau vedea si alte tatuaje, era perfecta, perfecta pentru Justin, perfecta ca mama pentru copii ei.

- Mami? Aici erai! a zis o voce de fetita imbracata intr-o rochie alba, mai scurta in fata, cam pana la genunchi si cu o trena pana la glezne in spate, avand in mana un mic buchetel de trandafiri albi, parul ei castaniu terminat cu sufitele blonde fiind impletit frumos intr-o coada de balena, langa ea stand o fetita nu cu mult mai mare fiind la fel imbracata. Erau Janice si Lux.

You are the love of my life | I'll catch you if you fall, part II (Pauza)Where stories live. Discover now