Chapter V

631 23 6
                                    

Decii avand in vedere ca maine e ziua sporturilor la mine in scoala si toata ziua o pierdem prin curte si cu " batutul mingi", cum zice profa de bio, o sa postez azii capitolul 5.... vreau sa va anunt de pe acum ca pana in iulie vreau sa termin povestea si sa ma apuc de alta, care va semana destul de mult cu I'll chatch you if you fall si apoi cu You are the love of my life, doar ca va fii cu alte personaje si voi munci la ea din greu si din timp sa o fac reusita. Sper ca o sa o cititi si pe aceea deoarece m-as bucura... Deci nu mai vreau sa dau din casa asa ca sa incepem... Hope you like it :*

Faith:

            Desi Hayley este prietena mea, chiar una din cele mai bune, urasc sa o vad pe langa Harry, urasc sa o vad atinsa de el, atunci cand el o imbratiseaza sau o saruta protector pe frunte simt ca inebunesc, deoarece stiu ca Harry a avut mereu o pasiune pentru ea, ca mereu a fost atras de ea, dar trebuie sa recunosc, Hayley este o femeie frumoasa, care desi a trecut prin atatea si are doi copii, inca arata perfect, inca arata ca un copil inocent, unul atat de nevinovat! Desi eu si Harry suntem logoditi si stiu ca el pe mine ma iubeste, inca simte ceva pentru ea, o vad atunci cand o priveste, desi stie ca ea inca il iubeste pe Justin, care deasemenea si el o mai iubeste pe ea, dar si Steven o iubeste, cea ce complica lucrurile pentru ea, deoarece mai sunt si pitici la mijloc.

- Faith? Esti okey? m-a intrebat persoana de langa mine.

- Mda sunt bine Harry!

- Uite Faith! Desi stiu ca tu crezi ca inca simt ceva pentru Hayley... Nu e asa!

            Nu vroiam sa ma uit in ochii lui stind ca ma voi pierde.

- Sti ca doar pe tine te iubesc!

- Stiu Harry, stiu asta! Dar mai stiu si ca inca simti ceva pentru Hayley! Se vede cum o privesti atunci cand plange, cum aproape ti se rupe inima!

- Da! Adevarat! Dar asta doar pentru ca este cea mai buna prietena a mea! Faith, uitate la inelul de pe degetul tau, daca nu eram sigur de sentimentele mele mai era acolo? Daca nu te iubeam era pe mana ta?

- Nu?

- Vezii?

            M-am uitat la el cum ma privea ingrijorat. Mi-am apropiat capul de el dandu-i un sarut dulce...

- Si tu stii ca si eu te iubesc doar pe tine!

            El a zambit si m-a luat de mana iesid din cladirea in care tocmai se tinuse premiera filmului. Ne-am urcat in masina lui si am pornit spre casa noastra. Amandoi eram obositi, era clar si se vedea si pe fata lui asta, dar stiu ce avea de gand sa faca!          

            A oprit masina in fata garajului si am iesit amandoi deodata. Acesta a bagat cheia in usa si a deschis-o, apoi m-a tras de mana inauntru. A incuiat usa si s-a itors cu fata spre mine, i-am dat incet sacoul jos oferindu-i un sarut scurt pe buze. Sacoul lui a aterizat pe jos, apoi pantofi mei cu toc au fost scosi si ei, urmati de pantofi lui... M-a ridicat putin, permitandu-mi sa ii inconjor talia cu picioarele mele subtiri si nebronzate, Acesta m-a lipit de perete sarutandu-ma trandru. Si-a desprins buzele de ale mele coborand pe gat in jos, iar in unele locuri muscandu-ma. M-a desprins de perete lipindu-si din nou buzele de ale mele. Mainile lui imi tineau bine fundul, iar ale mele ii incalceau parul carliontat. A inceput sa urce scarile spre dormitorul nostru.  Am simtit cearceaful sub mine si apoi l-am vazut deasupra mea zambind pervers. Am inceput sa ii desfac nasturi camasi, iar el incerca sa scape de rochia mea. Dupa ce camasa lui era desfacuta i-am dat-o foarte repede jos de pe el luand-o eu pe mine.

- Nu e corect! Imi placeai mai mult inainte!

            Puteam sa jur ca a spus asta doar pentru ca nu avea sutien pe mine, deoarece nu puteam purta sutien la acea rochie.

You are the love of my life | I'll catch you if you fall, part II (Pauza)Where stories live. Discover now