New city

75 9 2
                                    

Det er i dag det sker. Det er præcis en uge siden vi flyttede ind i det nye hus. Jeg har næsten fået pakket alt ud, men mangler stadig meget. Jeg står op går i bad, laver en hurtig knold, tager en hvid crop top, et par shorts, og min sorte taske. Jeg tager et æble med i hånden, og så kører jeg.

Jeg er ikke så meget en "pige type", men mere den sporty "drenge type". Jeg er selvfølgelig ikke for drenget, men overhovedet ikke piget. Jeg håber jeg kan komme på football holdet på den nye skole. Det siges at det er rigtigt godt hold, så hvem vil ikke optages?!?!

Jeg stiger ud af bilen, og går op mod min nye High School. Kigger en sidste gang på skemaet, og går så på jagt efter football banen. Der er en der siger mit navn. Jeg tror selvfølgelig at det er en anden der bliver kaldt på. Personen bliver ved med at råbe mit navn, så jeg vender mig om for at se hvem det er. Det er Harper, den pige jeg har skrevet med. Harper skal til prøve på cheerleader holdet, som bliver afholdt samme sted, så vi følges. Vi ønsker hinanden hel og lykke og så splitter vi os.

***Senere***

Yes man!! Fuck jeg er god!! Jeg blev optaget på holdet, og Harper blev også optaget på cheerleader holdet. Det er den bedste dag i mit liv! Det er egentligt meget sjovt, for når jeg laver et touchdown eller noget kan hun heppe på mig. Vi mødes i frokostpausen og aftaler at være sammen efter skole så vi kan få snakket noget mere, for vi kan begge to godt lide at snakke.

Dagen er hurtigt overstået. Jeg troede at det ville være et helvede at starte på en ny skole i en ny by og sådan noget, men det har faktisk været mega hyggeligt. I matematik sidder jeg ved siden af en mega lækker fyr ved navn Luke, men jeg har jo allerede en fantastisk dejlig kæreste, Jack. Jack er seriøst den sødeste kæreste man kunne ønske sig og så har vi været sammen i ca 4 år! I know!!! 4 år lyder som meget, men tiden går hurtigt så man ligger ikke mærke til det.

Harper skal hjem og hente en stil jeg skal hjælpe hende med og så kommer hun hjem til mig derefter. Da mig og Harper er kommet et godt stykke væk fra hinanden er der en der råber mit navn. Jeg vender mig om og ser at det er Luke. Han løber hen til mig og spørg hvilken vej jeg skal. Det viser sig at vi skal den samme vej, så vi følges. Da jeg et ved mit hus spørg jeg ham hvor han bor. Det viser sig sjovt nok at vi er naboer. Er jeg nabo med sådan en lækker fyr? Så kan vi følges hver dag og tage hjem til hinanden og lave lektier. en dag kan det være at han kysser mig. Fordi vi så passer så godt sammen bliver vi gift, får børn og lever lykkeligt til vores dages ende. NEJ, STOP! Ashley du har altså en kæreste, og du lovede ham at ingen eller intet måtte komme imellem jer! Jeg skynder mig at sige farvel og gå ind i mit hus.

40 min. efter kommer Harper. Hun har glor bare på mit værelse. Hun bor i et lille hus med små værelser. Mit er på størrelse med hendes stue, så det er forstående nok at hun reagerer sådan!
Vi begynder at snakke om makeup, hvad jeg syntes om skolen, drenge og sådan nogen pigeting. Vi aftaler at hun sover hos mig, så vi kan hygge maks.

Da vi er færdige med at klæde om ser vi noget ude for vinduet. Det er to skikkelser. De forsvinder lige da vi kigger. Vi bliver enige om at liste ud og kigge, for at se hvem der står og lurer på os når vi klæder om. Da vi kommer ud kan vi ikke se en skid, så det var godt at Harper tog en lommelygte med. Vi går rundt og kigger i hele haven. Ingenting. Da vi når til en lille busk kan vi høre en gren knække, og vi løber over for at kigge i busken. Der sidder Luke og en af hans venner og skrald griner. Jeg har selvfølgelig kun  en alt for lille crop top på, og et par alt for små shorts. Forestil jer lige mig i så lidt tøj, og for et øjeblik siden nærmest nøgen foran en dreng man vildt godt kan lide og så en af hans også hotte (men ikke ligeså hotte) venner sidde i en busk og bare glo på ens patter som selvfølgelig ser ekstra store ud i den her alt for lille crop top! Vent.. Sagde jeg lige..? Ja. Ashley for helvede, du har en kæreste! Du lovede at det ikke ville ændre noget at du flyttede, så stop!

Jeg går ind for at tage noget mere tøj på - både fordi at jeg som sagt har meget lidt tøj på, og så fordi det er lidt koldt.
Da jeg kommer ud igen står Harper og Luke's ven og kysser?! Wtf?! Der er vist noget hun ikke har fortalt mig, og med noget mener jeg at hun har en kæreste som hun står og rå snaver med i min baghave!! Luke ved vist heller ikke noget, for han står også og glor som en eller andet idiot ligesom mig. Jeg tro overhovedet ikke der er nogen der ved det andre end mig og Luke!

Vi invitere dem med hjem nu hvor Piper (min søster) sover hos en veninde, og min mor er på et kursus, så hun kommer først hjem om nogle dage. Det betyder fest! Heldigt at vi tog vores undertøj væk for ellers ville de sikkert kun kigge på det. Mig og Luke går ned og henter noget sodavand, slik og chips, mens Harper og Daniel (hedder Luke's ven fandt jeg ud af) sidder og kysser igen. Vi hører høj musik og hygger rigtigt meget resten af aftenen, inden drengene går hjem og vi går i seng.

Love is a hard thingWhere stories live. Discover now