2.BÖLÜM

104 7 0
                                    

Mutimed ya da Badenin giyinisi var.

Sabah alarmın sesiyle kalktim.Saat 07:00 idi.Bugün yeni okulum icin kayit yaptirmaya gidecektim babamla.Yatagim' dan kalkip gelisi  güzel topladıktan sonra ev terliklerimi giyip kendime ait banyoya girip rutin islerimi hallettikten sonra dolabimin karşısına geçip elime bir kot şort  sade beyaz tişört uzerine de kareli mavi gomlegimi giydikten sonra duzlestiriciyi fişe takip isinmasini bekledim.Isindiktan sonra yukardan asagiya dogru duzlestirdim.Duzlestiriciyle işim bittikten sonra fisinden cekip makyaj masama oturdum.Hafif bir makyaj benim için yeterli olacaktir daha cok doğal kalmayi seviyorum. Eyeliner cekip hafif pudra kapatici ve dudak kalemimi sürdükten sonra  makyaj masasindan kalkip elime bir siyah çanta siyah bileklikler beyaz convers'lerimi giyip aşağı babamgilin yanina kahvaltiya'indim.Babam ve annemi öpüp günaydın dedikten sonra kahvaltimi yapmaya başladim.Hizlica kahvaltimi yaptiktan sonra babamla arabaya binip   Adana lİsesine gidiyorduk.

Okulun kapisina geldigimde tüm israrlarima ragmen babam  genede  bana para vermişti.Param oldugumu soylesemde tum isteklerimi reddetip vermişti. İkimiz de arabadan indik. Buyuk kapinin icinden gecince bazıları beni farketmislerdi bile okul başlayalı 1 hafta olmuştu ve ben 1 haftadir konulardan eksik kalmistim.Sıkı calismam gerektiğini hatirlatarak okul binasinin onune gelmistik.Müdürun kapisini 2 defa tiklatip gel sesini duydugumuzda iceriye girdik.
Müdürümüz 40-45 yaslarinda gobekli bir insandi.
Babamla tokalastiktan sonra kendimi konusma sinyali verip başladım söze.
-"Merhaba ben yeni ogrencinizim adim Bade Küçük".

-"Merhaba çocuğum bende  mudurun Melih Kesik. Ders notlarini inceledigimde derslerin cok iyi . 11/A dasin kendin bulamayacagin icin okul başkanini cagirim o sana okulu tanıtıp sınıfını bulmanda da yardımcı olur.

Kapi 2 defa caldiktan sonra iceri genç bir çocuk girdi sanirim okul baskani bu çocuktu.
-"Merhaba hocam beni cagirdiniz."

-"Evet Mete senin yeni öğrencimizi gezdirip okulu tanitmani istiyorum."

- "Peki hocam."

Babama hoşçakal dedikten sonra daha ismini yeni ogrendigim cocukla disari ciktik.

Cocuk bana elini uzatıp cana yakin bir şekilde
-"Ben mete bu okulun başkanıyım  dedikten sonra bende ona samimi bir sekilde
-"Merhaba bende bade küçük."

-"Hangi siniftasin bade?"

-"11/A 'dayim."

-'' Himm bende 11/C deyim ama bir ihtiyacin olursa beni bulabilirsin.''

Teşekkür ettikten sonra yarim saat icinde okulu gezmisitik baya güzel ve büyük okuldu .
Bazi kisilerin bakmasini saymazsak eğlenceli gecmisiti.

Müdürün yanina gidip ders programimi alip sınıfıma gitmeye  başladım.Sanirim biraz geç kalmıştım koridorda öğrenci sayısı çok azdı.Evet işte sınıfımin önünde duruyordum üstümü başımı tekrar kontrol ettikten sonra kapıyı iki defa tıklatip içeri girdim.Herkesin kafası bana dönmüştü bazi kızların kıskanç bakışlarına aldırmayıp hocaya dönüp
-Merhaba ben yeni öğrenci.
Hoş geldin kızım kendinden bahseder misin?
Adım Bade Küçük İstanbul'dan Adana'ya babamın işi dolayısıyla taşınmak zorunda kaldık.
Tamam kızım  arkadaki boş yere geçebilirsin.
Sınıftan hep bir ağızdan hocam orası Yiğitin yeri yanında kimseyi istemez gibi cümleler çıktı.Yapacak bişey yok tek boş yer onun yanı.
Benden istenilen yere oturup defterimi kalemimi çıkarttım.Ders felsefeydi.
Hocayı dinleyerek kısa kısa notlar almaya başladım  gayet iyi geçiyordu şuanlik ve zil çalar pek kimseyle samimiyetim olmadığı için aşağı kantine indim.Su alıp tekrar sınıfa gittim.
Sonunda çıkış zili çaldi.Okulumuzun az uzağında ki otobüs durağına gidip otobüsü beklemeye başladım, kısa süre sonra geldi zaten.Sonunda evimin kapısınin önündeyim.Zile basıp kapının açılmasını bekledim nihayet açılmıştı annemi öptükten sonra kendimi koltuğa attım .
-İlk günün nasıl geçti tatlım?
-Siradan güzeldi yani
Yorgun olduğumu söyleyip odama geçtim.Üstumu değiştirdikten sonra kendimi yatağa atıp uykunun kollarına teslim ettim.

Bol bol yorum like.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: May 05, 2018 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

BENİM MAFYAMTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang