12

1.3K 31 5
                                    

Zelines perspektiv

Istället för att se filmen som spelades på tv-skärmen låg vi och grovhånglade i soffan. Jag började ana vad detta skulle leda till och slutade därför. Oscar kollade frågande på mig. "Vad är det?" sa han och såg oroligt på mig. "Ehm... om detta leder till sex, alltså... jag har liksom inte gjort detta förut." sa jag osäkert. "Zeline, om du inte vill så gör vi inte detta. Jag vill bara att du ska vara trygg och må bra" sa han lugnt och strök mig över pannan. Jag tänkte efter, ville jag göra detta eller inte?
"Oscar, jag vill göra det." "Är du säker?" sa han allvarligt. "Ja, jag känner mig redo" sa jag. Han nickade smått och kraschade sina läppar mot mina. Han drog av min tröja och jag drog av hans. Han började kyssa mig på halsen. Klädesplagg efter klädesplagg åkte av. Tillslut var båda helt nakna. "Är du helt, helt säker på detta? Vi måste inte göra det." sa Oscar. "Ja" nickade jag och han tryckte sig långsamt in i mig.

"Hur kändes det?" frågade Oscar mig när vi en stund senare låg framför teven, där vi satt på en ny film. "Det var inte så farligt som jag trott" sa jag och gosade in mig vid hans bröst. "Så jag körde inte för hårt eller så?" frågade han försiktigt. "Nej Oscar, det var skönt" sa jag och jag kände hur han slappnade av lite grann. "Jag älskar dig Zeline" sa han och log. "Jag älskar dig också Oscar"

Feeett pin kapitel, jag vet inte hur man skriver sånt här hahah

ask.fm - o.eDär berättelser lever. Upptäck nu