6. bolum

2.6K 103 12
                                    

Medya leyla iyi okumalar :)) bölüm şarkısı=yall-hundred miles. Bu şarkının videosunu izleyin.

Bardan çıktıktan sonra eve dogru yol aldim. Uyumak icin iyi bir zaman oldugu icin eve girdigim gibi yataga atipkendimi uykunun kollarina biraktim. Sabah yine alarm sesiyle uyandim ulan senin gibi alarmin ta ebesini sikem lan! Neyse. Bugunku konbinim siyah tayt ve siyah kolsuz ust ustun dede I LOVE DANCE yaziyo. Bu yazi beni anlatiyor gibi geliyo. Hem sarki soylemeyi hemde dans etmeyi cok severim. Ama bunu kisme bilmez. Neden diye sorarsaniz. Bir nedeni yok. Sadece bilmiyolar. Aklima bir ani geldi.

-Anne ben cok heyecanliyim. Diyen 12 yasinda bir kiz. Yani ben.

-sakin ol kizim dusun ve yaptigini hisset. Dedi bende

-peki annecigim bu turnuva yi senin icin kazanicam. Dedim gulumseyip. Sira bendeydi hemen ters takla ve daha bie suru sey yaptim. Tabi juriler bana hayranlikla bakti. Ama yarismacilar beni öldurucekmis gibi bakti. Ama Umursamadim. Bu turnuvayi annem icin kazanicaktim. Annem bana hep

-ben veya baban vefat etse bile sakın dansı bırakma. Dans senin tutkun. Sen böyle birisin. Dansı seven. Şarkı söyleyen birisin. Sakın ama sakın dansi birakma prensesim tamam mi?

-tamam annecim bırakmayacağım. Dedim annem

-söz mü? Dedi

-söz annecim. Dedim ve anneme sarıldım....

Gozumden iki damla akti. O gun dansi birakmistim. O gun annemin ölüm yil dönümüydü. Hickirmaya baslamistim bile. Sakinleşmeye çalıştım. Sonra makyaj yapıp evden ciktim. Kizlari arayip okula motorla gelmelerini söyledim. Kizlarda tamam diyip kapattılar. O sırada motor'a binip. Son gaz okula sürdüm. Kizlar gelmiş beni bekliyolardi. Hemen yanlaeina gittim. Onlarda bana sarildilar. Az sonra babam beni aradi

-alo kızım iyimisin? Bir şeyin yok diymi? Dedi simdi siz meraklaniyosunuz. Hemen size anlatayim. Bugun annemin ölüm yıl dönümü o yüzden böyle söyledi cevap veriyimki buraya gelmesin

-iyiyim baba merak etme. Dedim

-birşey olursa bana söyle hemen yanına gelirim. Dedi bende

-peki baba ararım sen merak etme. Dedim ve kapattım kizlarla sınıfa doğru gidiyordukki biri bana çarptı. Umursamadim. Bana şaşkın şaşkın bakiyodu.

-birşey yapmicam git işine. Dedim ve yürümeye devam ettim. Kizlar korkmaya başladığını anladim çünkü genelde böyle yapmam. Çocuğu döverim. Takmadan sırama oturdum. Sılada yanıma oturdu. Her zamanki gibiyine ders başladi. Hoca soru yazdi ama ben umursamadim. Cunku matamatigim cok iyi oldugu icin umursama gerigi duymuyorum. Hoca beni çağırdı.

-hocam bugün bana bulaşmayın. Dedim hoca bana bakicakki

-neden noldu korktunmu? Dedi benim sinirler tavan yapti

-gerçekten merak ediyomusun? Dedim

-evet yoksa notlarin düşer. Dedi

-peki nedenini söyliyim seni sikerim! Diyip ciktim. Bugünü hatırlatmak zorundalarmi? Neden hep hatırlatıyolar. Neden bana neden? Hixla moturuma binip son gaz en sevdigim ucuruma gittim. Orayi sadece ben ve annem biliriz. Kimse bilmez. Kimse beni takib etmedigini anladiktan sonra. Ucuruma gittim. Orda icimi dokebiliyorum. Oraya gittigimde direk kendimi yere attim. Aglamaya basladim butun gun burda kaldim. Izimi bulmamalari icin telefonumu kapattim. Icimi doktukten sonra kizlarin yanina gitmeye karar verdim. Motoruma atlayip son gaz bizim ana yoluna surdum. Uçurumu mu bulmasinlar diye ana yola gidiyorum. Ana yola geldigimde telefonumu açtım. Kaç arama kaç mesaj var sayınmicak durumda. Sonra pes etmişler. Çünkü ben saklandığımda bulunmam imkansız olur. Ama bugün kendime birşey yaparım diye vazgeçmemişler. Kızları arayip eve gittigimi haber verdim. Gelmemelerini ozellikle gelmemelerini istedim. Yanlız kalmak en iyisiydi. Bu gün evde kalip yine aglamak istiyordum. Eve girdigimde odama girip panjurlari pencereleri perdeleri herseyi kapattim. Karanlikta kalmak ve aglamak icin en güzel gun. Ne güzel deme. Neye guzel diyosaniz hemen soyliyim. Instagram da mert ve bir kizin dudagindan öpmüş bir fotoğraf gondermis. Aglamam şiddetlendi. Tüm gün ağladım. Sonra ise uykuya daldım. Sabah çok erken uyandim. Bugün anneme verdiğim sözü tutacaktım. Tayt ve sporcu atleti giyip. Spor salonuma girdim. Dans çalışması yapıp ısınıyordum. Sonra en güzel en sevdiğim hareketleri yaptim. Saat 07:00 di. Okul vakti icin giyindim. Dün tum gün ağladığim için göz altlarım morarmıştı. Hemen goz altımı sürdüm. Ve kahvaltimi edip motoruma binip gazı kokledim. Okula geldigimde herkes bana bakıyodu. Çünkü dün olaylardan dolayı onlara bişi yapacağımı sanıyolardı galiba. Herneyse boşver. Kizların yanına gidip selam verdim. Sınıfa girip sırama oturdum. Ders başladı. Soeu yine bana geldi. Bu sefer bişi demeden hemen çözdüm. Herkes bana şaşkın şaşkın bakiyodu. Umursamadim. Takla atıp sırama oturdum. Yine şaşkın şaşkın bakiyolardi. Siklemedim. Ders bitmişti herkes dışarı çıkmıştı ama ben çıkmamıştim. Kixlar hemen sordu

-derin az onceki hareket neydi? Dedi leyla merakla.

-anneme verdiğim sözü tutma vakti geldiğini. Dedim. Onlarda gülümsedi. Çünkü anneme verdigim sözü biliyorlardi.

-kızlar biraz dans etmeye hazırsımısınız? Dedigimde hepsi ayni anda

-tabiki hadiii. Diye bagirdi lar. Sinifa girenler bize şaşkın şaşkın bakiyodu. Çünkü bizi ilk defa gulerken ama içten gülerken ilj kez gördüler. Kizlarla takla atip siniftan çıktık. Merdivenlerden zıplayarak indik. Koşuyoduk. Çünkü mutlu hissediyorduk. Mertin grubu bize bakiyolardi. Takla atip motora bindim. Kizlarda benim gibi yapip motorlarlarina bindiler. Son gaz dans pistimize yani yarismalara katildik. Heko yanimiza gelip.

-oo kizlar bakiyorumda birileri sözünü tutuyo. Dedi oda biliyodu. Çünkü oda yakın arkadaşimızdı.

-evet heko. Ee yarış varmi? Diye sordum

-tabiki var dero knk. Hadi gelin giyinin dedi. Bizde peşinden gittik. Üstlerimizi giyip dans pistine çıktık. Ilk kolay şeylerle başlayacaktik. Ilk başlayan bizdik. Dans bitdikten sinra onlarda yapti ama ne fayda? Hiç bir bok bilmiyolar. Sonuçta biz kazandık. Dans salonundan cıktıktan sonra yemek için burger king e gittik. Yemegimizi yedikten sonra eve gittik. Dinlenmeye ihtiyacımız var.

Mert'in Ağzından

Ders bittikten sonra bahçeye çıktık. Ardindan taklalarla derin ,sıla,leyla ve sare çıktı. Biz agzımız açık onları izliyoruz. Tabi onlae takmıyo. En azından dün onlarla ilgili araştırma yapmalarını istedim. Az sonra elimde olur. Ve en güvendiğim koruma gelip dosyaları elimize verdi. Ben derin in berke sıla nın kerem sare nin kaan leyla nın dosyasını aldi.

İsim:Derin
Soy isim: Akgöz
Yaşı:17
Aldığı Eğitimler: 5 yaşından beridir silah ve dövüş eğitimleri almış ve fobi olarak dans eder. Bir sürü kupası vardır. Ama annesinin öldüğü gün dansı bırakır. Ama annesine bir söz vermiştir. Ne olursa olsun annesi ve babası vefat etse bile dansı bırakmayacağını söz vermiştir. Ne zaman bu sözü tutacağı bilinmemektedir.

Annesinin Ölüm Yıl Dönümü: 06/03/2004
Doğum Günü: 06/03/1999

As siktir dün sınıftan çekip gitmesi annesinin ölüm yıl dönümü olduğu için off

Derin'in Ağzından devam

Sabah uyandiktan sonra rutin işlerimi bitirip giyindim. Motora binip okula doğru gitmeye başladım kizlarda benim arkamdalardi. Okula geldigimiz gibi sınıfa çıktık. Sıramıza oturduktan sonra telefonla oynadim. Elimden çekilmesiyle sinirle çekene döndüm. Gerizekali mert

-ver lan telefonumu! Diye bagirdim

-vermicem! Iyimisin diye sorucaktim. Dedi

-neden iyi olmuyimki ve ver şu telefonu siktirtme belanı! Dedim

-annenin ölüm yıl dönümü ve doğum günün olduğu için. Dedi sinirle elinden telefonumu aldım ve çantasmı elime aldığım gibi takla atarak üstünden atladim ve koşar adımlarla motoruma bindim. Arkamdan geldiklerini duyuyorum ama umursamiyorum. Çünkü yine bana o acıyı yaşattılar. Gözümün önünden annemin yerde kanlar içinde yatarken ki hali gözümün önünden gitmiyo gaza abanip son surat gidiyordum. Kimseyi umursamiyodum. Ama arkamdakileri atlatmam lazim. Telefonumu cebimden çıkardım ve yere attim. Şimdi saklanma zamani. Hemen drift atarak merti arkamda bıraktım ne oldugunu anlamasi biraz zaman aldi ama izimi kaybetti. Uçuruma gidip manzarasını izlemek istiyordum. Manzarada kaybolmak. Kimsenin seni rahatsız edemediği bir yerde olmak. Hıçkırıklarım başlamıştı bile. Kendimi daha fazla tutamayıp aglamaya devam ettim. Arkamdan gelen seslerle o tarafa döndüm. Lanet olsun! Izimi bulmuşlar. Burayı nasıl bulurlar burayı sadece ben ve annem biliridi. Lanet geberin lan bie yanlız bırakmadınız. Hızla motoruma yürüdüm. Kolumun tutulmasıyla nafile.

-ne var lan ne var yeter amk yeter bıktım anlıyomusun bıktım annemin yerde kanlar içinde yatarkenki hali gitmiyo gözümün önünden gitmiyo bıktım acı çekmekten annesizlikten bıktım. Dedim ağlamaklarımın arasından. Bir anda bana sarıldı. Tepkisiz kaldım. Sonra araba sesleri geldi. Ah hadi ama burayıda sikmeyin. Arkami döndüğümde babam koşar adımlarla yanıma gelip bana sarıldı. Tepkisiz kalmayıp sarıldım. Ve ağlamaya başladım. Ağlmam sonlandığında babamla son kez sarıldıktan sonra motoruma bindim ve eve sürdüm. Kızlara ihtiyacım var. Kızlara hemen pijama partisi yapalım dedim. Hepsi tamam dedi. Ve pijama partimiz başlamış oldu. Biraz eğlence yaşamak istiyorum.

Gecenin ParıltılarıWhere stories live. Discover now