Bölüm 1

4K 148 2
                                    

Bu benim ilk kitabım olduğu için hatalarımı görmezden gelirseniz sevinirim.

Medya:Gece

Sabah kalktığımda saat 6 30 du. Elimi yüzümü yıkayıp hemen hazırlandım ve aşağı indim annem yine kahvaltı hazırlıyordu, babamda gazetesini okuyordu. Aşağı indiğimde kahvaltı hazırlanmış annem son dokunuşları yapıyordu. Annesi Gece'nin bu hallerine alışmıştı çünkü son 2 yıldır böyleydi. Gece 1 kez daha okuldan atılınca Babasıyla kavga etmiş ve babasıyla arasına soğukluk girmişti. Gecenin son hakkı olmasına rağmen umursamadan birini komalık edene kadar dövdüğü için okuldan atılmıştı. Kızlarda öyle. Bugün beraber yeni okullarına gidicekti.

Gece> Günaydın. Dedim babam ve annemde günaydın mırıltılarını çıkarınca umursamadan masadan bir kaç şey atıştırıp anneme

Gece> Ben çıkıyorum. Deyip cevabı beklemeden çıktı. Çıkarkende Sinem'i arıyordu, Sinem açtığı gibi

Sinem> 5 dakikaya çıkıyoruz reis. Deyince Gece'nin suratına görünmeyecek kadar küçük bir sırıtış geldi ve geldiği an kayboldu.Gece hep böyleydi soğuktu.

Gece> Tamam. Deyip telefonu kapatıp motoru çalıştırdı ve yola doğru sürdü. Yolda giderken yanına 4 motor geldiğinde Gece kızların geldiğini anlamıştı.

Hilde> Yarışa varmısınız kızlar? Diyerek sırıttı herkes onayladığında 3ten geriye sayarak yarışı başlatmışlardı. Gece hızlıca gaza yüklenirken arabalara makas ata ata okula yaklaşmıştı arkasına baktığında Sinem arkasında Hilde ve Tuana ise yan yana gelirken gördü. Okulun kapısına yaklaştıkça hızlarını arttırdılar ve drift çekerek okula girip motorlarını park ettiler. Bütün okul onlara bakarken kızlar kasklarını çıkarıp motorun üstüne koymuşlardı. Her zaman olduğu gibi kızlar kıskançlıkla erkekler ise hayranlıkla bakıyordu. Gece kızlara 'yürüyün' işareti verdiğinde kızlar onaylamıştı. Hep beraber bir masaya oturarak sohbet etmeye başlamışlardı.Kızlar Gecenin sohbete katılmamalarını artık umursamıyordu. Gece iyice sıkıldığnda sigara içmek için ayağa kalkmıştı.

Gece> Sigara içmeye gidiyorum 5 dakika sonra yanıma gelin. Dediği gibi kantinden çıkmış bahçedeki bir banka oturmuştu. Sigarasını yakıp yarısına geldiğinde bahçeye siyah bir Lamborghini girmişti. Herkes oraya bakarken Gece sigarasıyla ilgileniyordu. Kapı açılıp kapanma sesinden sonra gece oraya baktı. En önde 2 çocuk gidiyordu, birisinin üstünde mavi sweettshirt diğerinde ise kırmızı sweettshirt vardı. Kırmızı sweet giymiş olan çocuk mavi sweet giymiş çocuğun omzuna kolunu atmış yürüyorlardı. Sanırım ikiz kardeşlerdi. Arkalarından iste siyah pantolon ve mavi tişört giymiş çocuk vardı. En arkada ise siyah pantolonlu siyah v yaka tişörtü ve deri ceketi giymiş bir çocuk vardı. Yüz hatları sertti ve tişörtünden bile belli olan kasları dağılmış saçları tüm kızların hayalindeki erkek tipindeydi. Giyinişi ve görünümünden bile belli olan bakışları resmen 'Ben tehlikeliyim' havası veriyordu. Ama bu beni korkutmazdı, umursamadan kafamı geri çevirip kızlara baktım. Bana doğru geliyolardı ve aynı zamanda o 4 dört çocuğa bakıyolardı. Sahte bir öksürük yapıp bana bakmalarını sağladım, çenemle okulu gösterdiğimde okula doğru yürümeye başladık. Kızlar önden bense ellerimi cebime koymuş arkalarından yürüyordum. Sonunda sınıfa geldiğimizde yeni olduğumuz için herkes bize bakıyordu. Biz umursamadan en arkadaki sıraya oturduk. Hilde'yle Sinem benlede Tuana oturdu. Ondan sonrada o dörtlü gelip diğer kenardaki en arka sıraya oturdu. O deri ceketli çocuk bana bakıp geri önüne dönmüştü bende umursamayıp kızların sohbetini dinledim. Hoca derse girdiğinde biyoloji öğretmeni olduğunu anlamıştım çünkü elinde biyoloji kitabı vardı. Hoca sınıfa girdiği gibi gözleri bizi bulmuştu bize baktığında gözlerimi devirmiştim çünkü yine aynı soruları sorucaktı.

Gizem Hoca > Sanırım yeni gelen kızlar sizsiniz, kendinizi tanıtın lütfen. Deyip aşağılayıcı bir şekilde baktı. O gözlerini alıp götüne sokmak vardıda ilk gün diye sesimi çıkarmayacağım.

>Ben Sinem ÇAKILTAŞI. 17 yaşındayım okuldan atıldığım için geldim.

> Ben Hilde KORKMAZ. 17 yaşındayım okuldan saçma sapan bir neden yüzünden atıldım. Deyince tuana ve sinem gülmeye başlamışlardı. Hilde ise onlara kötü kötü baktığını görünce sustular.

> Ben Tuana KESKİN. 17 yaşındayım kızlarla atıldığım için buraya geldim. Deyince herkesin bana baktığını gördüm, göz devirip

> Gece SOYLU. 17 yaşındayım bukadarı yeter size. Deyip susmuştum. Hoca bana sinir olduğunu belli eden bir surat takındığında yüzümde 1 saniyelik bir sırıtma oluştu ve hemen silindi. Kimsenin fark etmediğini adım gibi biliyordum çünkü 1 saniye anca olmuştur. Hoca dersi anlatıp çıktığında yanımıza 5 tane yüzünde resmen makyaj yapılmadığı yer kalmamış olan sürtükler gelmişti. Tek kaşımı kaldırıp onlara baktığımda çakma sarı saçlı olan konuşmaya başlamıştı

Çakma Sarışın> Buraya daha yeni geldiniz ne bu kötü havaları kızım ayağımın altına almiyim adam akıllı durun küçük sürtükler. Demişti ben sinirlerime hakim olamayıp üstüne doğru yürürken aynı zamandada konuşuyordum

Gece> 1.si bizimle adam akıllı konuşacaksın. 2.si ise Bunu daha kıçını bile kapatamayan etek giymiş olan kızmı söylüyor? Deyip kolunu sıktım. Hilde beni geriye çektiğinde kızın yüzünde oluşan korku beni mutlu etmişti.

Çakma Sarışın> Seni okuldan attıracağım görürsün sen. Deyip hızlı hızlı yürümeye başladı. Bende gözlerimi devirip geri sıraya oturup iyice yayıldım. Bu seferde o Gizem hoca girdi dersimize ama bu sefer bizi umursamadan ders işlemeye devam etti 5 dakika geçti geçmedi nöbetçi öğrenci geldi.

Nöbetçi Öğrenci> Hocam dersinizi böldüğüm için kusuruma bakmayın ama müdür Gece Soylu'yu çağırıyor. İsmimi duyunca ayağa kalkıp yavaş adımlarla hocayı umursamadan yürümeye başladım. Müdür'ün kapısının önüne geldiğimde kapıyı çalma gereği duymadan direk dalmıştım. İçeri baktığımda o sarışın kız vardı.

Gece> Buyur? Dediğimde müdür sinirli yüz ifadesine bürünüp

Müdür> Ailen sana terbiye öğretmedimi kapısız ahırdanmı geldin terbiyesiz. Deyip azar çektiğinde sinirlerim tepeme çıkmıştı. Sarışın kızda gülünce ona bir bakış fırlatıp susmasını sağladım sonrada yavaş yavaş müdürün yanına giderek boğazını sıkmaya başladım.

Gece> Bana kimse bağıramaz seni küçük orospu çocuğu benim kim olduğumu bilmeden sakın konuşma. O ağzını alır dikerim anladınmı. Diye sorduğumda cevap vermemişti

Gece> Anladınmı lan piç?! Diye kükrediğimde zorda olsa kafasını aşağı yukarı salladı. Boğazını bırakıp öndeki deri koltuğa yayıldım. Müdür kendine geldiğinde korkak gözlerle bana bakarak konuşmaya başladı

Müdür> Kızın kolunu ne hale getirmişsin farkındamısın? Diye sorduğunda sırıtıp

Gece> Olan olmuş artık yapcak bişi yok. Diyip yüzümdeki sırıtışı silip soğuk yüz ifademi takındım. Müdür benden korktuğu için daha fazla bişi diyememiş ve sarışını göndermişti. Bende müdürü umursamadan odadan çıkıp sınıfa gittim. Kızlar sormamıştı çünkü anlamışlardı kız sınıfa benden önce girip ondan sonrada ben girdiğim için kızın şikayet ettiğini. Uykum olduğu için son kez deri ceketliye baktığımda telefonuyla ilgileniyordu sanırım ona baktığımı fark etmiş olacakki bana dönüp bakmıştı. Ondan bakışlarımı çekip uymak için kafamı sıraya koydum. Biri bana dokunduğu anda kolunu ters çevirmiştim. Sonra bunun hilde olduğunu anlayınca kolunu bıraktım. Okul bitti hadi yürü dediğinde kafamı sallayıp çantamı alıp okuldan çıktım. Hızlıca motoruma binip kızlara eve gittiğimi söyleyip eve doğru motorumu sürdüm. Eve geldiğimde hızlıca üstümü değiştirip eşofman ve siyah yarım atletimle yatağa yattım. 10 dakika sonra hala uykum olduğu için uyumuştum.

Evet 1006 kelimeyle 1. Bölümü düzenlemiş oldum. Arkadaşlar haklısınız önceki hikayemle hiçbir alakası yok fakat hikayeyi daha düzgün yazayım diye ciddi bir düzenleme yaptım. İnşallah beğenirsiniz. 2. bölümüde düzenleyip bu gece atacağım. İyi akşamlar. 

Gecenin ParıltılarıWhere stories live. Discover now